Reddedilmek İstemiyorum

Bir insan bir kıza memlekette biriyle cinsel birliktelik kurdum diye neden söyler ki ve bu kızla da görüşmeyi düşünmüyor sadece birlikte olmuş peki geride bıraktığı kızın duygularınan haberi var mıymış ve hala bu insanla görüşme sevgili olma hayaliniz var öyle mi demek ki çok da gözünüzde büyüttüğünüz gibi sağlam karakterde değil ayrıca ilişki istemiyorum demiş zaten ciddi ilişki yaşayacak bir kafada da değil aklı havada belli yani daha en beklentiniz oabilir ki bu insandan derslerine odaklanın bence.

D

Telefondan giriyorum diğer yorumlarını dikkate almıyorum. Bir insan hoşlandığı birinden neden vazgeçmekten zorlanır. Şuanda bir odada nefes alıyorsun değilmi? Nefes almadan kaç dk dayanabilecegini hesaplayalım ne derdin. Şimdi burnunu tut ve ağzını kapat. nefes almadan kaç sn durabileceksin onu hesaplayalım. (Yani beynin sağ ve sol lob çalıştırıyoruz.) renk değişimi var mı suratında.! sporcu bir insanın guness rekoru en fazla 21 dk küsür. Normal bir insan 1dk ya geçer ya geçmez. Neden parfüm kullanıyorsun. Güzel kokmak için değil mi? güzel kokmalı sağlayan yada etki eden olay ne..? Feromon
ilişkileri düzenleyen kimyasal maddedir. Dişi arının erkek arıyı çağırması en güzel yegane örnek.

Dini bakımdan bakacak olursak. Bir yerde güzel bir makale vardı sırf onu senin isteğin için çıkardım arşivden, keyifle okuman dileğiyle.

İslam dini,
Bir delikanlı düşünün ki Allah’ın ortaya koyduğu temizlik anlayışından uzak bir hayat yaşıyor. İstediği yerlerde istediği kimselerle düşüp kalkıyor. Toplumun yasallaştırdığı pis yerlere gidip geliyor. Namussuz ve iffetsiz bir hayat yaşıyor. Sonra nihâyet evlenme vakti geldiği zaman da iffetli ve namuslu bir kadın arıyor kendisine eş olarak. Peki kadın için de aynı şey mümkün mü? Elbette hayır. Bırakın nikâh dışı bir ilişkide bulunarak bir günâh işlemeyi, sözlüsünden ayrılan, kocasından boşanan bir kadın bile sanki ebedîyen suçlu görülmektedir. Ama erkek delikanlılık döneminde istediği gibi yaşayacak, istediği şeyleri yapacak ama evlenirken tertemiz bir kız arayacak ve onunla evlenecek.

Tabii evlendikten sonra da yine aynı pislikleri yapmaya devam edecek, ama evdekinin tertemiz kendisini beklemesini isteyecek. İşte Rabbimizin bu âyetlerinde böyle bir anlayışa yer yok. Hanımının temiz olmasını isteyen erkek kendisi de temiz olmak zorundadır. Kocasının temiz olmasını isteyen kadın kendisi de temiz olmak zorundadır. Öyle değil mi? Sen Allah’a ihanet et, sen kendine ihanet et, sen azalarına ihanet et, sen karşındaki kocana / hanımına ihanet et sonrada da karşındakinin tertemiz olması konusunda çaba harca. Olacak şey mi bu?
Öyleyse hanımımız hakkında istediğimizi kendimiz için de isteyeceğiz. Kocamız hakkında istediğimizi kendimiz hakkında da isteyeceğiz. Biz tertemiz olalım ki tertemiz kadınlar bize gelsin. Biz tertemiz olalım ki hanımlarımız da tertemiz hayatlarını devam ettirsin. Allah’a hainlik yapan, Allah’a karşı gelerek bir hayat yaşayan ne erkeğin, ne de kadının tertemiz insanların kanına girmeye hakkı yoktur. Öyle değil mi? Eğer sen Allah tanımaz, temizlik tanımaz, pislik içinde bir hayattan hoşlanıyorsan, o zaman git keyfine göre yaşayan, Allah tanımaz kimselerle evlen. Niye temiz bir Müslümanın kanına girmeye çalışıyorsun?

Eğer namusluluktan, temizlikten hoşlandığın için temiz bir kadın arıyorsan sen de namuslu ol. Niye Müslümanların tertemiz kızlarına, tertemiz erkeklerine ihanet ediyorsunuz? Niye kendi değer yargılarınızla başkalarının değer yargılarını sıfırlamaya çalışıyorsunuz? Ne hakkınız var buna? Allah diyor ki bakın:

"Ey adam, eğer benim değer yargıma göre habissen, pissen git dünyada benim değer yargılarıma göre yaşamayan bir çok insan var onlardan biriyle evlen. Git dilediğin gibi yaşa, ama benim tertemiz kullarıma ilişme, bulaşma ve onları kötülüğe doğru çekip götürme, onların kanlarına girme." diyor Rabbimiz.

:KK70:sabah sabah sayenizde iyi guldum, tesekkur ederim :KK50:

hoslanmak ve vazgemeyi danısanlarınıza "burnunu kapat, nefes alamazsın" diyerek anlatırsanız mesleki olarak yapacagınız en buyuk hata olur benden soylemesi ( ustelik psikolog falan degilim, meslektaslarınız nasıl degerlendirirdi acaba :KK53: )
size gelsem, bunları duysam arkama bakmadan kacarım :KK70:

madem hayal dunyanız genis "o yoksa ben de yokum:KK43: ölmekten bir farkı yok ne de olsa" diyip intihar eden bir hastanızı düsünün o zaman, gercek dunyaya hosgeldiniz...

dini arguman isteseler veya yanıt arasalar neden size gelsinler, bir imam a gitmek daha mantıklı olurdu bence.
ya da bol bol dua etmek bir insanın inancı geregi huzur bulacagı kendince en mantıklı cozum,
sonucta bilimsel olarak telkin ve iyi dusunmek, umudu kaybetmemek de aynı kapıya cıkıyor.

siz bu yazılardan birkac tane bastırıp danısanlarınıza uzatın, hazır yazılmısı var diyerekten... sonra da seansımız bitti diyin, ne de olsa aldıgınız egitimi çoktaaan çöpe attınız.

sonrasında ruj sürüp yollayan haydar dümenden yöntem olarak bir farkınız kalmadıgını goreceksiniz... :KK14:
gerci onunla kapısacak duzeyde olmadıgınız açık, hocamızın hakkını yemeyeyim.

Olu
:KK70:sabah sabah sayenizde iyi guldum, tesekkur ederim :KK50:

hoslanmak ve vazgemeyi danısanlarınıza "burnunu kapat, nefes alamazsın" diyerek anlatırsanız mesleki olarak yapacagınız en buyuk hata olur benden soylemesi ( ustelik psikolog falan degilim, meslektaslarınız nasıl degerlendirirdi acaba :KK53: )
size gelsem, bunları duysam arkama bakmadan kacarım :KK70:

madem hayal dunyanız genis "o yoksa ben de yokum:KK43: ölmekten bir farkı yok ne de olsa" diyip intihar eden bir hastanızı düsünün o zaman, gercek dunyaya hosgeldiniz...

dini arguman isteseler veya yanıt arasalar neden size gelsinler, bir imam a gitmek daha mantıklı olurdu bence.
ya da bol bol dua etmek bir insanın inancı geregi huzur bulacagı kendince en mantıklı cozum,
sonucta bilimsel olarak telkin ve iyi dusunmek, umudu kaybetmemek de aynı kapıya cıkıyor.

siz bu yazılardan birkac tane bastırıp danısanlarınıza uzatın, hazır yazılmısı var diyerekten... sonra da seansımız bitti diyin, ne de olsa aldıgınız egitimi çoktaaan çöpe attınız.

sonrasında ruj sürüp yollayan haydar dümenden yöntem olarak bir farkınız kalmadıgını goreceksiniz... :KK14:
gerci onunla kapısacak duzeyde olmadıgınız açık, hocamızın hakkını yemeyeyim.

Yorumunuz için teşekkur. İnsan bir kendine aynada bakmayı birde yorum yapmayı bilmeli. Benim iyi bir psikolog olup olamayacağımi siz değil ben bilirim. Üniversitede amfide profesörler zaten kitabı ezberler anlatır. İki soru yazar marabasına verir. O da fotokopi çeker. Gözetmen hem okur hemde not verir. Universite hayatı böyledir.

Olu

Yorumunuz için teşekkur. İnsan bir kendine aynada bakmayı birde yorum yapmayı bilmeli. Benim iyi bir psikolog olup olamayacağımi siz değil ben bilirim. Üniversitede amfide profesörler zaten kitabı ezberler anlatır. İki soru yazar marabasına verir. O da fotokopi çeker. Gözetmen hem okur hemde not verir. Universite hayatı böyledir.

tüh hic bilmiyordum, nasıl aydınlandım anlatamam... bana universite hayatını anlattıgınız icin tesekkur ederim. hep merak edip özlemle hayalini kuruyordum :KK45:
bir sonraki yorumunuzda amfi nedir onu da anlatın lutfen :KK53:

prof.lar kitabı "ezberleyip" anlatıyor ve mesleki yeterliliginizi "siz" bileceksiniz... hmm iyiymiş.
napalım siz de boyle mutlu oluyorsanız çomak sokmayayım boşuna.
zaten burda yeterince kaldınız, kk da birden fazla yorum yapma şerefine nail oldunuz, sevinin :KK53:

ben de egitim sistemine üzülmeye devam edeyim en iyisi.

O bilgileri kendisi söyledi. Biraz karışık bir durum ama ben direk onun ağızdan duydum. Gururumla onun alkolluyken anlık hareketlerinin ne ilgisi var. Tamam yaptigina dogru demiyorum ama benimle bagdastirmayin lutfen. Seviyorum ve bu yaptigini yeni ogrendim.
Canım iyi de tut ki sevgili oldunuz ve alkol aldı ve tekrar böyle bir şuursuzluk yaptı. Ne de olda alkollü diye affedeceksen eğer söyleyecek sözüm yok. Egrisini doğrusunu düşünmek lazım. Sen niçin öyle bir adama mecbur olasın üstelik bir geçmişiniz bile olmadığı halde. Üstelik bu cinsel deneyimi onun ağzından duyduğuna göre belli ki ne pismanlik ne de utanç hissetmiyor. Böyle bir adam seni mutlu my eder sence? İlişkiden beklediğin ne?

Aydınlanmanıza sevindim. Ay, güneş, dünya nasıl dönüyorsa. Sizinde mevlana gibi döneceğinizi biliyorum. Meydanı size bırakıyorum. İstediğiniz yorumu yazmakta serbestsiniz. Güldürebildiysem ne mutlu. Bu arada hangi anfi nin açıklamasını istersiniz. Herhangi arama motoruna "cami, okul, seyyar satıcı, üniversitede anfisii" diye ayrı ayrı aramanıza fayda olacaktır. Anfinin yanına basgitar iyi gider. Parmaklar ve sese lütfen dikkat. Sihri bozulmasın. Sağlıcakla kalın.

Aydınlanmanıza sevindim. Ay, güneş, dünya nasıl dönüyorsa. Sizinde mevlana gibi döneceğinizi biliyorum. Meydanı size bırakıyorum. İstediğiniz yorumu yazmakta serbestsiniz. Güldürebildiysem ne mutlu. Bu arada hangi anfi nin açıklamasını istersiniz. Herhangi arama motoruna "cami, okul, seyyar satıcı, üniversitede anfisii" diye ayrı ayrı aramanıza fayda olacaktır. Anfinin yanına basgitar iyi gider. Parmaklar ve sese lütfen dikkat. Sihri bozulmasın. Sağlıcakla kalın.

ahaha bana muzigi de ogrettiniz yani :KK70:

amplifikator ile amfiteatr ayrımını ogrendiginiz vakit konusalım :KK59:

bu adam kadın kullanıcı..bence uzak durun..bundan sevgili felan da olmaz..herhalde kendini bulunmaz hint kumaşı zannediyor...:KK20:

Güzelim bir abin olarak söylüyorum. Bayanlar doğası gereği anaç yapılarından dolayı, narin birazda saf yaratılmıştır. Şu anda duygusal bakımdan bir erkek için vazgeçilmez bir haldesin. böyle erkeklerden uzak dur. İnsanlarla tanışmak konuşmak, tanımak çok önemli. Seveceksen adam gibi bir adamını sev. bu çocuk senin dengin değil. Taktik belli, yok ben sevgili olamam diyerekten o kızla yattı. Kenara paçavra gibi bırakıp gitti. O kız ne haldedir orası bilinmez. Umarım anlamışsındır. Seni gerçekten seven senin saçının kılına dokunamaz bile.

Abin olarak mi :)

Duzenleme: yanlis yazim yapmis bir kadin sandiydim, guya duzeltiyordum abin mi diyerek.

Aradaki mesajlari okumaya ozen gosterecegim artik galiba.

Son düzenleme:
Şunu kadınlardan duymaya alıştık da, erkek olduğunu iddia eden birinden duymak da ayrı acı yav

Kucuk emraha baglamayin. Ne var ki bunda. Kadinin degerini bilip vurgulamanin neresi yanlis. Atilla -2013 yapimi filmin sonlarinda guzel bir sahne ilginizi cekebilir. Turklerin kadina bakis acisi nasil bir deger sahip oldugunu unuttuk. Olay bundan ibaret.

Kucuk emraha baglamayin. Ne var ki bunda. Kadinin degerini bilip vurgulamanin neresi yanlis. Atilla -2013 yapimi filmin sonlarinda guzel bir sahne ilginizi cekebilir. Turklerin kadina bakis acisi nasil bir deger sahip oldugunu unuttuk. Olay bundan ibaret.

Şimdi öncelikle küçük Emrah'a bağlamadım, onu yapmak için zira iki kaşın ortasından sol baş parmak vasıtasıyla bastırmak suretiyle alın derisini hafifçe yukarı ittirmek arz eder. Onu bi geçelim.
Şimdi entellektüel olduğunuzu haşince vurgulamak için bir sinema filminin adını da geçirterek verdiğiniz örnekle desteklediğiniz savı "Sevişmek isteyen erkek kadına değer vermiyordur." şeklinde özetleyebilir miyiz, gerçekten sevseydi, kılına bile dokunmazdı dediğinizi de hatırlayarak?

Bu
Şimdi öncelikle küçük Emrah'a bağlamadım, onu yapmak için zira iki kaşın ortasından sol baş parmak vasıtasıyla bastırmak suretiyle alın derisini hafifçe yukarı ittirmek arz eder. Onu bi geçelim.
Şimdi entellektüel olduğunuzu haşince vurgulamak için bir sinema filminin adını da geçirterek verdiğiniz örnekle desteklediğiniz savı "Sevişmek isteyen erkek kadına değer vermiyordur." şeklinde özetleyebilir miyiz, gerçekten sevseydi, kılına bile dokunmazdı dediğinizi de hatırlayarak?

Filmi izlemenizde fayda olacaktir. Kadin ve erkegin cift yonlu ele almis bir kissa.

Bunun erkegi kadini yok. "konu sahibinin yas durumu,ortami dikkata alinarak verilen bir cevaptir." Erkegin-kadinin yasi,mevki,durumu,inanci,yasayis tarziBekar-evli-bosanmis,cocuklu-cocuksuz. Kin,nefret,ofke,arzu,istek,v.s hepsi degiskenlik gosterebilir. Herseyin bi ölçüsü var.

Evlidir.esinin helalidir. Buna baska yorum yapilir.

nisanlidir,bekardir- buna farkli bir yorum yapilir.

bosanmistir, buna farkli bir yorum yapilir.

Degisebilir.

Varlık yokluk ayrı birer kavramdır. Erkek yada kadın diye bir ayrım yapmamış olsaydınız. Şu anda beni eleştiri oku yağmuruna tutulmazdınız. Matematiksel yada felsefi açılan yoksun olup olmadığımı anlamanız için beynininiz sağ yada sol lobunu ne kadar kullandığınıza bağlı olarak kullandığınız bilimum potansiyelin ötesinde bir çaba sarf etmeniz gerecektir.Siz yada başkası istemeyebilir. Sizin hamamda terler hesabı yaptığınız gibi. Kimseye ahlaksız bir şey yazmadım. Sözleşmede sen erkeksin. Hiç bir konuya yorum yapamazsınız bir kısıtlama. erkek, kadın, dil, ırk ayrımı yapılmayacağına dair sözleşmede kısa kısa ibareleri okuyarak sizde, ben ve herkez gibi bu sözleşmeye onay verdiğinizi hatırlatır.

Burda da kalmama meşru kılacak şeyinde diğer üyelerin ve sizin yapmış olduğunuz yorumlardan, bilgi paylaşımlarından istifade etmendir.

Yorum yazmamı istemezseniz bunu anlar saygıyla karşılarım yazmam. Yanlız, ay erkek namahrem, abi mi, çık burdan, bu forum sana göre değil kullanarak ayrımcılık yapılmasına haset yorumları dikkate almadım. Yorumumu devam ettim. Amacım düşmanca bir tavır sergilemek değil. Sadece tabuları yıkmaktı. Anladım ki düz mantık burda da cereyan etmekte.

Psikoloji öğrencisiyim. Her gün onlarca insanın heba olduguna sahit oluyorum. Özelliklede bayanlara bir erkek olarak hem acıyorum. Neden bu forumda zaman harcıyorum. Bayan denen varlığın beyin yapısına ve kimyasına hayranım. Biz erkekler gibi düz mantık değil. Diğer forumlara bakıyorum. İçi boş konular. Aileler bilinçsiz, toplumunda bilgisiz insan çok fazla.Hergün bu forumda boşanma konularından tutun eşlerin aldatmalarına kadar, fizyolojik yada fiziksel darbe gören, bu yasa tasarısı gerçek aşkı bilmeden namusu heba olan onlarca kardeşim. Ablam varken neden burdayım bir kez daha düşünün. Birnerkeği adam etmek için öncelikle bayanları eğitmek lazım. Çünkü yuvayıda, başarılı erkeğin dişi kuş yapar.
Kalsın bu abi yaa. Ben sevdim

Belli ki sen yetkili bir abiye benziyorsun. Yardımın olacağı muhakkak. Kadın üyeliği alıp gelseydin iyiydi. Kabak gibi" bir abin olarak "diye söze başlanır mi ?

Erkek misiniz yanii ?

Güzelim bir abin olarak söylüyorum. Bayanlar doğası gereği anaç yapılarından dolayı, narin birazda saf yaratılmıştır. Şu anda duygusal bakımdan bir erkek için vazgeçilmez bir haldesin. böyle erkeklerden uzak dur. İnsanlarla tanışmak konuşmak, tanımak çok önemli. Seveceksen adam gibi bir adamını sev. bu çocuk senin dengin değil. Taktik belli, yok ben sevgili olamam diyerekten o kızla yattı. Kenara paçavra gibi bırakıp gitti. O kız ne haldedir orası bilinmez. Umarım anlamışsındır. Seni gerçekten seven senin saçının kılına dokunamaz bile.

Erkek misiniz yanii ?

Bu mantığı asla anlamadım anlamayacağım.
Çok klasik olacak ama siz elmayı seviyorsunuz diye elmanında sizi sevmesi gerekmiyor
Ayrıca adam şu anda kimseyi ciddiye almıyor size bunları anlatıyorsa sizi de almıyor ve potansiyel sevgiili olarak görmüyor demektir. Bütün bunların üstüne ısrar etmek seviyorum diye sızlanmak saçma çok saçma

Erkeğin yeni biriyle tanışınca bahanesi " Duygusal bir yakınlığım yok, anlıktı " :KK67:

Ne güzel kadınlar kulübünde abimiz de var :KK55:

Back
X