Reddetti ama engellemiyor

Engellese bile sizin gözünüz telefonda olacak çünkü engeli kaldırmak onun elinde. Ona değil kendi duygularınıza hükmetmeye çalışın. Azalacak ve bitecek, kendinizi kaptırıp hayatınızı mahvedecek bir şey yok.

Bu sitedeki bayanlar hiç aşk acısı çekmemiş gerçekten. Kıskandım.Ezik oldum , onursuz gurursuz oldum.Alt tarafı engelle dedim.Yani o da benim düşmanım değil.Kendisiyle savaşmiyorum.Duygularimi isteklerimi konuşarak ifade ediyorum. İma kullanmıyorum. Trip atmıyorum. Kucuk hesaplarla acaba söyle yapsam mı peşinde değilim.Sadece asik oldum söyledim.Reddedildim.Ve gerçekten duygularım kısa sürede geçmeyeceği için yolları kapatmak istedim. Hepsi bu

Aşık olduğum adama hislerimi açıkça söyledim Teşekkür etti.Ama aynı duyguları paylaşmadigini belirtti. Ben de mümkünse beni sosyal medyadan WhatsApp her yerden engellemsini istedim.Ben yapamam sen yap dedi.Hayir ben kendime güvenmiyorum engeli açarım dedim.Yalvardim.Rica ettim.Lutfen beni engelle ki daha kolay unutayım dedim. Yok.Engellemedi. Bu şekilde içimde hala umut kalıyor ama. Niyeti ne olabilir
Kaç yaşındasın

Aşık olduğum adama hislerimi açıkça söyledim Teşekkür etti.Ama aynı duyguları paylaşmadigini belirtti. Ben de mümkünse beni sosyal medyadan WhatsApp her yerden engellemsini istedim.Ben yapamam sen yap dedi.Hayir ben kendime güvenmiyorum engeli açarım dedim.Yalvardim.Rica ettim.Lutfen beni engelle ki daha kolay unutayım dedim. Yok.Engellemedi. Bu şekilde içimde hala umut kalıyor ama. Niyeti ne olabilir
Ilan-i aşk ettin o da teşekkür mü etti? 🤣 Iyi bari, görgülü çocukmuş. Seni yedekte tutmak için silmiyor, pis egosunu okşuyordur da ondan. Sil gitsin, unut gitsin.

Ilan-i aşk ettin o da teşekkür mü etti? 🤣 Iyi bari, görgülü çocukmuş. Seni yedekte tutmak için silmiyor, pis egosunu okşuyordur da ondan. Sil gitsin, unut gitsin.
Evet aynen teşekkür ederim. Duygularına saygım var.Boyle hissederek beni onere ettin.tesekkur ederim dedi

Lisedeyken hoşlandığım çocuk beni reddetmişti. Ama buna rağmen instagramda takiplesiyorduk hatta fotoğraflarımı da begeniyordu. Eğer ikilemde kalıyorsanız bence engelleyin. Çünkü arkadaş listenizde durdukça umutlanacaksiniz.

Bu sitedeki bayanlar hiç aşk acısı çekmemiş gerçekten. Kıskandım.Ezik oldum , onursuz gurursuz oldum.Alt tarafı engelle dedim.Yani o da benim düşmanım değil.Kendisiyle savaşmiyorum.Duygularimi isteklerimi konuşarak ifade ediyorum. İma kullanmıyorum. Trip atmıyorum. Kucuk hesaplarla acaba söyle yapsam mı peşinde değilim.Sadece asik oldum söyledim.Reddedildim.Ve gerçekten duygularım kısa sürede geçmeyeceği için yolları kapatmak istedim. Hepsi bu
Herkes aşk acısı çeker, reddedilince çoğu insan yalvar yakar olmuyor, çok üzülsek de kan kusup kızılcık şerbeti içtim diyoruz
Küçük hesap meselesi değil bu sen kendi gururunu ayaklar altına alırsan o da engellemez zamanı gelince elinin altında bekle diye

Herkes aşk acısı çeker, reddedilince çoğu insan yalvar yakar olmuyor, çok üzülsek de kan kusup kızılcık şerbeti içtim diyoruz
Küçük hesap meselesi değil bu sen kendi gururunu ayaklar altına alırsan o da engellemez zamanı gelince elinin altında bekle diye
Bence takıntı yapmış. Aşk acısı saniyor

Hayir ben kendime güvenmiyorum engeli açarım dedim.Yalvardim.Rica ettim.Lutfen beni engelle ki daha kolay unutayım dedim.
yalvardım.gozum sürekli telefonda olacak. Hayatim alt üst oluyor. Lütfen dedim
offf konu sahibi of :(
en yapilmayacak seyleri yapmissin, kendini küçültmüşsun :( sirf muhabbet uzasın diye alakasiz bir seye takilmissin gibi olmus.
bir sey diyip seni kirmak istemiyorum ama bunu sakın tekrarlama bir daha. seni istemeyene yalvarma, seni sevmiyorum diyene "ay ben o kadar seviyorum ki kahrolacagim" deme. sen sevgimden söyledim dersin ama o "amele sümüğü gibi yapisti" diye düşünür. gözünde küçülürsün.
adam uzak mesafe diyorsun, yakin arkadasim diyorsun. internetten mi arkadasindi yoksa üniversiteden falan mi?

Evet.aradan zaman geçince ben de muhtemelen ne komikti zaman kaybıydi diyecegim
evet diyeceksin bi de bu adama söylediklerin için kendi adına cringe olacaksın ahahhah not : zamanında birine açılıp aşırı derecede egosunu okşamış biri.
ben 19 yaşındaydım ama, sen böyle bi saplantı için biraz büyümüşsün bence sal.
önüne neler neler çıkacak, gerçekten hayatının aşkıyla karşılaşacaksın bi gün, o günü ertelememek için bu toksik platonik durumu hızlı atlat. geriye bakınca çok komik geliyor gerçekten.

Neden ayıp olsun ki ya.Ben talep ettim.Hatta yalvardım.gozum sürekli telefonda olacak. Hayatim alt üst oluyor. Lütfen dedim
Ay yalvarmak falan nedir ya ama 🙄 hayır engelle talebi bile garip; ben kendimi kontrol edemiyorum sen et demek. Kendini kpntrol edemeyen insan da kullanılmaya açıktır, art niyetli buldum ben de adamın tavrını başka anlam aramaya gerek yok. Karşı tarafta saygıyı bitirecek tavırlar bunlar ama bence keşke yapmasaydınız

Back
X