Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bari derken? Ne yapmayi ümit ediyordunuz? Acik acik sizi istemeyen bir erkege karsi iyicene kadinlik gururunuzu ayaklar altina alip, sizi kovup, engelleyene kadar israr mi edecektiniz? Tabii ki uzak durun. Hem de bir daha hic yakinlasmaya calismayarak.Uzak durayım bari bir sure
niye yalvardın ki beni engelle diye yalvarılır mı ilerde canı isterse seninle sevişmek, engellemeyeyım demıştir kullanır atar mendil gıbıAşık olduğum adama hislerimi açıkça söyledim Teşekkür etti.Ama aynı duyguları paylaşmadigini belirtti. Ben de mümkünse beni sosyal medyadan WhatsApp her yerden engellemsini istedim.Ben yapamam sen yap dedi.Hayir ben kendime güvenmiyorum engeli açarım dedim.Yalvardim.Rica ettim.Lutfen beni engelle ki daha kolay unutayım dedim. Yok.Engellemedi. Bu şekilde içimde hala umut kalıyor ama. Niyeti ne olabilir
Aramızda kilometreler var.yani öyle mümkün değil istedigi zaman.niye yalvardın ki beni engelle diye yalvarılır mı ilerde canı isterse seninle sevişmek, engellemeyeyım demıştir kullanır atar mendil gıbı
olsun egosunu okşarsın yine kullanır aranızda kilometreler var sende önüne bak kzıım ne takılıyorsun bi adamaAramızda kilometreler var.yani öyle mümkün değil istedigi zaman.
Yani en fazla.olsun egosunu okşarsın
zaaman kaybı 24 yaşında değil misin ?Yani en fazla.
Evet.aradan zaman geçince ben de muhtemelen ne komikti zaman kaybıydi diyecegimzaaman kaybı 24 yaşında değil misin ?
Kesinlikle odagimi kaydirmam lazım farkındayım.Beynimin o.bolumunu yok etmek istiyorum. İşin komik tarafı da kaç senelik arkadaşım.hic böyle birsey hissetmemistim yıllarca.benim için sıradan bir insanken sanki büyü yapılmış gibi oldum.Nerden çıktı bu duygu hiç bilmiyorumHalinize üzüldüm, odağınızı başka yöne kaydırmanız lazım bence. O kdr önemsememiş ki sizi engellememiş yalvarmanıza rağmen ve açıkça
Aşık olduğum adama hislerimi açıkça söyledim Teşekkür etti.Ama aynı duyguları paylaşmadigini belirtti. Ben de mümkünse beni sosyal medyadan WhatsApp her yerden engellemsini istedim.Ben yapamam sen yap dedi.Hayir ben kendime güvenmiyorum engeli açarım dedim.Yalvardim.Rica ettim.Lutfen beni engelle ki daha kolay unutayım dedim. Yok.Engellemedi. Bu şekilde içimde hala umut kalıyor ama. Niyeti ne olabilir