❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Napim insan sinir edecek illa dedim anne belim cokagrio aksam hastaneye gidelim dedi oglun ben istemedim dedim olmaz dedim yani acik acik .gercekten belim cok agrio yattigim yerden kalkamiom bi kremim vardi agrilara iyi gelen onuda bulamadim

Kayinvalidenmi bu .
Ya canım dün sen onu yap bunu yap deyip fazla kaptırdık kendini sanırım .it elinin tersiyle herşeyi senin ve bebegin durumu önemli dinlen ramazanın başındayız de ilerde veririz nasip olursa de yatagada yat of püf yap kalkma. Siz böyle deyince ben kötü oluyorum ya onlar kendi hamilelikleri gibi sanıyorlar anlaşılan.
Sırt üstü yat hani doktor alttan muayine ederken ayakları kiriyorsun ya üçgen öyle yat biraz iyi gelecek evelallah.
Çok gecmis olsun canim

Canim olabilir ayni yerdemi yaptirdin hepsini .sana tek bi tavsiyem var hemn bi aktara git testere disli aslan pencesi al butun kadinsal hormonlarini evelallah duzene sokcak 21 gun kullan sonra bidaha test yaptir farki gor.

Evet aynı yerde yaptırdım ama testi tekrarlattım tsh ı aynı çıktı zaten bi sorun yaşamadıklarını söylediler laboratuvarda.bugun başka bi dr a gittim.yumurta takibine başlıcaz dedi.klomen verdi bide dostinex bakalım.tedavı edicez dedi eğer olmazsa da tüpbebek le olur çocugun dedi.inşallah.tabı ağladım yine.ne bilim insanın ağırına gidiyor.hiç böyle hayal etmemiştim. bu arada ben hayıta başladım.
Aslanpençesi ve civan perçemi de aldım.acaba bu karışımlar ilaçla birlikte kullanılabilir mi?herhangi bir zararı var mı? Tabi bunları dr a soramadım.

Ben klomenle birlikte hayiti kullandim bi zarari olmadi

Nilay Güler Karaca

Evet canım taaa kendisi sende bi arastır bunu 182 yi aradım netten baktım ama yok randevu sinir oldum yemin ederim bu kadına gitmeyi çok istiyorum . :Hayırlısı inşallah.

Civan percemide sanırıma det sancıları felan içiliyorsu bir kaç bitkiyle karıştırıldıgında kadın macunu die satıyorduk biz.oda şifa olur inşallah . tam emın değilim ama unuttum gitti . Eski aktar dükkanım vardı kapatalı 9 sene oldu .
Ama bu testeredilşi aslanpencesi mucize inanki hem saayıgım kişiler çok memnun kalmıştı hemde ben . alabilirsen birde arı sutu al insülin direncini dengeler . aslan penceside diyer fhs ts gibi bunlara bire bir. Ama dediğin iki bitki bir arada kullanılmaz canım bence ayrı ayrı uygula ikisinide içeceksen en az 3 ay düzenli hangisi olursa olsun aksatma . Rabbimin yarattıgı her bitki bi hastalığa şifa yeterki düzenli ve bilinçli tüketelim . Senınde derdine derman olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…