❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Ben geldim canlar.4 tane yer gezdim kulak için sonunda bulduk. Damla ve ağrı kesici aldım.bu arada inofolik de aldım .
Siz nasılsınız neler yaptınız öpüyorum hepiniz
Hoşgeldin Cnm . Hakkında hayırlısı olur inş . G olsn bu arada dört et kndne . Bizlerde son hız kürlere dewam Rabbim vesile kılar inş hpmze

Teşekkür ederim hayatım Bnde kurudum dus aldım .. sonra yine leke geldi kurumamışım tam olarak yarın oruç tutarım demiştim kısmet değilmiş . Sn nasılsın tatlm
Iyi dielim iyi olalim kuzum bugun uzun suredir gormedigim arkadasim gelicek . Elektirikler gitmis kafayi yicrm yani :) sacimi yikicaktim yikiyamiom

Kan tahlili yaptı mı öncesinde kuzum?
Hamilelik şüphem var deseydin
Selammmm
Söyledim canim bu sabah yine gittim acile gece ağırdan sabahı edemedim 4 tane ilaç verdiler bi etkisi olmazmış gebe bile olsam ki ben testten sonra olduğunu sanmıyorum.
Neyse sen nasılsın kafandan neler geçiyor bu günle ilgili anlat bakalım.

Iyi dielim iyi olalim kuzum bugun uzun suredir gormedigim arkadasim gelicek . Elektirikler gitmis kafayi yicrm yani :) sacimi yikicaktim yikiyamiom
Gözün aydin mi desem gecmis olsun mu desem yavrum bilemedim .saçını sorarlarsa dersin ay bebek yüzünden yikayamiyorum
Anne olmak zor de sen pek ugrayamazsin bugün anlaşıldı saglicakla kal canım kendini de kimse için yorma bugünlerde.

Yok bebek i daha cevreme solemiycem.
Isin kotusu aksama esimin dogum gunu var arkadaslarda kutluycaz. Of of berbat bi gun ugraririm buraya ugruya bildigim kadr yani sarjim yettigi kadar...

Yok bebek i daha cevreme solemiycem.
Isin kotusu aksama esimin dogum gunu var arkadaslarda kutluycaz. Of of berbat bi gun ugraririm buraya ugruya bildigim kadr yani sarjim yettigi kadar...
Işin zor yavrum.bari topuklu felan giyme dışarı cikicaksan.arada gel rapor et bize
Günün güzel geçsin canim inşallah Allah a emanetsiniz .,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…