- 23 Mayıs 2016
- 167
- 184
- 23
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #1.121
İnsallah canım eğer cuma gününe kadar olmazsam müjdeyi vermek istiyorum sizeeHadi inş tatlım :-*
Stres yapma aman rahat ol
Bekliyorum ikonlarımlaİnsallah canım eğer cuma gününe kadar olmazsam müjdeyi vermek istiyorum sizee
İnsallah canım eğer cuma gününe kadar olmazsam müjdeyi vermek istiyorum sizee
kiz pinkim son durumun ne balim adet falan oldunmuBekliyorum ikonlarımla
ay hadi insallah cnm dilini ısirda mujdeli haberlen gel bizeİnsallah canım eğer cuma gününe kadar olmazsam müjdeyi vermek istiyorum sizee
Kendi nazarım değecek bana :) İnşallah adet olmazsam cuma gunune 4 gün geçmiş oluyo HAMİŞİMM yazarım sizeay hadi insallah cnm dilini ısirda mujdeli haberlen gel bize
ay ay ne guzel benimde 28 mayis batti gelmedi kac gun gecti valla delircem artik kanda veremedim bi turlu....hadi sen bari guzel haberle gelKendi nazarım değecek bana :) İnşallah adet olmazsam cuma gunune 4 gün geçmiş oluyo HAMİŞİMM yazarım size
Tatlım ıdrarda çıkmıştır ama bi an önce de kan ver ki doktor kontrolunde ol sende hamılesındır yoksa niye gelmesin 2 haftadıray ay ne guzel benimde 28 mayis batti gelmedi kac gun gecti valla delircem artik kanda veremedim bi turlu....hadi sen bari guzel haberle gel
idrarda cikti belirtilerde var ama esim doktor icin erken hep umutlaniyoruz hayallerimiz suya dusuo diyo oyuzden bende gidemiorum bi turlu cnmTatlım ıdrarda çıkmıştır ama bi an önce de kan ver ki doktor kontrolunde ol sende hamılesındır yoksa niye gelmesin 2 haftadır
Bence esinle bi konus sen canım cunku allah korusun dusuk tehlıkesı olanlara doktor ılac verıyo bılıyosun bence bı an once doktora gıtmelısınidrarda cikti belirtilerde var ama esim doktor icin erken hep umutlaniyoruz hayallerimiz suya dusuo diyo oyuzden bende gidemiorum bi turlu cnm
suan dusuk tehlikem yok cok sukur ne bir kanama nede bir leke var bunu burdan anliyabiliorum zaten cok fazlada artik agir kaldimirorum yatiorum yorulmuyorum. ama gitmem lazm biliyorumBence esinle bi konus sen canım cunku allah korusun dusuk tehlıkesı olanlara doktor ılac verıyo bılıyosun bence bı an once doktora gıtmelısın
Tatlm 1 2 günlük gecikme deql ki bu . Esin yanlış dusunuyo ha gecikme 12 3 gün fan olsa hadi Tm uycm 2 hafta olms. Allah korsan bebeğe bi zarar faln alır önlem almak lazm . Bu arada idrarda ckmamsiydiidrarda cikti belirtilerde var ama esim doktor icin erken hep umutlaniyoruz hayallerimiz suya dusuo diyo oyuzden bende gidemiorum bi turlu cnm
bnm idrarda gec cikti 7inci gun cikti oyuzden gec dollenme olabilir diyede dusunuorum ama bilmiorumTatlm 1 2 günlük gecikme deql ki bu . Esin yanlış dusunuyo ha gecikme 12 3 gün fan olsa hadi Tm uycm 2 hafta olms. Allah korsan bebeğe bi zarar faln alır önlem almak lazm . Bu arada idrarda ckmamsiydi
İnanmiosnz bebeqnz olsnbnm idrarda gec cikti 7inci gun cikti oyuzden gec dollenme olabilir diyede dusunuorum ama bilmiorum
İlk hamileliğinmiydi tatlım?bnm idrarda gec cikti 7inci gun cikti oyuzden gec dollenme olabilir diyede dusunuorum ama bilmiorum
ya bide iste bende negatifi gormekten korkuyorum ..İnanmiosnz bebeqnz olsnşimdide doktora qtmynz . Gt Tatlm rica edym senden ilk fırsatta qt
bnm bulundugum yerde kadin dogum yok mecburum esimle dier yere gitmeyeİlk hamileliğinmiydi tatlım?
Sanki 3-4 tane çocuğunuz var gibi rahat davranıyorsunuz bence eşin şart değil dr a giderken..
Bizi görüyorsun belli olmaz şimdi bilemezsin ki
Git bizi üzme
ya bide iste bende negatifi gormekten korkuyorum ..
Anladım kuzum..bnm bulundugum yerde kadin dogum yok mecburum esimle dier yere gitmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?