- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.236
- 248
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
Evet yanilmadik yani en azindan suan benim belli oldu.. Bati hic hesaplamadim canim hesaplamiycamda buay birakicamm heray heray insan yipraniyor gecen sene buzamanlar baslamistik geri tekrar haziran geldi birsey yok daha oyüzden buay kendi halime birakicam olursa olur ben bide klomen kullanmistim buay doktor adet olursan yine devam edicegiz demisti onuda kullanmiycam istemiyorum hicbirsey hayirlisi artik Rabbim büyük dualarimizi kabul eder insallah birgün ..İnşaallah kuzum ..
Benim de pembe pembe devam ediyor kırmızıya döner sanırım..
Hislerimizde yanılmadık demekBihter34 ..
Rabbim Ramazan hediyesi olarak ikram eder inşaallah napalım...
Ağlamakla gelmiyor üzülmekle de..
Bat kaç kuzum?
Evet yanilmadik yani en azindan suan benim belli oldu.. Bati hic hesaplamadim canim hesaplamiycamda buay birakicamm heray heray insan yipraniyor gecen sene buzamanlar baslamistik geri tekrar haziran geldi birsey yok daha oyüzden buay kendi halime birakicam olursa olur ben bide klomen kullanmistim buay doktor adet olursan yine devam edicegiz demisti onuda kullanmiycam istemiyorum hicbirsey hayirlisi artik Rabbim büyük dualarimizi kabul eder insallah birgün ..
@Pinkhouselife61 veBihter34 sizler için 1000 ya Fettah 11 ya cami 14 ya vehhab 33 ya sabur okudum, Allah'ın bi bildiği vardır, Ona bırakın kendinizi
Allah Razi Olsun Canim Kardesim Agzina Yüregine saglik Rabbim kabul eder insallah,, Rabbim senin de gönlünden gecen dualarini hayirlisiyla kabul etsin Insallah.. Zaten Gidecek baska kapimiz yok ki Rabbimizden baska duanin gücüne inaniyorumm Rabbim insallah nasip eder bizlerede isteyen herkese ..@Pinkhouselife61 veBihter34 sizler için 1000 ya Fettah 11 ya cami 14 ya vehhab 33 ya sabur okudum, Allah'ın bi bildiği vardır, Ona bırakın kendinizi
Cümlemizden razı gelsin canım benim, biliyo musunuz benim teyzemin 7 yıl sonra bebeği olduAllah Razi Olsun Canim Kardesim Agzina Yüregine saglik Rabbim kabul eder insallah,, Rabbim senin de gönlünden gecen dualarini hayirlisiyla kabul etsin Insallah.. Zaten Gidecek baska kapimiz yok ki Rabbimizden baska duanin gücüne inaniyorumm Rabbim insallah nasip eder bizlerede isteyen herkese ..
Masallah Allah Bagislasin.. Insallah canim insallahhh,, mutlaka var bir hayirr,,Cümlemizden razı gelsin canım benim, biliyo musunuz benim teyzemin 7 yıl sonra bebeği olduşuan iki tane sağlıklı kızı var Allah bağışlasın. İnşallah sizlerin o kadar sürmeyecek, alacaksınız kucaklarınıza Rabbim boş göndermeyecek kapısından. Allah'ın bildiğini biz bilmiyoruz da ağır geliyor yaşadıklarımız. Kim bilir nelerden salınıyor bizleri de bekletiyor
Sakınıyor yazcaktımCümlemizden razı gelsin canım benim, biliyo musunuz benim teyzemin 7 yıl sonra bebeği olduşuan iki tane sağlıklı kızı var Allah bağışlasın. İnşallah sizlerin o kadar sürmeyecek, alacaksınız kucaklarınıza Rabbim boş göndermeyecek kapısından. Allah'ın bildiğini biz bilmiyoruz da ağır geliyor yaşadıklarımız. Kim bilir nelerden salınıyor bizleri de bekletiyor
Tabiiki güzelim Allah hiç yarattığını incitir mi:) hiç yarattığını boynu bükük bırakır mı, vardır hepimiz için birer planı gönlümüzü o plana razı kılsın, inşallah gönlümüzdekini de hakkımızda hayırlı kılsın , gülümseyin bakiyim, diyin ki Senden ne gelirse gelsin razıyım Rabbim elhamdülillahMasallah Allah Bagislasin.. Insallah canim insallahhh,, mutlaka var bir hayirr,,
Öyle Tabii cnmm zaten diyorum Rabbim nasip etmeyeceksen hayirlisi derim sabrimi bol ver diyorum ,,olucaksada hayirlisiyla en yakin zamanda olsun insallahh.. Insannogluyuzz iste dayanamiyoruzz istiyoruzz bazende cevreden kendini bilmez dengesizler bozuyor morelini iste bi buhranlik yasiyorsunn..Ne diyeyim Rabbim büyük nasip eder insallah hayirli bir sekilde..Tabiiki güzelim Allah hiç yarattığını incitir mi:) hiç yarattığını boynu bükük bırakır mı, vardır hepimiz için birer planı gönlümüzü o plana razı kılsın, inşallah gönlümüzdekini de hakkımızda hayırlı kılsın , gülümseyin bakiyim, diyin ki Senden ne gelirse gelsin razıyım Rabbim elhamdülillah
Bir umut olsun@Pinkhouselife61 Canim Tedaviyi devam etsem iyi olurda ama gercekten yiprandim esim daha gitmedi doktora o gitmeden ilac felan kullanmak istemiyorum yani bilmiyorum ya köseye sikismis gibi hissediyorum ne yapicagimi sasirdim bende bir sorun yok gözüküyorr ya bilmiyorum heray ayri bir hevess sonra hüsran neyseee birbirimize destek olmak ne güzell diycek birsey bulamiyorum
Öyle gerçekten ....Bisquits ne güzel konsyn öle Cnm ya umitszlere ümit ölüysen böylelikle . Ah biz kadınlar bazen herşey hemn olsn isteriz. Bilmeyiz ki imtihandayz
Tamam kuzucuğum hayırlısı bakalım@Pinkhouselife61 ttlim bnm regl geldi sonunda yeni bat 6 temmuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?