yani hiç boş bir insan değil, okuyan düşünen tartışan.ne bileyim buna rağmen bilgiçlik taslamayan biri, ölmem ama o duyguyu biliyomusun keşke olsaydı yaFarki neki digerlerinden?
Ölucenmi o olmazsa?
Digerleride oyle?
, ölmem ama o duyguyu biliyomusun keşke olsaydı ya
sağol off ya mezun olucaktı tutamadım kendimiüstüne gitme ters teper
işte mezun olucaktı bende dayanamadım artık, yoksa elimde telefon hep beklerim dedim biraz tezcanlıyım ben sanırım.aynen bana da boş gibi gelmiyor bu çocuk, çünkü insan hisseder.teşekkür ederim yorumun içinArada mesaj at bi yokla bakalım.
Hemen duygularını açman hoş olmamış bu arada.
Akışına bırakmak her zaman daha güzeldir.
İşler iyice alevlenince o bir şey yapmazsa son çare sen açılırdın belki. Ama seninki acele olmuş. Yine de oluru yok gibi gelmedi bana.
İstersen kendine çekebilirsin ama üstüne düşmeden tabii. Normal muhabbete devam ederek.
:)teşekkür ederim yorumun için, evet yüzsüzlük olur uzatmam artık, öylemi diyosun işte mezun oldu bu dönem, dur bakalım onu yapabilirim belkiVallahi ben o duyguyu biliyorum
Taktik konusunda emin değilim ama konuyu bir daha açma ve senden hoşlanan başka biriyle kıskandır derim
işte tutamadım kendimi nasıl olsa gidicek dedim aynen o da var gerçekten hoşlansa takmaz o kadar da.sağol yorumun için :)keşke hoşlandığını söylemeseydin kuzum yaneyse üzülme olan olmuş belki görüş farklılığınız gözünü korkutmuş olabilir ama gerçekten hoşlansa bu farklılığa pek aldırış etmezdi umursama sıradan arkadaşın gibi davran bakalım nolcak .
evet işte o da var gerçekten hoşlansa umursamazdı belki de görüşleri.sağol yorumun için:)Bahane, bahane, bahane...
Senden hoşlanmıyorum cümlesinin kibarcası...
bakalım nasılsa pek görmicem artık ya, belki bir süre sonra atarım mesaj naptın diye.sağol yorumun içinHoşlandıgınız kişinin siyasi görüşünü az çok tahmin ettim. Böyle şeylerden şimdilik uzak durmak istemesi anormal değil. Yine de irtibatı kesmeyin yoklayın arada
sanırım öyle yapmam lazım, neyseki mezun oldu da görmem pek artık.unuturum görmeye görmeye deUzak duruyorsa onunda bildiği bişey vardır. Uzaklaşmaya çalış, duygularını engellemeye çalış bence.
evet bakalım bir süre görmicem zaten, davranışına göre yorum yaparız, sağol yorumun için bu aradahoşlansa bir insanı ne engelleyebilir ki.Uzak dur belki o zaman kıymetini anlar olmazsa da hayırlısı diyip geçmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?