- 3 Mart 2016
- 352
- 445
- 23
- 31
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #3.481
valla canım hiç bişi yok benimde kasıklarım ağrıyo akıntım var ama adet geliyo benceYok canım daha hiç bisi yok ne kese ne kalp.
Pazartesi git cem nasip olursa inşallah..
Sen nasil sin 1 kaldı değilmi .varmı hiç batma felan .benim goguslerde hiç bisi yoktu halen de yok.
Yat kuzum mercimeğimiz büyüsün birazcık annesiSelam .. canlar nasılsınız.
Hanımlar görüşmeyle neler yapıyorsunuz .
Ben hep yatıyorumannem bizde Sağ olsun o yardım ediyor yemeğe felan .ağrılarım var .Allah a emanet ilerliyorum.kontrolede 10 gun sonra gel demisti dr.çok şükür Allah a bugüne kadar kötü bisi yaşamadım.
Allah sonumuzu hayır eylesin insallah.
Şimdi siz anlatın birazda moral bulurum özledi sizi.
bekliyorum canım bugün adet günüm gelen giden yok şuan dün sabah test yapmıştım ondada bişey yok :)
Yok canım daha hiç bisi yok ne kese ne kalp.
Pazartesi git cem nasip olursa inşallah..
Kese de var kalp te var evelallahdoktor görmemiş olabilir minnoş orada Allah'ın izniyle deme öyle annesi moralini bozma küçüğümün
Sen nasil sin 1 kaldı değilmi .varmı hiç batma felan .benim goguslerde hiç bisi yoktu halen de yok.
Gelmez inşaallahvalla canım hiç bişi yok benimde kasıklarım ağrıyo akıntım var ama adet geliyo bence
valla canım bizde olmasak kim para kazandırcakYat kuzum mercimeğimiz büyüsün birazcık annesiDikkat et beslenmene falan Rabbim sağlık sıhhat afiyetle kucağına aldığın günleri de nasip etsin inşaallah❣❣❣ eşinde ne heyecan vardır hee.. Çok güzel duygular elhamdulillah
Eczaneler bize çalışıyor valla
İnşaallah Rabbim yüzümüzü güldürür bu ay..Stres yapma rahat ol inşaallah gelecek minnoş
Gelmez inşaallah
Belirtiler aynı oluyor geneldepozitif olalım ki sonuçlar pozitif olsun bak suzansu pozitşfti sonuç elhamdulillah
İnşaallah canımmvalla canım bizde olmasak kim para kazandırcakinşallah gelmez tabi tek temennim allahım bizede nasip etsin inşallah bu duyguyu
ben bekliym da inşallah diğer kızlar müjdeli haberi verir
Deme kız öyle kızarım bak hııııııben bekliym da inşallah diğer kızlar müjdeli haberi verir
:) demedim demedimm kendimi kötüye alıştırıyorm iyi bişi olursa süprz olsun diye :)Deme kız öyle kızarım bak hıııııı
inşallah canımm aynı durumdayız o zamnBenim sadece goguslerde acima var yarin bu saatlerde kirmizilar gelir diye bekliyorum cunku idrar testi sonucum negatif cikmisti, ama inşallah gelmez
:) demedim demedimm kendimi kötüye alıştırıyorm iyi bişi olursa süprz olsun diye :)[/QUO
Sen hiç test yaptin mi canım
Olsun deme pozitif ol sonuçlar da pozitif olsun:) demedim demedimm kendimi kötüye alıştırıyorm iyi bişi olursa süprz olsun diye :)
Gelmez inşaallahhBenim sadece goguslerde acima var yarin bu saatlerde kirmizilar gelir diye bekliyorum cunku idrar testi sonucum negatif cikmisti, ama inşallah gelmez
Zamane bebesi bunlar gelemediler bi türlüGelmez inşaallahh
Umutlu olun azıcık bebeleri korkutmayın da gelsinler
Git cnm bu ay bence hemen testleri yaptır..bu ayda hasta oldumönümüzdeki ay 1 sene dolacak iyi bi dr.gitsemmi bilemedim...
Bişey yok kız sakin olne tür testler yapıyorlar korkuyorumda kan testi dışında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?