❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Can'larım zaten yarın gidecektim ama bundan sonra yaptığım testlerde çıkmadı bişey 3 tane daha yaptım arkasından o yüzden umudum yok benim ama yarın gideceğim beta hcg ye
Olsun canım benim vardir hersyede bir hayır sonuc olumsuz bile sıkma canını ama boyle cikmasinin nedenini arastir bence düzgün ilgilenen bir doktorla

Can'larım zaten yarın gidecektim ama bundan sonra yaptığım testlerde çıkmadı bişey 3 tane daha yaptım arkasından o yüzden umudum yok benim ama yarın gideceğim beta hcg ye
Tamam canım bekliyoruz hayırlı haberlerini o üç taneden birini de atsana acaba sen mi görmedin

Gördüm canım benim, eşime de gösterdim bir tanesinde yok ama diğerlerinde var dedi :) eğer testin varsa dört saat beklemiş idrarla yap bir de eşimin tavsiyesi var daha idrara geçmemiştir belki diyor umudunu yitirmesin :))

sen bu pozitif testleri topla bi doktora göster bence :)
Gösterdim Can'ım bütün testler normal çıktı ve rahimde kalınlaşma var dedi ya adet yada geç döllenme olabilir dedi testleri önemseme dedi oda baktı benim testlere net bişey yok takılma bunlara dedi önümüzdeki ay hamile kalabilirsiniz dedi geçikmeler hamileliği getirir diyor Dr hanımımız kısmet :)

inşallah canım inşallah birdahaki aya hamile kalırsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…