Bazen izlemek istedigini söylüyorBüyük iyi mi bu konuda
Allaha şükür canim benim.sizinle beraber teselli buluyorum iste burda.iyiyim suan sagol kuzumiyim canım çok şükür.
Nasılsın tatlım
Hepimiz öyleyiz cocomAllaha şükür canim benim.sizinle beraber teselli buluyorum iste burda.iyiyim suan sagol kuzum
Aptallık ettim işte. Benden bi cacık olmaz yavBen 5 gün içmesem birdaha içmem sanırım
Geçmiş olsun allah şifa versin bendeniyiyim hamdolsun idare ediyok :)İyi gibiyim canım biraz rahatsızım sinüzitten, sınava kadar geçse diye dua ediyorum. Çok baş ağrısı yapıyor. sen nasılsın
Kaşın küsmemiştir inşallahBüyük bir çoğunluğunu
Ciddi misinBazen izlemek istedigini söylüyor
Ben kız kardeşimi çok pis alıştırdım yaa benden beter oldu. O da üye olmuş kkya bir türlü yakalayamadım namıssızı
Sağol canımGeçmiş olsun allah şifa versin bendeniyiyim hamdolsun idare ediyok :)
Öyle deme onu yapabilmende büyük başarıAptallık ettim işte. Benden bi cacık olmaz yav
Hayır küsmedi aynı şekilde çıktı çok şükür şimdi gülerek anlatıyorum AllahtanKaşın küsmemiştir inşallah
Ben öyle birini tanıyorum, çok inceltmişti, sonra resmen seyrek seyrek çıktı kaşları uzamadı bir daha
İyi bari , neyse ki artık kontür yapıyorlarHayır küsmedi aynı şekilde çıktı çok şükür şimdi gülerek anlatıyorum Allahtan
fırsat bulamıyorum canım vallahiSağol canım
Gözükmüyorsun
Panigim duyunca beni kesecekÖyle deme onu yapabilmende büyük başarı
İvetCiddi misin
Günaydın canımm hoşbuldum
vefa84 @yasemin8085 @genic @FallenAngel
@CekiLinBenDoktorum
Aklıma geldikçe etiketlicemm herkesiii şu an beynim bu kadar çalışıyor
Günaydın canımm hoşbuldumkahretsin bugün de çok güzelim napıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?