- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.236
- 248
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #2.181
Kuzum dışarı akar zaten normalCanm kusura bakma da spermeler geri akiyor disina ama yaa
Kuzum Bebek isteyeli daha 3 gün falan olmuş bir süre denesinler sonra olmazsa bi dr a gitsinler benceTamam canım çok geçmiş oluşu iste vakit kaybetme ilk bi muayine ol hemen ne var ne yok bil kendi rahmini yumurta ni gözden geçirmiş olursun esinle git belki onun sperm tesirinde isterler. Her şey den önce bi muayine ol .Hangi sehirdesin istanbul da bezmialem gidebilirsin tavsiye ederiz.
Tesekkir ederim evet yendim ama ne bilim ya olmuycak hamile kalamam diye korkuyorum birde iyive girmesi mi lazimKuzum dışarı akar zaten normal
Afedersin boşalma anında o içeriye kadar gidiyor zaten fazlası dışarı akıyor..
Rahat ol rabbimiz büyük verir inşaallah ❣
Çok geçmiş olsun bu arada çok büyük bişeyi yenmişsiniz
Ya hemen tutmaz mi yani hamile kalamaz miyimKuzum Bebek isteyeli daha 3 gün falan olmuş bir süre denesinler sonra olmazsa bi dr a gitsinler bencesultaesma tamam mı kuzum?
O Allah'ın elinde.. Ama korunmasız ilişkide %70-80 çiftin bir yıldan sonra oluyor bebekleri..?Ya hemen tutmaz mi yani hamile kalamaz miyim
Hic korunma falan yok bizdeO Allah'ın elinde.. Ama korunmasız ilişkide %70-80 çiftin bir yıldan sonra oluyor bebekleri..?
Tamam ama daha yeni başladınız siz.. Bir yıl olmaması normal yani..Hic korunma falan yok bizde
Iki gundur bosalma oluyor insaallah biri tutar yaaTamam ama daha yeni başladınız siz.. Bir yıl olmaması normal yani..
İnşaalahIki gundur bosalma oluyor insaallah biri tutar yaa
Düzenledim kuşum
Bende öptüm
Kuzum Bebek isteyeli daha 3 gün falan olmuş bir süre denesinler sonra olmazsa bi dr a gitsinler bencesultaesma tamam mı kuzum?
Ya hemen tutmaz mi yani hamile kalamaz miyim
Iki gundur bosalma oluyor insaallah biri tutar yaa
Sn naısl oldun canım gectimi kanama dondunmu normale .aynen ya sinir bozucu orucumu bozmak zorunda kaldım bide
Canınsın can benım bebişimin teyzesi ya eline sağlık bitanem.
Evet canım haklısın ama benı biliyorsun 3 sene ha olur ha oldu diye boşu boşuna yıllarım gitmiş o yuzden diyemedim işte benım yaşadıklarımı yaşamasın once bi muayine olsun die kuzum ama daha oncesinde 3 gun onceye kadar boşalma olmuyormuş bende yeni okudum onu senın dedğin dogru zaten gitsede 1 sene bekle derler sanırım .
Canım kim bilebilir ne hatunlar gebe kaldı tek yumurtalığı olanlar Maşallah pko olanlar Maşallah eşinde sprem yok denecek kadar az sperm olanlar Maşallah . Sana kim şimdi tutmaz diyebilir Allah 'ın hikmetinden gaybından kim haberdarki .İnşallah atlattıgın rahatsızlığın meyvesini sana Allah aratmadan verir evinin neşesi agzınızın tatdı olsun canım . üzülme sıkılma hep birlikdeyiz gunbe gun gebe kalınca dogururkende yine birlikde olcaz evelallah.Duanı eksit etme kuşkusun Allah bizi işiten ve merhamet edendir .Çok şükür .
Aa hangisi simir mi?Pink canım bu benım testlerden biri sonuclanmış int ten baktım sende bak
Hormonlar çıkmış canim ama ben bisi anlamadım bu ne şimdi
At bakalım :)Hormonlar çıkmış canim ama ben bisi anlamadım bu ne şimdi
E-LABORATUVAR 22.06.2016 Çarşamba
Test Adı * Sonuç Birim Referans Değerleri
Glukoz 102 mg/dl 70-105
Tam Kan Sayımı
-Lökosit (WBC) 9,54 10*3/uL 4.6-10.2
-Nötrofil oranı (NEUT%) 60,30 % 45-78
-Lenfosit oranı (LYMPH%) 28,20 % 10-50
-Monosit oranı (MONO%) 7,28 % 0-12
-Eozinofil oranı (EO%) 3,27 % 0-7
-Bazofil oranı (BASO%) 0,89 % 0-2.5
-Nötrofil mutlak sayısı (NEUT#) 5,76 10*3/uL 2-7.15
-Lenfosit mutlak sayısı (LYMPH#) 2,69 10*3/uL 0.6-3.4
-Monosit mutlak sayısı (MONO#) 0,70 10*3/ul 0.29-0.71
-Eozinofil mutlak sayısı (EO#) 0,31 10*3/uL 0-0.7
-Bazofil mutlak sayısı (BASO#) 0,09 10*3/uL 0-0.2
-Eritrosit (RBC) 5,10 10*6/uL 4.04-5.48
-Hemoglobin (HGB) 13,00 g/dl 12.2-16.2
-Hematokrit (HCT) 39,40 % 35.5-48
-Ortalama eritrosit hacmi (MCV)77,30 fL 80-97
-Ortalama eritrosit hemoglobini (MCH) 25,50 pg 25-34
-Ortalama eritrosit hemoglobin konsantrasyonu (MCHC) 32,90 g/dL 31.8-35.4
-Trombosit (PLT) 328 10*3/uL 142-424
-Ortalama trombosit hacmi (MPV) 9,52 fL 6-11
-Trombosit dağılım genişliği (PDW) 17,40 fL 16-20
-Plateletkrit (PCT) 0,31 % 0.17-0.4
-Eritrosit dağılım genişliği(RDW-CV) 16,80 % 14.2-17.6
TSH (Tiroid Stimülan Hormon) 2,7 uIU/mL 0.35-4.94
Prolaktin (PRL) 16,44 ng/mL 5.18-26.53
Copyright © 2011 Bezmiâlem Vakif Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi.
Tüm hakları saklıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?