- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.584
- 158
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #4.121
Hiç sorma Can'ım ya inşallah kötü bişey yoktur Sevinç'ten bizi unutmuştur öyle Umut ediyorum ❣Çıkmış olması lazım ama.. Bilmiyorum nerede bu kızçe
İnşaallah canikom yaaaHiç sorma Can'ım ya inşallah kötü bişey yoktur Sevinç'ten bizi unutmuştur öyle Umut ediyorum ❣
Canım ben yarın beta hcg ye gideceğimİnşaallah canikom yaaa
Biz bizi düşünelim valla
Ne yapmayı planlıyorsun
Gördüm topiğindenCanım ben yarın beta hcg ye gideceğim
Bak sabah erken git öğleden önce çıksın..Canım ben yarın beta hcg ye gideceğim
AynenÖyle yapcam zaten kuzum ya erken kalkan erken yol alır mış :)
Kız yok bana daha erken..Sende yarın beta hcg ye gidiyorsun sadece ben değil
Pazartesi o Zaman gidiyorsun ve yarında testi yapıyorsun olmaz mıKız yok bana daha erken..
Yarın bat günüm bence bu gün olcam ben
Kız çıkarmı ki bilmiyorumPazartesi o Zaman gidiyorsun ve yarında testi yapıyorsun olmaz mı
İnşallah olmazsın Can'ım ya bence dene ya testi yap kurtul zaten pazarteside Dr gidersin oldu bitti bu kadarKız çıkarmı ki bilmiyorum
Ya çıkmaz diye korkuyorumgeçen ay 32. Günde oldum yarın 31. Günüm..
Bence olucam yani
Offffff...... Ağlıcam ya olmak istemiyorum
Aminn insalllahÇok şükür Can'ım benim... Yıpranıyoruz üzülüyoruz boşuna aslında Rabbim yazmış gününü saatini dakikasını saniyesine kadar...
İşte insan aceleci varlık dayanamıyor sabredemiyor....
Rabbim en yakın Zaman'da hepimizin yüzünü güldürsün hayırlı evlatlar versin inşaallah ❣❣❣
Yapsam çıkmayınca ölmüş gibi oluyorum kız..... Şimdi her an olabilirim gibiyim bilmiyorum.... Yapmak istemiyorum test çünkü gerçekten çok yıkılıyorum.. Kaç kere çöpe attım çöpten alıp dakikalarca baktım anlatamam.... Bi arkadaşım daha hamileymiş yeni öğrendim.. Bende hamileyim demek isterdim gerçekten....
Dayanamıyorum ama sabredip yapmamam lazım..
Nolur dualarını eksik etme Can'ımın içi
atakum da oturuyorum canımEvimiz atakumda idi ama aslen ilçesinden iz Samsun'un Can'ım :)
Princess91 kız sonuç çıkmadı mı daha?
Sağ ol canim Allah razı olsun temiz kalbine göre versin Allah inşallah.
En uzun 32 gündemi oluyorsun canim sen en uzun olduğun günü hesapla o günü bekle olmazsan yap testi ilkemmmmm canim sende böyle hesapla daha varsa adete yarın gitme en uzun gününü hesaplayıp bekle kuzum.
Iki niz içinde dua ediyorum inşallah hasret son bulur muradiniza ererse iz canlarim inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?