❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

KIZLAR ISLERI YAPMAK ICIN BANA HEVES LAZM BAZEN HEVESLENIOM HERYERI TEMIZLIYORUM .MUTFAGIM BU ARA ISIN ICINDEN CIKILMAZ BIR HAL ALDI BANA YARDIM EDERMISINIZ
Ufak temizlik tuyolari heveslendirecek seyler lazm rica ediyorum...

KIZLAR ISLERI YAPMAK ICIN BANA HEVES LAZM BAZEN HEVESLENIOM HERYERI TEMIZLIYORUM .MUTFAGIM BU ARA ISIN ICINDEN CIKILMAZ BIR HAL ALDI BANA YARDIM EDERMISINIZ
Ufak temizlik tuyolari heveslendirecek seyler lazm rica ediyorum...
Kuzum bu ara fazla ağır iş yapmamaya çalış yaptığın işi de dikkatli ol
Kimyasallarla falan fazla uğraşma..
Mesela fırınına akşamdan Sirke,karbonat,limon karışımı sür içine sonra kapat kapağını sabah kalktığında temizle hemen yağları çıkacak
Aynısını aspiratör e de yapabilirsin
Halıların üzerine akşam yatmadan hafif karbonat dök sabah süpürdüğünde Işıl Işıl olacak ve puf puf kabaracak
Tavaların dibinde çıkmayan (yapışmış yada biraz tutmuş olabilir) leke falan varsa içine sirke ve karbonat koy biraz kaynat hemen çıkacaktır..
Kıyafetlerini asarken düzgün asarsan kimisinin ütüye ihtiyacı hiç kalmayacak, kimisi de bir kaç hamlede kolayca ütülenecektir
Özellikle mutfakta : eline geçen şeyleri yerine koy
Yoksa bir süre sonra "heryer heryerde" olayı gerçek olur

Mutfak dolaplarını yine sirkeli karbonatlı suyla sil biraz bekle duru bezle sil parlar ve leke kalmaz
Gördüğün lekeyi duvarda dolaplarda Hemen sil mesela sonraya bırakma birikip dağ olmasın

Kokan dolabın bir köşesine bir paket (pastalara kullandığımız) vanilya açıp bırakırsan koku gidecektir

Bulaşık makinesi parlatıcı bölümüne sirke doldur farkıgör

Aynı şekilde önceden kullandığın limonların kabuklarını kaşıklısına koyarsan bulaşıkların hoş kokar eskidikçe at tabi canım

Bi iki aklıma gelen bunlar

onerilerin icin teskkurler cogunu yapiorum ztn makinaya sirke buzdolabina vanilya gibilerini ztn yapiorum ben bole heveslendircek sey istiyorum nasil desem diyemedim de neyse

onerilerin icin teskkurler cogunu yapiorum ztn makinaya sirke buzdolabina vanilya gibilerini ztn yapiorum ben bole heveslendircek sey istiyorum nasil desem diyemedim de neyse
İş yapma hevesi bende de yok Can'ım
Pratikbilgi mahiyetinde sordun sandım
Eğer bulursan bize de söyle olurmu

1. @Knptr _______15 haziran
  2. S selifor _______15 haziran
  3. @aaynaa ______16 haziran
  4. @zeplin88 _____21 haziran
  5. @adyas _______22 haziran
  6. @Jassgiller ____23 haziran kızlar belirtileriniz var mı durumlar nasıl
Bu sabah kasik agrisiyla ve bulantiyla uyandim hatta sahurdan sonrada bulantim oldu uyuyamadim bir süre yemekten falan olabilir pek birsey yemedim ve 2-3 saat gecince oldu bulanti içimden gecen bugün olucakmisim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…