- 18 Aralık 2013
- 1.475
- 1.864
- 83
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #3.381
Canlar beni dünden beri ates basıyor evde kimse terlemiyor sicaklamiyor ben kurdesan döktüm resmen neden acaba tamam havalar sicakta ev serin sıcak degil ama ben terliyorum sanki gunesin altinda gibi yumurtalama isleriyle alakalimidr atesimede bakmadim ama ayy kafam karisti
agri arada bir girio cnm bugun pek agrimadi umutlu deilim ben cnm ya
Randevu almadim adet olmazsam giderim napim
Sen napiosun nasilsin bebis nasil
Canım anesteziye ben de fikren karışıydım. Ben rahat Muayane olabilen bir kadınım. Ama hsg işleminde hayatımda çekmediğim acıyı sancıyı çektim. O basınç beni mahvetti. İşlem sonrası yarım saat kalkamadım. Be bütün vücudum titreyerek. Çok zordu. Gerçekten.
@Pinkhouselife61 canım ben kırmızıları gördüm maalesefyeni bat 21 ağustos
Aynen canım yumurtalamanin ertesi gününde aksam basladi diger günde devam etti bir is falan yaparken neysede durdugum yerde o sekildeydim o garip geldiSelam kuzum.ateş terleme yumurtlamadan sonra oldu yanılmıyorsam değilmi.
Hayirlara vesile olsun canim.
Canim günü nu tam Biliyor musun.en güzelini yapıyorsun sabırla beklemek .hayirlisi ol su Insallah canim.
Bugün biraz iyi gibi canim iki gündür çok ağrım vardı.çok şükür daha iyim canim.
Anladım canim çok geçmiş olsun sana tıkanıklık yada yapisiklik vardı açıldı gibi bisiler dediler mi .bide canim kullanıla aletlerinde çok önemi var bu işlemde..
Allah hayırlı evlatlar bağışlasın insallah Canim.
Yeni ay yeni umutlarimiza gebe canim .Allah sana da yar ve yardımcı olsun inşallah .
sabah test yaptım negatif canımm moralim çok bozukKızmasal2994 naptın?
Üzülme Can'ım benim.. Geç döllenmedir belki..sabah test yaptım negatif canımm moralim çok bozuk
At bakim ❣adet belirtim yok daha doğrusu hiç bi belirti yok göğüslerim bile hiç acımıyoatayım bak testi çook silik bi çizgi görüyo gibi oluym bazen ama o da çizginin yeri olabilir birkaç saat sonra oldu çünkü kuruyunca
Can'ım çizginin yeri görünüyor bence.. Bide idrarı çok damlattın sanırım
ediyorum tatlım ama bu ay çok kaptırmışım kendimi yıkıldım resmenCan'ım çizginin yeri görünüyor bence.. Bide idrarı çok damlattın sanırım
Sen şimdi acele etme inşaallah hayırla vardır bebişin
Dua et bol bolAllah bizimle
Üzülme tatlım yaa durmak yokediyorum tatlım ama bu ay çok kaptırmışım kendimi yıkıldım resmen
Selam kuzum.ateş terleme yumurtlamadan sonra oldu yanılmıyorsam değilmi.
Hayirlara vesile olsun canim.
Canim günü nu tam Biliyor musun.en güzelini yapıyorsun sabırla beklemek .hayirlisi ol su Insallah canim.
Bugün biraz iyi gibi canim iki gündür çok ağrım vardı.çok şükür daha iyim canim.
Anladım canim çok geçmiş olsun sana tıkanıklık yada yapisiklik vardı açıldı gibi bisiler dediler mi .bide canim kullanıla aletlerinde çok önemi var bu işlemde..
Allah hayırlı evlatlar bağışlasın insallah Canim.
Yok birtanem her şey açık temiz olması gereken şekilde dedi.." Doktor. Evet aletler çok önemli Canımmm. İnşallah amin.
Yeni ay yeni umutlarimiza gebe canim .Allah sana da yar ve yardımcı olsun inşallah .
anladım canım ama daha yumurtlaman olmamıştır ki gitsen olur duCan'ım ben normalde bu gün HSG çekilecektim eşimde Spermiogram verecekti ama Adetten sonra hiç ilişki olmadan gidilmesi gerekiyormuşEğer gebelik olmuşmuşsa sonlandırıyormuş..
%1 ihtimalde olsa buna göz yumamazdım..
Gitmedim Bat tarihimi bekliyorum 18 gün kaldı..
Geçen ayda Bayram'a denk geldi öyle geçti
Nasip işte başka bişey değil ..
suzansu
Can'ım adetten hemen sonra hamile kalan o kadar çok hanım varki...anladım canım ama daha yumurtlaman olmamıştır ki gitsen olur du
Ekle Can'ım belki bereketli gelir@Pinkhouselife61 canım ben senin listede varım seni de benim listeye ekleyeyim mi bizde de 36 hamiş var ilk bebeklerimiz dopacak yakında hayırlısı bakalım belki sıra bizlere de gelmeye az kalmıştır
öyle canım belki uğurlu bereketli olurEkle Can'ım belki bereketli gelir☘
anladm canm hayırlısı olsun :)Can'ım adetten hemen sonra hamile kalan o kadar çok hanım varki...
PCO var bende zaten yumurtalar free takılıyor
Belli olmaz şimdi Rabbim belki "ol" demiştir..
Kürtaj olmak gibi olur.. %1 ihtimalde olsa var.. 18 gün sonra inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?