- 3 Ekim 2012
- 389
- 150
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tovbe etmisse face de dansoz gazino ne duruyo hala?beni bilen bilir dertli kız işteevlenemediğine üzülen kervanından karşıma biri çıktı 30 yaşında bugn görüştm netten eklemiş tanıştık aynışehirdeyz her neyse bunun face profilini bile baktım dansöz kadınlar falan geçmişte çok alkol alan gazino gazino gezen biri imiş şimdi tövbe etmiş ama konuşmaları ne bilim çok değişikti sanki uyuşturucu kullanıp gelmiş gibi korktum kalktım masadan bişi mana edip ayıp mı ettim
Insanlar genelde karismak istemiyor, cunku karisan kisiler kotu bir evlilige sebep olmaktan korkuyor. Bir de tabi kisilerde beklentiler cok fazla. Erkek kendine bakmadan manken gibi cok sosyal kiz istiyor, kiz da cok iyi isi olan yakisikli olan birini istiyor. Gozunun ustunde kasi var olayina donuyor. Ben ne zaman birilerini tanistiricak olsam acayip sacma sebeplerden ilk gorusmede birbierine sans vermeden susunu beyenmedum diyorlar. E diyorum kestirip atmayin taniyin birbirinizi madem, yok efendim herkes tam beklentisine uygun birinin karsisina cikmasini bekliyor. Cok arada kaldim hatta bazi tanidiklarimla aram limonilesti, o yuzden karismiyorum artik kimseye.
ben çok korktum konuşmaları çok değişikti böyle nasıl diim kendinde değil gibi oda anladı hal ve hareketlerimden istemedğimi kalktım eve geldim.günahını almak istemiyrm belki tövbe etmiştir ama.bilmiyrm işte peygamberimiz boşuna dememiş içinizin ısınmadığı insanlardn uzak durun diye![]()