- 4 Temmuz 2015
- 3.675
- 4.207
- 83
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #1.861
Napim insan sinir edecek illa dedim anne belim cokagrio aksam hastaneye gidelim dedi oglun ben istemedim dedim olmaz dedim yani acik acik .gercekten belim cok agrio yattigim yerden kalkamiom bi kremim vardi agrilara iyi gelen onuda bulamadimOnlar bize versin desen .ya canim biliyorum annen gebe olduğunu.neden seni yoruyor.Sen ken için iyi olanı bilirsin dikkat et kendine.
Neden 3 gun kaybediyorsun sana da kızmaya başladım.reçetesiz zaten satiliyo al bugün .arkadaşın dediği daha uygun benim folio bahsettiğim. 40 kusur lira ssk karsilamiyo di yerini al onu kullan bak hem tecrübeli anne sana ic diyor neden 3 gun kaybetcen bebek ilk bi aylık zamanda çok ihtiyaç duyuyor down sendromuna karşı önemli.valla sana dahada bisi yazmam 3 günü heba etme .
Günaydın çiçeğin hoşgeldin.ev işimi özel işimi
Müzeyi izledim izlemez olsaydım.nasim bu ay için planlar düşünceler yeni umutlar bilirsin
Randevu almak istedıgim bi kadın var alamıyorum full deli olcam
Falik.asit icin gec kalmis olur muym yaniOlmazsin cnm .
Oyy oyBurdayım canım bugün adet agrisi gibi agriyla uyandim aha geldi dedim baktım tık yok gelcekse gelse böyle oyunlar yapmasa
Devlet hastanesi mi?Bezmialem canim sen bilirsin belki nilaymi ne
Nilay Güler KaracaBezmialem canim sen bilirsin belki nilaymi ne
Canim olabilir ayni yerdemi yaptirdin hepsini .sana tek bi tavsiyem var hemn bi aktara git testere disli aslan pencesi al butun kadinsal hormonlarini evelallah duzene sokcak 21 gun kullan sonra bidaha test yaptir farki gor.
Ben klomenle birlikte hayiti kullandim bi zarari olmadiEvet aynı yerde yaptırdım ama testi tekrarlattım tsh ı aynı çıktı zaten bi sorun yaşamadıklarını söylediler laboratuvarda.bugun başka bi dr a gittim.yumurta takibine başlıcaz dedi.klomen verdi bide dostinex bakalım.tedavı edicez dedi eğer olmazsa da tüpbebek le olur çocugun dedi.inşallah.tabı ağladım yine.ne bilim insanın ağırına gidiyor.hiç böyle hayal etmemiştim. bu arada ben hayıta başladım.
Aslanpençesi ve civan perçemi de aldım.acaba bu karışımlar ilaçla birlikte kullanılabilir mi?herhangi bir zararı var mı? Tabi bunları dr a soramadım.
Yok gec kalmis olmazsin cnm bi problemde olmaz cogu arkadasim hamile plduguu 6inci haftada ogrendi kullanaya basladi oyuzden gec kaldogiini dusunme ama ne kadr erken okadr iyiFalik.asit icin gec kalmis olur muym yani
Ben klomenle birlikte hayiti kullandim bi zarari olmadi
Yok cnm iki ay kullandim ben adet duzensizligi icin klomeni kullanmistim adette olamadim en son progestana basvurduk onu kulandim adet oldum sonrada iste hamile kaldimYani gebe kalabildin mi cnm
Nilay Güler Karaca
Evet aynı yerde yaptırdım ama testi tekrarlattım tsh ı aynı çıktı zaten bi sorun yaşamadıklarını söylediler laboratuvarda.bugun başka bi dr a gittim.yumurta takibine başlıcaz dedi.klomen verdi bide dostinex bakalım.tedavı edicez dedi eğer olmazsa da tüpbebek le olur çocugun dedi.inşallah.tabı ağladım yine.ne bilim insanın ağırına gidiyor.hiç böyle hayal etmemiştim. bu arada ben hayıta başladım.
Aslanpençesi ve civan perçemi de aldım.acaba bu karışımlar ilaçla birlikte kullanılabilir mi?herhangi bir zararı var mı? Tabi bunları dr a soramadım.
Tamam canım sagolYok gec kalmis olmazsin cnm bi problemde olmaz cogu arkadasim hamile plduguu 6inci haftada ogrendi kullanaya basladi oyuzden gec kaldogiini dusunme ama ne kadr erken okadr iyi
Günüm geçti sabah test yapacağım bakalım
Bilmiyorum pek umutlandirip üzmeyeyim kendimiMaşallah Canım hadi hayırlı haberlerle gel .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?