reddedildim ve nasıl davranacağımı bilmiyorum lütfen yardım edin :(

erkeklerin de özgüvenleri tavan yaptı mübarek. sana yaklaşan kızı reddetmek de ne...

onun biraz bir tarafı kalkmış. bu sefer de sen umursama. hani sen beni reddettin sen bilirsin, peşinden koşacak değilim imajı çiz.. normal herhangi biriymiş gibi dvranırsan geçer bu semptomlar
öyle oldu galiba sevildiğini bilince havalara girdi galiba.Halbuki çok terbiyeli ve düzgün birisiydi ama face den silince gözümden düştü birde kalpten düşebilse :)

inşallah bu yıl öyle yapıcam. Takmıyor gibi davranıp üzgün olduğumu bilmesin.
En iyisi selam verip geçmek galiba haklısın.

ev arakadaşı olan arkadaşım çok iyidir hoştur ama ağzında bakla ıslanmaz o zaman fikrini almaya kalksaydım içinde tutamaz anında söylerdi böylesindense kendim söyleyeyim diye düşündüm. Şimdi de onunla bu konuyu konuşmak içimden gelmiyor çünkü konuşursak yine sevdiğim kişiye anlatacak biliyorum hala unutamamış durumuna gelmek istemiyorum

Normal olmaya bakin ama mesafeli olun, yani selam verin ama illaki bi muhabbet kuracakmis gibi zorlanmayin, ortama göre konusmak gerekirse kisa ve net sekilde cevaplayin, herangi birimis gibi davranin...

Teklif edip reddedilince dusman olan erkekler gibi olmussun
Sene basi olmasi senin icin iyi bir milad.
Cok degistim, o eski tubish yok artik. Nasil sevmisim ben seni canim huh havalarina gir
dipnot: yarisini da yapsan yeter

Ekleme: ah kk ah! Alt tarafi : D yapmistim. Amma oynatmissin kizi be insafsiz. Cepten giriyoruz diye de bu kadar oynanmaz ki smilelerle canim : D

Olmamis gibi davran.dunyanin sonu degil reddedilmek utamacak bisey de yok.bu durumu gormeZden gel,hayatina devam ett

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…