- 13 Haziran 2016
- 4.801
- 7.952
- 158
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #4.301
Olsun canım benim vardir hersyede bir hayır sonuc olumsuz bile sıkma canını ama boyle cikmasinin nedenini arastir bence düzgün ilgilenen bir doktorlaCan'larım zaten yarın gidecektim ama bundan sonra yaptığım testlerde çıkmadı bişey 3 tane daha yaptım arkasından o yüzden umudum yok benim ama yarın gideceğim beta hcg ye
Tamam canım bekliyoruz hayırlı haberlerini o üç taneden birini de atsana acaba sen mi görmedinCan'larım zaten yarın gidecektim ama bundan sonra yaptığım testlerde çıkmadı bişey 3 tane daha yaptım arkasından o yüzden umudum yok benim ama yarın gideceğim beta hcg ye
Attım BalımTamam canım bekliyoruz hayırlı haberlerini o üç taneden birini de atsana acaba sen mi görmedin
Gördüm canım benim, eşime de gösterdim bir tanesinde yok ama diğerlerinde var dedi :) eğer testin varsa dört saat beklemiş idrarla yap bir de eşimin tavsiyesi var daha idrara geçmemiştir belki diyor umudunu yitirmesin :))Attım Balım
Kızlar bu ne şimdi ya yine kalın ve dağınık çıktı[/QUOT
hayirli olsunn bence senin bebeis geliyor allah bizede nasip etsin insallah bisi sorucm catlama ignesi vuruldn mu cunku o yaniltabiliyor eger vurulmadiysan hayirli olsun kesin hamilesin adet gunun gectiyse kimyasal da degildir darisi basimiza
sagol canımTamam tatlım hoşgeldin aramıza
Ne kadardır evlisin kaç yaşındasın
canım beklemiş idrarınla yapmadığın için çıkmıyo bu sabah ilk idrarınla yap yine çıkcak bak görürsünBakın kızlar durum bu
aa yine mi yokKızlar beta hcg 0.1
Aynen yine yok kuzum :)aa yine mi yok
sen bu pozitif testleri topla bi doktora göster bence :)Aynen yine yok kuzum :)
Gösterdim Can'ım bütün testler normal çıktı ve rahimde kalınlaşma var dedi ya adet yada geç döllenme olabilir dedi testleri önemseme dedisen bu pozitif testleri topla bi doktora göster bence :)
inşallah canım inşallah birdahaki aya hamile kalırsın :)Gösterdim Can'ım bütün testler normal çıktı ve rahimde kalınlaşma var dedi ya adet yada geç döllenme olabilir dedi testleri önemseme dedioda baktı benim testlere net bişey yok takılma bunlara dedi önümüzdeki ay hamile kalabilirsiniz dedi geçikmeler hamileliği getirir diyor Dr hanımımız kısmet :)
İnşallah kuzum hepimiz kalalım bebeğim beraber büyütürüz sıpalarıinşallah canım inşallah birdahaki aya hamile kalırsın :)
inşallah canm ya :)İnşallah kuzum hepimiz kalalım bebeğim beraber büyütürüz sıpaları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?