- 18 Aralık 2013
- 1.475
- 1.864
- 83
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #1.681
AhhhaahhhhaMehtap klein ilacı olsa kendi başına sürer die niye demisler Biliyor musun o kel benim istene çektim bu koca dan ah ahhhhh.Hayır bilsem kendi kendime çocuk yaparım korum kapının önüne
İlk günden korunmadım deniyim desem yalan olmaz vallainşallah sen ne zamandır deniyosun
Ck kötüsün Bde adaşım olcan . AaaaYemezler tatlım hiccç şirinlik yapma kizdirirsan deşifre edeceğim .
ÇalışıyokPinkhouselife61 eline sağlık canim listeyi dokturmuşsun. Hosgeldin bebek paŕtisini kim için yap caz çalışın bol bol doverim
Kan rüyayı bozar Can'ımiki seferdir rüyamda düşük yaptığımı görüyorum ama hamile olduğumu bilmiyomuşum lavovoya gidiyorum kanamam geliyo ve arkasından bebeğimi düşürüyorum çok kötüydü ya ne anlama geliyo acaba
İstanbulKızlar ya izmirde oturan yk mu
Aynen karın tokluğuna 7/24 çalışıyoruz...senin meslek en güzeli ya :)
Öle valla bizde maaş istiyoz . Bizde calsyz yaa bzeneee :-DAynen karın tokluğuna 7/24 çalışıyoruz...
Hmm hiç aşılama falan denendi mi canım yada tahlillerin yapıldı mıİlk günden korunmadım deniyim desem yalan olmaz vallaişte ekimde 2. Senem olcak tatlım
inşallah canımm takmamak elde değilKan rüyayı bozar Can'ım
Kafana takma fazla ondan oluyo
Valla kızlar her sabah kalkıp işe gitmesi o kadar zor geliyo ki en güzeli çalışmamakÖle valla bizde maaş istiyoz . Bizde calsyz yaa bzeneee :-D
Canim Randevusu Bakiyormu Bilmiyorum Ama Cuma Günü tahkik için gittiğimde sorurarim ben net ten aldım randevuyurandevu doluysa hastaneye gidince vermiyolar mı sabah erken gitsen
senin iyi die tavsiye edebileceğim yer varmı tatlım bizim tedaviler icinİstanbul
Öle valla bizde maaş istiyoz . Bizde maaş istiyoruz
Kız mehtap adamı yedin bitirdin kadroya da kurul dun daha maaş istiyor.eenisteye soyliyim akşam seni bi sopalasin peşin ödemeye niyetine
Öyle deme émekliligin olacak insaĺah bebeğine çok daha iyi bâkarsin ca nim belki 3 uz felan yaparsın ise de gidemezsinValla kızlar her sabah kalkıp işe gitmesi o kadar zor geliyo ki en güzeli çalışmamak
Gelin ya başım üstüne ayıp edyn aaa kız gözümü mu korktyn . Bn aşiret gelinym gözüm korkmazMehtappppppp iftara geliyoz sana senin menü kıyak bütün kızlar toplandık 3 kişi olsak birer de gobislerimizdekiler 6 kişi 2 de sen 8 herifler kahvede çay i csin tatlım sen yandin.
Rutin tahliller temiz bse yk . Âdetlerim düzensiz 5 6 ayda bir olurum. Şimdi tedavi görüm düzelsin die + bal tarçın çörekotu nu kullnym bu ay bakalım hayırlısı eşim hiç görünmedi . Çünkü esin de gelsn denilmedi. Bnde keçi boynuzu kürüne baslatcam onu . Yaptım dolapta akşam icircemHmm hiç aşılama falan denendi mi canım yada tahlillerin yapıldı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?