- 2 Şubat 2021
- 13
- 3
- 1
Geçen sene nisan ayında hoşlandığım sınıf arkadaşıma ondan hoşlandığımı ve ondan hiçbir beklentimin olmadığını ama söylemezsem rahat edemeyeceğimi mesajla söyledim.Sonra çok pişman oldum ama arkadaşım gerçekten çok dürüst ve kibar biri olduğu için kötü bir şey olmayacağını biliyordum. O da bana karşı o şekilde bir hissinin olmadığını ve üzülmemi istemediğini çok kibarca söyledi.İlk zamanlar o kadar çok üzüldüm ki,aslında o mesajı yazmadan ve reddedilmeden önce hissettiğim çocukça bir hoşlantıyken reddedildikten sonra çok tuhaf ve utandırıcı bir şekilde daha çok bağlandım.Ancak okulların da uzun süre kapanmasıyla artık hislerimin geçtiğinden emindim. Daha sonra okullar açılıp da onu görünce sadece hislerimin ona söylediğim için biraz utanıyordum ama hiçbir şey hissetmiyordum. Ama birkaç gün önce sınıfımızın mezuniyet fotoğrafı çekiminde arkadaşlarımla öylesine konuşurken(yani hiç belli bir konu yoktu zamanın geçmesini beklerken öylesine konuşuyorduk) kendi arkadaşları yukarıda olmasına rağmen yanımıza geldi ve konuşmamıza katıldı ve arkadaşım elbisesinin duruşuyla ilgili soru sorarken hatta o ne konuşacağını bilmediğimiz sessizlik anında bile yanımda durdu.Daha sonra arkadaşlarım bir şey almak için başka tarafa döndüklerinde gözümün içine bakıp ''Çok güzel olmuşsun x'' dedi. Ben o an sadece teşekkür ettim ve gözlerimi kaçırdım ama şimdi kafam o kadar karıştı ki niye böyle davrandığını anlayamadım ve eski hislerimi hatırlattığı için çok üzüldüm. Büyük ihtimalle aramızda kırgınlık olmaması için arkadaşça demiştir ama biz arkadaş olarak da çok yakın değildik ve o sırada arkadaşları yukarıda fotoğraf seçerken öylesine uzun süre yanımda kalması kafamı karıştırdı ve beni üzdü
(