❤️Hedef 53..

Az önce bitirdiğim program;
Daha ince bel
Slim legs
30 günde ince kol
Dik duruş egzersizi
17. Günü de yaptım düne göre daha iyiyim.Diyet yapamıyorum aksilik iştahımda çok açık halâ yerimde sayıyorum, şu kilo konusunu kapatsaydım iyi olurdu korumaya geçerdim ne güzel bunada şükür tabi görüntümden memnunum fakat kilo takıntımı yenemiyorum illaki vereceğim 3-5 kilo ama nasıl

Eveet 18. Günde bitti.sabah yaptım sporumu ancak oturup yazabiliyorum.kahvemi içiyorum hurma topu eşliğinde

Az önce bitirdiğim program;
Daha ince bel
Slim legs
30 günde ince kol
Dik duruş egzersizi
20. Günde yapıldı ama ben çikolatayı bugünlerde sık yediğimi farkettim başa dönmek istemiyorum kendime çeki düzen vermeliyim.güncel kilom 56.3 resmen kazık çakmışım yok gitmiyor

20. Günde yapıldı ama ben çikolatayı bugünlerde sık yediğimi farkettim başa dönmek istemiyorum kendime çeki düzen vermeliyim.güncel kilom 56.3 resmen kazık çakmışım yok gitmiyor
Diyet yaptığım dönemde benimde böyle olmuştu. Bir türlü 57den aşağıya düşemiyordum resmen. Hem yürüyüş hem aletli pilates yaptığım halde gram gitmemişti. Gitse bile 3 gün sonra yine eski haline geliyordu sonra araya yaz tatili girdi tabi hiç dikkat etmedim. Dönünce baktım hala 57 kiloyum. Bazen takılıp kalkıyor canınızı sıkmayın yavaş gitsin ama kalıcı gitsin

Motive yorumunuz için teşekkür ederim bugünlerde saldım herşeyi öyle de gitmiyor böylede gitmiyor kafasındayım en kısa sürede toparlanmak istiyorum bunun için çaba göstereceğim

Güncel kilom.herhangi bir çaba göstermiyorum en kısa sürede toparlanacağımı umuyorum

Eklentiler

• DB3AB551-511F-4CC3-8444-FE0665DD6F2A.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…