- 30 Haziran 2013
- 21.990
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.125
- 498
Demeyin öyle inanıyorlarAaa o zaman sana karşı naz yapıyor bence ben böyle düşünüyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demeyin öyle inanıyorlarAaa o zaman sana karşı naz yapıyor bence ben böyle düşünüyorum
bence yalvararak bunu yapmayacağınızı göstermişsiniz bence bi psikatri size yardımcı olur bagımlılık çok zorEvet.aradan zaman geçince ben de muhtemelen ne komikti zaman kaybıydi diyecegim
Kaç yaşındasınAşık olduğum adama hislerimi açıkça söyledim Teşekkür etti.Ama aynı duyguları paylaşmadigini belirtti. Ben de mümkünse beni sosyal medyadan WhatsApp her yerden engellemsini istedim.Ben yapamam sen yap dedi.Hayir ben kendime güvenmiyorum engeli açarım dedim.Yalvardim.Rica ettim.Lutfen beni engelle ki daha kolay unutayım dedim. Yok.Engellemedi. Bu şekilde içimde hala umut kalıyor ama. Niyeti ne olabilir
24Kaç yaşındasın
Küçükmüşsün daha ama böyle de kendini küçük düşürme boşver adam zaten seni istememiş daha ne demesini bekliyorsun ki kendini toparla yoluna bak
Ben de öyle yapıyorum ama işte ha deyince olsa keşke.Küçükmüşsün daha ama böyle de kendini küçük düşürme boşver adam zaten seni istememiş daha ne demesini bekliyorsun ki kendini toparla yoluna bak
Ilan-i aşk ettin o da teşekkür mü etti?Aşık olduğum adama hislerimi açıkça söyledim Teşekkür etti.Ama aynı duyguları paylaşmadigini belirtti. Ben de mümkünse beni sosyal medyadan WhatsApp her yerden engellemsini istedim.Ben yapamam sen yap dedi.Hayir ben kendime güvenmiyorum engeli açarım dedim.Yalvardim.Rica ettim.Lutfen beni engelle ki daha kolay unutayım dedim. Yok.Engellemedi. Bu şekilde içimde hala umut kalıyor ama. Niyeti ne olabilir
Evet aynen teşekkür ederim. Duygularına saygım var.Boyle hissederek beni onere ettin.tesekkur ederim dediIlan-i aşk ettin o da teşekkür mü etti?Iyi bari, görgülü çocukmuş. Seni yedekte tutmak için silmiyor, pis egosunu okşuyordur da ondan. Sil gitsin, unut gitsin.
Herkes aşk acısı çeker, reddedilince çoğu insan yalvar yakar olmuyor, çok üzülsek de kan kusup kızılcık şerbeti içtim diyoruzBu sitedeki bayanlar hiç aşk acısı çekmemiş gerçekten. Kıskandım.Ezik oldum , onursuz gurursuz oldum.Alt tarafı engelle dedim.Yani o da benim düşmanım değil.Kendisiyle savaşmiyorum.Duygularimi isteklerimi konuşarak ifade ediyorum. İma kullanmıyorum. Trip atmıyorum. Kucuk hesaplarla acaba söyle yapsam mı peşinde değilim.Sadece asik oldum söyledim.Reddedildim.Ve gerçekten duygularım kısa sürede geçmeyeceği için yolları kapatmak istedim. Hepsi bu
Bence takıntı yapmış. Aşk acısı saniyorHerkes aşk acısı çeker, reddedilince çoğu insan yalvar yakar olmuyor, çok üzülsek de kan kusup kızılcık şerbeti içtim diyoruz
Küçük hesap meselesi değil bu sen kendi gururunu ayaklar altına alırsan o da engellemez zamanı gelince elinin altında bekle diye
Olabilir.Bence takıntı yapmış. Aşk acısı saniyor
Aynen isteLisedeyken hoşlandığım çocuk beni reddetmişti. Ama buna rağmen instagramda takiplesiyorduk hatta fotoğraflarımı da begeniyordu. Eğer ikilemde kalıyorsanız bence engelleyin. Çünkü arkadaş listenizde durdukça umutlanacaksiniz.
Hayir ben kendime güvenmiyorum engeli açarım dedim.Yalvardim.Rica ettim.Lutfen beni engelle ki daha kolay unutayım dedim.
offf konu sahibi ofyalvardım.gozum sürekli telefonda olacak. Hayatim alt üst oluyor. Lütfen dedim
evet diyeceksin bi de bu adama söylediklerin için kendi adına cringe olacaksın ahahhah not : zamanında birine açılıp aşırı derecede egosunu okşamış biri.Evet.aradan zaman geçince ben de muhtemelen ne komikti zaman kaybıydi diyecegim
Ay yalvarmak falan nedir ya amaNeden ayıp olsun ki ya.Ben talep ettim.Hatta yalvardım.gozum sürekli telefonda olacak. Hayatim alt üst oluyor. Lütfen dedim