Reddetti ama engellemiyor

Uzak durayım bari bir sure
Bari derken? Ne yapmayi ümit ediyordunuz? Acik acik sizi istemeyen bir erkege karsi iyicene kadinlik gururunuzu ayaklar altina alip, sizi kovup, engelleyene kadar israr mi edecektiniz? Tabii ki uzak durun. Hem de bir daha hic yakinlasmaya calismayarak.

Sizinle herhangi bir sorunu olmadığı için sizi engellememiş.

Tabıkı engellmez. Şimdii değil ama ileride lazım olır kullanırım der. Egosunu ıyı şişirmişsınız. Hıcbır erkkk yada ınsan buna degmez.
El altında tutacak sızı. Uyanık olun bundan bır nane olmaz

ben de engellemem bu arada. ergen misiniz Allah aşkına? iradesine sahip çıkamayan birini reddettiği için şükür namazındadır su an. neden kendinizi bu kadar kücük düsürüyorsunuz? sevdiğini söylemissin adam da gayet medeni ve hoş bir sekilde istemediğini belirtmiş. tedavi olun ya!! adam sizi zaten takmıyor neden engellesin? iradesiz olan sizsiniz

Beni engelle neden dedin ki çok gereksiz olmuş. Engellemedi diye niye umut veriyor oluyor ki? Açık açık söylemiş niyetini, böyle sadece kendi değerini düşürürsün

Aşık olduğum adama hislerimi açıkça söyledim Teşekkür etti.Ama aynı duyguları paylaşmadigini belirtti. Ben de mümkünse beni sosyal medyadan WhatsApp her yerden engellemsini istedim.Ben yapamam sen yap dedi.Hayir ben kendime güvenmiyorum engeli açarım dedim.Yalvardim.Rica ettim.Lutfen beni engelle ki daha kolay unutayım dedim. Yok.Engellemedi. Bu şekilde içimde hala umut kalıyor ama. Niyeti ne olabilir
niye yalvardın ki beni engelle diye yalvarılır mı ilerde canı isterse seninle sevişmek, engellemeyeyım demıştir kullanır atar mendil gıbı

Halinize üzüldüm, odağınızı başka yöne kaydırmanız lazım bence. O kdr önemsememiş ki sizi engellememiş yalvarmanıza rağmen ve açıkça istemediğini söylemiş..

engellememe niyeti şu sen ara ara yine ona ilanı aşk et yalvar egosu tatmin olsun siz de biraz gururlu olun şekerim

Halinize üzüldüm, odağınızı başka yöne kaydırmanız lazım bence. O kdr önemsememiş ki sizi engellememiş yalvarmanıza rağmen ve açıkça
Kesinlikle odagimi kaydirmam lazım farkındayım.Beynimin o.bolumunu yok etmek istiyorum. İşin komik tarafı da kaç senelik arkadaşım.hic böyle birsey hissetmemistim yıllarca.benim için sıradan bir insanken sanki büyü yapılmış gibi oldum.Nerden çıktı bu duygu hiç bilmiyorum

Aşık olduğum adama hislerimi açıkça söyledim Teşekkür etti.Ama aynı duyguları paylaşmadigini belirtti. Ben de mümkünse beni sosyal medyadan WhatsApp her yerden engellemsini istedim.Ben yapamam sen yap dedi.Hayir ben kendime güvenmiyorum engeli açarım dedim.Yalvardim.Rica ettim.Lutfen beni engelle ki daha kolay unutayım dedim. Yok.Engellemedi. Bu şekilde içimde hala umut kalıyor ama. Niyeti ne olabilir

Iyy nekadar eziksiniz gerçekten Allah yardımcınız olsun.

Back
X