selam.arkadaşlar yorum yaparmısınız lütfen, ben yapı olarak benden hoşlananları pek beğenmeyen, hep imkansız insanları seven biriyim, ama öyle uzun uzadıya kimseden hoşlanmamıştım bugüne kadar.21 yaşındayım.bu yılın başında, yani kasım gibi bizim bir üst sınıftan bir çocukla tanıştım.çocuğun aslında mezun olması lazım ama bu yıl uzatmış ondan bizim sınıfta.bu dönem mezun oldu.neyse bir gün tanıştık, ertesi günlerde de masada benim saçlarımdan bahsediyorlardı, saçlarım kızıl o da beğendiğiyle ilgili bir şey söyledi.sonra facebooktan ekledi arkadaşlarımla beni, sınıfta gördüğüm kadarıyla konuşuyorduk, sohbet ilerledi bu çocukta farklı olan bir şey var kimsede olmayan bir mütevazilik.sonra yılbaşında da birlikteydik arkadaş grubu olarak.o gece hep beni izledi, duymadı konuşulanları.sonra biz buluştuk, hayatı boyunca siyasi olayların içinde bu çocuk, benim ailem de onun tam zıddı.sürekli babamdan bahsetti, siyasi görüşümüzden, o gün farklı olduğumuz ortaya çıktı, mahkemesi var onun.neyse ben dayanamadım mesajla ona dedimki sana özel bişeyler hissediyorum ilk kez falan. o da dediki benim bu işlerden uzak durmam lazım, bu uzun bir düre böyle olucak.seninle hiç alakası yok üzülme gibi.ben ve arkadaşlarım ilgisi olduğunu düşünüyoruz, bir şey olmayacak gibi biliyorum ama kızlar ben aşık oldum galiba kimseye benzemiyor bu üstüne gitmeyeyim değilmi ?