- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.236
- 248
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #1.581
Hem bisi diyimmi bu topicdeki düşler akademisi bide bi yeni anne adayı vardı nick i unuttum bak onlara dikkat et bi dua ederler patır patır bizi de dogurturlar
Bu ayda teyze olarak devam bunada şükür.
Aynen yaa çok şükürkız pinki ii ki açtın bu topigi ne güzel arkdaş edindik . Canmz skldiginda taklioz burya . Kızlarda Ck anlayışlı saolsunlar
Evet bende çok sevdim burayı herkes çok anlayışlı çok motive edici işe gidince ilk işim bu sayfayı açmak oluyoriyiki tanımışım hamiş adaylarını
Hoşgeldin Cnm . Hakkında hayırlısı olur inş . G olsn bu arada dört et kndne . Bizlerde son hız kürlere dewam Rabbim vesile kılar inş hpmzeBen geldim canlar.4 tane yer gezdim kulak için sonunda bulduk. Damla ve ağrı kesici aldım.bu arada inofolik de aldım .
Siz nasılsınız neler yaptınız öpüyorum hepiniz
Kan tahlili yaptı mı öncesinde kuzum?Ben geldim canlar.4 tane yer gezdim kulak için sonunda bulduk. Damla ve ağrı kesici aldım.bu arada inofolik de aldım .
Siz nasılsınız neler yaptınız öpüyorum hepinizi
Iyi dielim iyi olalim kuzum bugun uzun suredir gormedigim arkadasim gelicek . Elektirikler gitmis kafayi yicrm yani :) sacimi yikicaktim yikiyamiomTeşekkür ederim hayatım Bnde kurudum dus aldım .. sonra yine leke geldi kurumamışım tam olarak yarın oruç tutarım demiştim kısmet değilmiş . Sn nasılsın tatlm
Ederim kuzum :)
SelammmmKan tahlili yaptı mı öncesinde kuzum?
Hamilelik şüphem var deseydin
Gözün aydin mi desem gecmis olsun mu desem yavrum bilemedim .saçını sorarlarsa dersin ay bebek yüzünden yikayamiyorumIyi dielim iyi olalim kuzum bugun uzun suredir gormedigim arkadasim gelicek . Elektirikler gitmis kafayi yicrm yani :) sacimi yikicaktim yikiyamiom
Yok bebek i daha cevreme solemiycem.Selammmm
Söyledim canim bu sabah yine gittim acile gece ağırdan sabahı edemedim 4 tane ilaç verdiler bi etkisi olmazmış gebe bile olsam ki ben testten sonra olduğunu sanmıyorum.
Neyse sen nasılsın kafandan neler geçiyor bu günle ilgili anlat bakalım.
Gözün aydin mi desem gecmis olsun mu desem yavrum bilemedim .saçını sorarlarsa dersin ay bebek yüzünden yikayamiyorum
Anne olmak zor desen pek ugrayamazsin bugün anlaşıldı saglicakla kal canım kendini de kimse için yorma bugünlerde.
canim 6. haftadan sonra hatta 6nin sonuna dogru kalp atisi görünüyo/duyuluyo...Gordum kuzum minnakimi daha minnacik ama kalp atisi yoktuhaftaya tekrar gel bakalim dedi doktor suan sorun yok haftasiyla uyumlu dedi
6+3teyiz cnmcanim 6. haftadan sonra hatta 6nin sonuna dogru kalp atisi görünüyo/duyuluyo...
tam ne kadarsiniz siz simdi
Işin zor yavrum.bari topuklu felan giyme dışarı cikicaksan.arada gel rapor et bizeYok bebek i daha cevreme solemiycem.
Isin kotusu aksama esimin dogum gunu var arkadaslarda kutluycaz. Of of berbat bi gun ugraririm buraya ugruya bildigim kadr yani sarjim yettigi kadar...
Tek derdin bu olsunIyi dielim iyi olalim kuzum bugun uzun suredir gormedigim arkadasim gelicek . Elektirikler gitmis kafayi yicrm yani :) sacimi yikicaktim yikiyamiom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?