• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

reddettim

evlenemediğimi eskiden daha çok takardım ama bu forumda okuduklarımdan sonra bazı yorumlar bana güç verdi evliliğin okadar da özenilesi bişi olmadığını yavaş yavaş idrak ettim.gerçek hayat burda pay çıkarmak önemli.düşündürdü burdakiler en azından kendimi eleştirmemi sağladı

beni bilen bilir dertli kız işte:( evlenemediğine üzülen kervanından karşıma biri çıktı 30 yaşında bugn görüştm netten eklemiş tanıştık aynışehirdeyz her neyse bunun face profilini bile baktım dansöz kadınlar falan geçmişte çok alkol alan gazino gazino gezen biri imiş şimdi tövbe etmiş ama konuşmaları ne bilim çok değişikti sanki uyuşturucu kullanıp gelmiş gibi korktum kalktım masadan bişi mana edip ayıp mı ettim
tovbe etmisse face de dansoz gazino ne duruyo hala?

Ne ayıbi allah askina tanimadigin etmediğin adam hem de ayip mi oldu diye düşünüyorsun. Asil kabul edip hayati sana zindan etmesine goz göre gore izin versen ayip etmis olurdun.

Allah hayirli insanlarla karsilastirsin, evlenemedigine niye uzulesin valla kiz bu aksam burda hep evlenemedigine dert yanan kizlar var. Birakin yahu simdinin tadini cikar sonra yok koca dirdiri yok ev gecimi, temizlik camasir bulasik, kaynana dirdiri off ta ne off

Insanlar genelde karismak istemiyor, cunku karisan kisiler kotu bir evlilige sebep olmaktan korkuyor. Bir de tabi kisilerde beklentiler cok fazla. Erkek kendine bakmadan manken gibi cok sosyal kiz istiyor, kiz da cok iyi isi olan yakisikli olan birini istiyor. Gozunun ustunde kasi var olayina donuyor. Ben ne zaman birilerini tanistiricak olsam acayip sacma sebeplerden ilk gorusmede birbierine sans vermeden susunu beyenmedum diyorlar. E diyorum kestirip atmayin taniyin birbirinizi madem, yok efendim herkes tam beklentisine uygun birinin karsisina cikmasini bekliyor. Cok arada kaldim hatta bazi tanidiklarimla aram limonilesti, o yuzden karismiyorum artik kimseye.

Haklı
Insanlar genelde karismak istemiyor, cunku karisan kisiler kotu bir evlilige sebep olmaktan korkuyor. Bir de tabi kisilerde beklentiler cok fazla. Erkek kendine bakmadan manken gibi cok sosyal kiz istiyor, kiz da cok iyi isi olan yakisikli olan birini istiyor. Gozunun ustunde kasi var olayina donuyor. Ben ne zaman birilerini tanistiricak olsam acayip sacma sebeplerden ilk gorusmede birbierine sans vermeden susunu beyenmedum diyorlar. E diyorum kestirip atmayin taniyin birbirinizi madem, yok efendim herkes tam beklentisine uygun birinin karsisina cikmasini bekliyor. Cok arada kaldim hatta bazi tanidiklarimla aram limonilesti, o yuzden karismiyorum artik kimseye.

Haklısın canım bazı erkekler kendine bakmıyor karşısında ki manken olsun. Kızlarda onun burası şunun şurası, diyorum 4&4 lük yok tanıyın deneyin yok sonra yaş olmuş 35

ben çok korktum konuşmaları çok değişikti böyle nasıl diim kendinde değil gibi oda anladı hal ve hareketlerimden istemedğimi kalktım eve geldim.günahını almak istemiyrm belki tövbe etmiştir ama.bilmiyrm işte peygamberimiz boşuna dememiş içinizin ısınmadığı insanlardn uzak durun diye:KK61:

Yav.
Ne diyeyim ben şimdi. Ya da dur diyeceğim.
Masadan kalkışını kendince desteklemek için hadis referans vermişsin.
Öyle bir hadis olmasaydı için rahat etmeyecek miydi allasen?
Yav. Şu internet işlerine filan cidden sadece 'becerebilecek' olanlar kalkışsın.
Ya da bari ne bileyim adamın profilini getir bi bakalım önceden filan.
Çaresizlikte dibe vurdum şu yorumundan sonra.

Tövbe eden insan o resimleri silip yok eder.
Bence iyi yapmışsın.

güven ilişkinin temelidir...
adamdan şüphelenmişsiniz güvenememişsiniz...
size ayıp olacağına ona olsun...

tevbe etmis olsaydi hala o resimlerin ne isi var profilinde
boyle adamlar kolay kolay yola gelmez
arada bir durulur ara verir belki ama duzelmez
bir daha gorusme derim

Back
X