• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❤️Hedef 53..

Aslında vücut ölçülerim uzun zamandır aynı evde yapabileceğim herşeyi yaptım.Sıkılaşmak zor artık.reformlar pilatesi çok istiyorum fakat şimdilik çok zor gibi 🥺 kendime yaptığım programa sadık kalacağım, diyet kafasına da giremiyorum hedeflediğim kiloya ulaşabilmek için… motivasyonumu kaybetmemek adına şimdilik böyle devam edeceğim 🥰

Sabah 15 koşu bandına çıktım ardından egzersizlerimi tamamladım.Spor konusunda 2. Gün tamamlandı gün içinde yediklerime dikkat edip Yeşilçay da içeceğim 🤲🏻🥰

Sabah yürüyüşümü yaptım 🥰 chole ting botty pump bitirdim🥰 dün Yeşilçay içmedim 🥺 gün yeni başlıyor benim için bebeklerimle ve evimle ilgilenme vakti 🤲🏻🥰

Güncel kilom
4C720E70-978F-4EC3-9843-9EFC873429EA.webp

Sabah kacta yürüyüse gidiyorsun çok sıcak havalar ben cıkamıyorum ya :(

Kilon bana gore gayet iyi hedef kilo 53 mu . 3 kilocuk kalmis ya yaparsin

5. Gün programını tamamladım chole ting abs programını ve 15 dk yürüyüş yaptım🥰🧿 31 gün kaldı 👏😍

Dün spor yapamadım 🥺bugün 6. Günü tamamladım (yürüyüş + egzersiz) 🥰 menülerim abartı değil dün hariç🥺diyet kafasına girdiğim an yeme krizleri geliyor bunu daha iyi anladım.53 e inmek ne kadar zormuş 🙁
Motivasyonumu yüksek tutmaya çalışacağım🤲🏻

7. Günü tamamladım chole + yürüyüş 👍 kahvaltımı yaptım Yeşilçay içtim bugünlük böyle 🥰🥰

Ben de zayıflamak istiyorum aradığım motivasyon gidip geliyor ama çok sıkıldım kilolardan
2 çocuk sonrası kilolar kaldı üstümde böyle ciddi bir diyet yapmadım hiç
2 kg verince hemen salıyorum vs derken koruma modundayım 1 senedir 😓

8. Gün tamamladım egzersiz+yürüyüş 👏 şimdi limonlu su içiyorum 🥰 halâ diyet modunda değilim maalesef tek avantajım hamur işi tüketmiyorum bir şekil dengelemeye çalışıyorum ama bu da hedefime ulaşmamı çok zorlaştırıyor 🙁

Back
X