- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.236
- 248
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #1.941
Kadın kadınayız yaa ne kıskanmasıHa
Hadi inş Cnm bnm . Bz sevilmez miyiz kuzum yaaaa .İi ki katıldın sende aramza . Yalnz bnm koca kskanc brz burya takılmami istemio.
Aynen yaa adamlar nakavtOlur cnm sen bilirsin ben bu ay umutsuz zati eşimi ramazan çarptı bu ay sıfır ilişki
Bende etmeye calisiyorum ama yüksek yerlere uzaniyrm bazen dikkat etmiyorum iste sagol canim yaNormal Ağrı'lar canım..
Ama çok dikkatli ol bak ani hareket falan yapma mesela kollarını kaldırıp yüksekte olan bişeye uzanma bişeyin üstüne çıkarak al
Kalkarken bile ani kalkma sakin sakin ol
İlk üç ay tehlikeli Can'ım dikkat edin gözünüzü seveyim @_Dusler_Akedemisi_ @Aslanparcasi A Ask sana benzer
Benim koca da bir ara baya bi takmisti bana buraya takiliyorum.diye sonra alisti sandi ki erkekler de var :) :)Kadın kadınayız yaa ne kıskanması
Gerçi benim koca da aynı
Sende sağol kuzum benimBende etmeye calisiyorum ama yüksek yerlere uzaniyrm bazen dikkat etmiyorum iste sagol canim ya
test negatif canımYaptın mı bakalım ?
Ada'ma açıklıcan ki bilsin yaniBenim koca da bir ara baya bi takmisti bana buraya takiliyorum.diye sonra alisti sandi ki erkekler de var :) :)
Aciklamistim canuim anlamiyordu yazilanlari okutamiyordum ya herseyi konusuyoruz sonucta :) simdi sesini cikarmiiyorAda'ma açıklıcan ki bilsin yani
Kadınlar matinesi bura
Ahahahahahahahahah
İyi bakalımAciklamistim canuim anlamiyordu yazilanlari okutamiyordum ya herseyi konusuyoruz sonucta :) simdi sesini cikarmiiyor
Test varmıkiiiiCanlar ben daha regl olmadim kasık ağrılarim var ve de akintim uzayan seffaf bir akinti reglden önce akintim oluyormuydu hatirlayamiyorumda bunu neye yorsam şaştim
Yok malesef canim zaten esim test almaya yanasmiyor gecenki zor aldim varsa zaten vardir kan yaptirirz direk sonra bos çıkıyor uzuluyorsun diyor almz pazartesiyi beklicem mecbur birde oructanmidir yediklerimdenmidir bu sabah mide bulantısindan uyuyamadim saatlerce hamilelige yormadim bunu pek heveslenmiyim hemen diyeTest varmıkiiii
Yapsan
MantıklıYok malesef canim zaten esim test almaya yanasmiyor gecenki zor aldim varsa zaten vardir kan yaptirirz direk sonra bos çıkıyor uzuluyorsun diyor almz pazartesiyi beklicem mecbur birde oructanmidir yediklerimdenmidir bu sabah mide bulantısindan uyuyamadim saatlerce hamilelige yormadim bunu pek heveslenmiyim hemen diye
InsaAllah canim benim güzel haberler alalım isteyen herkes hamileyim haberleri olsun sonra hafta hafta mutlulugumuzu paylasalim insaAllah
Mantıklı
Tabii sabır gerek
İnşaallah sonu selamet olur bacım
Şuanda yapiom Cnm inş bu ay hurmetine gelir bebişim . Hipnozun gönlünce olur insCanim sen corekotu bal tarcin karışımini yaptın mi hic ya da yapicak misin bende olursam eğer yapmayı düşünüyorum onu bu ay
insaAllah canim bende olursam adet yapmayi düşünüyorum o karışımı ama cok yememek lazim kist yapıyormuş ben gunde 2 kere 1 cay kasigi olarak baslmayi düşünüyorumŞuanda yapiom Cnm inş bu ay hurmetine gelir bebişim . Hipnozun gönlünce olur ins
Valla kuzum ben iftardan 2 3 saat sonra bi tatlı kaşığı yiom Bde sahurda bi tatlı kaşığı yiom .. İnş kist olmaz ya günde 2 defa yenmesi lazimmis 10 gün oldu başlayalı. 2 gün daha yicem . Artk yemiycm . Bu arada esimede keçi boynzu kayntp iciriominsaAllah canim bende olursam adet yapmayi düşünüyorum o karışımı ama cok yememek lazim kist yapıyormuş ben gunde 2 kere 1 cay kasigi olarak baslmayi düşünüyorum
İcimden bi ses hamilesin diyo .. İnş öle olur . Yada istedqmz icn hissedyrzCanlar ben daha regl olmadim kasık ağrılarim var ve de akintim uzayan seffaf bir akinti reglden önce akintim oluyormuydu hatirlayamiyorumda bunu neye yorsam şaştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?