reddedildim arkadaşlaaar

berfin93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2014
136
31
48
İstanbul
selam.arkadaşlar yorum yaparmısınız lütfen, ben yapı olarak benden hoşlananları pek beğenmeyen, hep imkansız insanları seven biriyim, ama öyle uzun uzadıya kimseden hoşlanmamıştım bugüne kadar.21 yaşındayım.bu yılın başında, yani kasım gibi bizim bir üst sınıftan bir çocukla tanıştım.çocuğun aslında mezun olması lazım ama bu yıl uzatmış ondan bizim sınıfta.bu dönem mezun oldu.neyse bir gün tanıştık, ertesi günlerde de masada benim saçlarımdan bahsediyorlardı, saçlarım kızıl o da beğendiğiyle ilgili bir şey söyledi.sonra facebooktan ekledi arkadaşlarımla beni, sınıfta gördüğüm kadarıyla konuşuyorduk, sohbet ilerledi bu çocukta farklı olan bir şey var kimsede olmayan bir mütevazilik.sonra yılbaşında da birlikteydik arkadaş grubu olarak.o gece hep beni izledi, duymadı konuşulanları.sonra biz buluştuk, hayatı boyunca siyasi olayların içinde bu çocuk, benim ailem de onun tam zıddı.sürekli babamdan bahsetti, siyasi görüşümüzden, o gün farklı olduğumuz ortaya çıktı, mahkemesi var onun.neyse ben dayanamadım mesajla ona dedimki sana özel bişeyler hissediyorum ilk kez falan. o da dediki benim bu işlerden uzak durmam lazım, bu uzun bir düre böyle olucak.seninle hiç alakası yok üzülme gibi.ben ve arkadaşlarım ilgisi olduğunu düşünüyoruz, bir şey olmayacak gibi biliyorum ama kızlar ben aşık oldum galiba kimseye benzemiyor bu üstüne gitmeyeyim değilmi ?

Farki neki digerlerinden?
Ölucenmi o olmazsa?
Digerleride oyle?

Arada mesaj at bi yokla bakalım.
Hemen duygularını açman hoş olmamış bu arada.
Akışına bırakmak her zaman daha güzeldir.
İşler iyice alevlenince o bir şey yapmazsa son çare sen açılırdın belki. Ama seninki acele olmuş. Yine de oluru yok gibi gelmedi bana.
İstersen kendine çekebilirsin ama üstüne düşmeden tabii. Normal muhabbete devam ederek.

işte mezun olucaktı bende dayanamadım artık, yoksa elimde telefon hep beklerim dedim biraz tezcanlıyım ben sanırım.aynen bana da boş gibi gelmiyor bu çocuk, çünkü insan hisseder.teşekkür ederim yorumun için

keşke hoşlandığını söylemeseydin kuzum ya neyse üzülme olan olmuş belki görüş farklılığınız gözünü korkutmuş olabilir ama gerçekten hoşlansa bu farklılığa pek aldırış etmezdi umursama sıradan arkadaşın gibi davran bakalım nolcak .

Hoşlandıgınız kişinin siyasi görüşünü az çok tahmin ettim. Böyle şeylerden şimdilik uzak durmak istemesi anormal değil. Yine de irtibatı kesmeyin yoklayın arada

işte tutamadım kendimi nasıl olsa gidicek dedim aynen o da var gerçekten hoşlansa takmaz o kadar da.sağol yorumun için :)

Hoşlandıgınız kişinin siyasi görüşünü az çok tahmin ettim. Böyle şeylerden şimdilik uzak durmak istemesi anormal değil. Yine de irtibatı kesmeyin yoklayın arada
bakalım nasılsa pek görmicem artık ya, belki bir süre sonra atarım mesaj naptın diye.sağol yorumun için

Uzak duruyorsa onunda bildiği bişey vardır. Uzaklaşmaya çalış, duygularını engellemeye çalış bence.

hoşlansa bir insanı ne engelleyebilir ki.Uzak dur belki o zaman kıymetini anlar olmazsa da hayırlısı diyip geçmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…