- 26 Haziran 2018
- 85
- 29
- 38
- 37
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Karbonatlı suya pamuk ban ve ağız içini dilini temizle annesi. Pamukçuğa iyi geliyor :)Dili beyaz ama hep beyazlık vardı ama acıtıyor mu acaba ağzına hiçbir şey almıyor çünkü alsa emmiyor mesela bende boğazı falan mı tahriş oldu acaba dedim. Diline bakayım tekrardan madem ben
Teşekkür ederim şuan bende o şekilde evde gezerek veriyorum ve uykuda o da baya zorla uykusu bile bozuldu atak dönemi sanırım birde o da etkiliyor ve doktorumuz yaptığı tahlil sonucu idrar yolunda enfeksiyon varmış ve kristal varmış böbreğinde ve çok yoğun gaz bebeğim iyi dayanıyormuş2 oğlumda da başıma geldi.. sağıp kaşıkla verdim zorla.. ne bilim uykuda verdim.. ayakta kucağıma aldım pışpışlayarak emzirdim .. çok çok zor dönemler ama geçicek
Onu yazacaktım bende şuan biraz daha iyi ama sağlık durumu biraz korkttu. Böbreğinde dedi sanırım kristal varmış kum dökebilirmiş idrar yolu enfeksiyonu varmış çok yoğun gaz varmış o çıkardığı gaz ona yetmez aşırı kötü dedi doktorumuz ve atak haftası olduğu için uykusu bozulmuş olabilir dediMerhabalar durum nedir? Bebeginiz düzeldi mi?
Onu annem yapacak canım ben elleyemeyeceğim:)Karbonatlı suya pamuk ban ve ağız içini dilini temizle annesi. Pamukçuğa iyi geliyor :)
Şimdi biraz daha rahatladım başka bir yorumda da yazdım farklı sebepleri de varmış bebeğimin böyle yapmasının ama şuanda bende sakinleştiğim için rahat müdahale edebiliyorum ayakta geziyoru evi hopluyorum bağırarak şarkılar söylüyorum anca alıyor evde bir kargaşa ortamı var ve böyle yapabiliyoruz anca sağolsu:)Oğlumun 5 6 aylıkken 6 saat emmeden durduğunu biliyorum. itiyordu kendini memeyi istemiyordu , dönemsel olabilir. ben uyumak üzereyken emzirmeyi denedim öyle düzeldi yani ne uyku ne uyanıklık arası deneyin bende işe yaramıştı. Birde ağzımda parlak renkli şeyler tutardım sallardım dikkatini çekerdi inceleyerek tutmaya çalışarak emerdi şimdi sanırım emzirme kolyeleri deniyor ismine bu şekilde satılıyor sizde evde tespihle falan deneyin belki işe yarar.
Enfeksiyonu varmış. Aslında kaşık kullanmayı denedim stresten sütüm azaldı ama kendi mamasını o şekilde vermeyi denedim çok zorlandı yutamıyor dilini öne getirip tutuyor idiyor mamayı ve sanırım mamanın tadını da sevmiyorMemeyi reddetmesinin en önemli sebebi biberon emzik olabilir
Yol yakınken ikisini de atın çöpe
Kaşık ya da alıştırma bardağı kullanabilirsiniz
Atak haftasında olabilir ya da enfeksiyonu olabilir
Ama biberon emzik ikilisinden acilen kurtulun
Cok gecmis olsunOnu yazacaktım bende şuan biraz daha iyi ama sağlık durumu biraz korkttu. Böbreğinde dedi sanırım kristal varmış kum dökebilirmiş idrar yolu enfeksiyonu varmış çok yoğun gaz varmış o çıkardığı gaz ona yetmez aşırı kötü dedi doktorumuz ve atak haftası olduğu için uykusu bozulmuş olabilir dedihepsi üst üste gelmiş emmeyi istememesi de ataktan ama ağrısı vardır bunlar ona ağır geliyordur dedi
Çok sağolun. Nasıl sabırlı davrandınız öyle yaaa annelik işte başa gelince çekiliyor dimi ben ağlamaktan hal oldum şunu yapayım bunu yapayım olmadı hiç aklıma bile gelmedi ya yanı o kadar korktum ki aç kaldı 7 saat falan mama almıyor kaşık itiyor derken hoplattım zıplattım bizimde böyle devam edecek sanırım:). Allah yardımcımız olsunCok gecmis olsun
Benim kizim da 3 aydan sonra meme reddi yaşadı
Bizim biraz uzun sürdü aylarca emmek istemedi ayakta yatarak uzanarak uykusunda tam uyanmaya yakin falan derken 1 yasina girdi yeni yeni kucagimda emiyor :)
Bebegim yüz üstü yatarken ben onun üzerine gelip memeyi verirdim öyle uzun süre emdi
Kabus gibiydi o günler
Bizimkininde uyku düzeni bozulmuştu.. ilk oğlumu bu şekilde zorla 10 aya kadar emzirdim sonra bıraktık artık yoruldum. İkincisi ise 2 ay direndi bende direndim şimdi 2 yaşına girmek üzere kesmeye çalışıyorum :))Teşekkür ederim şuan bende o şekilde evde gezerek veriyorum ve uykuda o da baya zorla uykusu bile bozuldu atak dönemi sanırım birde o da etkiliyor ve doktorumuz yaptığı tahlil sonucu idrar yolunda enfeksiyon varmış ve kristal varmış böbreğinde ve çok yoğun gaz bebeğim iyi dayanıyormuş
Ben şikayet etmedim yeter ki emsin de nasil emerse emsin diye :))Çok sağolun. Nasıl sabırlı davrandınız öyle yaaa annelik işte başa gelince çekiliyor dimi ben ağlamaktan hal oldum şunu yapayım bunu yapayım olmadı hiç aklıma bile gelmedi ya yanı o kadar korktum ki aç kaldı 7 saat falan mama almıyor kaşık itiyor derken hoplattım zıplattım bizimde böyle devam edecek sanırım:). Allah yardımcımız olsun
Yaaa maşallah sizde güzel sabretmişsiniz ama 2 ay umarım benimkisi o kadar uzatmaz bu işiBizimkininde uyku düzeni bozulmuştu.. ilk oğlumu bu şekilde zorla 10 aya kadar emzirdim sonra bıraktık artık yoruldum. İkincisi ise 2 ay direndi bende direndim şimdi 2 yaşına girmek üzere kesmeye çalışıyorum :))
Bilemiyorum ki.. ilk oğlum gündüz uyur gece uyumazdı pek.. bununda uykusu çok hafif. Çıta uyanır..düzenli mi desek kendimizce bi düzenimiz var ama işte her zmn düzen tutmıyır.. bozulmaya yer arıyor :))Yaaa maşallah sizde güzel sabretmişsiniz ama 2 ay umarım benimkisi o kadar uzatmaz bu işibirde bu işin kesmeye çalışması var dimi kk üyeleri beni daha çok sorunsorarken dertli görecekler o halde kesmeyi hiç düşünmemiştim bile :) umarım kesmeye çalışacak kadar çok emerde napalım . Uykusu daha sonra tekrar düzeldi mi peki
Yaaaa kıyamam size. Allahım sizinde yardımcınız olsun. Kesinlikle katılıyorum o söze evet eşimde ilgileniyor ama ben 2 gün uyumadım ama o bir bakıyorum gitmiş uyanıyor tekrar kalkıyor hiç uyuyamadım falan diyor hahah ah ah işte annelik babalık:) Allah hepimize yardım etsinBen şikayet etmedim yeter ki emsin de nasil emerse emsin diye :))
Ama vucudum isyan etti bir gün o pozisyonda emzirirken kilitlenip kaldimhareket edemedim acile gittik duruş bozuklugu yüzünden boyun düzlesmesi var dedi dr falan filan.... amaann ne zor anne olmak
Rabbim sana da sabir versin.cennet bu yuzden annelerin ayagi altinda buyruluyor :) bir an önce atlat insaAllah
Amin canim :)Yaaaa kıyamam size. Allahım sizinde yardımcınız olsun. Kesinlikle katılıyorum o söze evet eşimde ilgileniyor ama ben 2 gün uyumadım ama o bir bakıyorum gitmiş uyanıyor tekrar kalkıyor hiç uyuyamadım falan diyor hahah ah ah işte annelik babalık:) Allah hepimize yardım etsin
Bizim de uykuya dalma sorunu vardı sesle uyutuyorum saç kurutma sesiyle ama şuan sallanmak istiyor gece bağırıyor ağlıyor çok fena olduBilemiyorum ki.. ilk oğlum gündüz uyur gece uyumazdı pek.. bununda uykusu çok hafif. Çıta uyanır..düzenli mi desek kendimizce bi düzenimiz var ama işte her zmn düzen tutmıyır.. bozulmaya yer arıyor :))
Bende bir daha dünyaya gelsem baba olmak isterdimAmin canim :)
Eşimin de savunması " sen annesin " :))
Bende baba olmak istiyorum :)))
Okuyunca dayanamadım benim Kızı da 3ay civarı bi reddetme donemi yaşattı sağolsun bebekleri sakinleştiren sesler var fon makinası elektrikli süpürge sesi gibi ev süpürürken fark ettim çocuk sakinleşti ve süpürge sesiyle emzirmeyi başardım deneyebilirsin bizde İse yaramıştıYaaa maşallah sizde güzel sabretmişsiniz ama 2 ay umarım benimkisi o kadar uzatmaz bu işibirde bu işin kesmeye çalışması var dimi kk üyeleri beni daha çok sorunsorarken dertli görecekler o halde kesmeyi hiç düşünmemiştim bile :) umarım kesmeye çalışacak kadar çok emerde napalım . Uykusu daha sonra tekrar düzeldi mi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?