Ben de 12. hafta için ünlü bir prof. tan gün aldım.Lazerle yok edeceğini söyledi. Bekliyorum. Şu an hastanede yatıyorum düşük riski için.
ben de çok araştırdım ama lazerle yok edilenini duymadım inşallah sende saglıkla başarıyla rahatca atlatırsın ve bizimle paylaşırsın tecrübeni gecmiş olsun canım.
Arkadaşlar reduksiyon ne demek , nasıl bir işlem. Tüp bebek tedavisindeyim ve pazar günü yumurtalarım toplanacak....
yumurtaların toplandıktan sonra saglıklı embriyo lardan varsa genelde 3 adetini transfer ederler bazende üçü birden tutar ve üç kalp atmaya başlar hatta bazen embriyolar kendi aralarında bölünür 3 üz ken 4 ve 5 de olabilir.3üz 5iz başarılı çoook doğumlar varsada malesef doktorlar 3 bebeğin risklerini öyle bir anlatırlarki çoğu zaman cesaret edemez doktorunun da ısrarlı tavsiyesi ile bebek sayısını 2 ye düşürürsün bu düşürme işlemi redüksiyon dur.redüksiyonun aryrıntıları ilk mesajda var zaten allah sana yaşatmasın canım.inşallah tedavin başarıyla sonuçlanır bizle paylaşırsın mutlu haberi ...
Canım bunu yapacak olan doktor, Avrupa Perinatoloji Birliği başkanı. Ben de çok araştırdım, lazer de kullanılıyor, ama Türkiyede yaygın değil. Bu doktor 16 sene önce anne karnında kardeşimin kanını değiştirmişti. Kardeşimi Allah'ın izniyle yoktan varetti diyebilirim. 6,5 aylık doğdu ve o zamanın şartlarında onu yaşattı. Çok güveniyorum ona.
nasibem geçmişolsun canım zor dönemler atlatmışsın ama hepsi geçmiş rahat ol bebeğinde rahat etsin.
sen kaç yaşındasınki
nasıbem amnıyo sentez yaptırmanı ıstemem doğrusu.............ense olç ıyı cıktıysa gerek yok dusuk rıskı var nede olsa .............zaten genel ultrasonada gırecen ınş...............senın coğul degılmı............ınş kucagımıza alırız saglıkla ınşi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?