muallimcim maşallah sana çok cesaretlisin ben duyduklarımdan yaşadıklarımdan çok etkilenen biriyim doktorum da mükemmeldir ama pek seninki gibi iyimser değil yani bana riskleri takır takır sayınca ben günlerce uyuyamam perişan olurum ve bu hamilelik bitmez eşimde aynıdır çok zor oldu ama oldu allah affetsin ömür boyu aklımdan çıkmayacak..
çok teşekkür ederim duyarlılığın için senin adına çok sevindim maşallah yavruna şeker gibi testler yapılmadığından içim rahat etmiyordu aminyosentez yaptırmayı düşünüyorum yaşımdan dolayı gerekli zaten allaha emanet inşallah ben de sağ salim kavuşurum yavruma.
muallimcim maşallah sana çok cesaretlisin ben duyduklarımdan yaşadıklarımdan çok etkilenen biriyim doktorum da mükemmeldir ama pek seninki gibi iyimser değil yani bana riskleri takır takır sayınca ben günlerce uyuyamam perişan olurum ve bu hamilelik bitmez eşimde aynıdır çok zor oldu ama oldu allah affetsin ömür boyu aklımdan çıkmayacak..
kim ki bu doktor.................
turgay şener veya cihat şen olabilir yln nin doktoru ama emin değilim bende merak ediyorum aslında en son hastanedeyim demişti umarım iyi haberlerini alırız.
benimde hayatta bir evladım var.... ama onun da hep sağlılı kalacağına garanti yok..... eğer alnımıza yazılmışsa değiştirmek gibi bir şansımız yok...... şimdi okula allah muhafaza gelirken kaza yapsa elimizden gelecek bişey yok...kuluz bz aciziz rabbimden gelene razıyız......
Arkadaşlar dün redüksiyonu yaptırdık. Ama lazerle değil iğneyle yapıldı. Lazer, anne karnında ameliyatlar için kullanılıyormuş. Benim de şu ana kadar bir sıkıntım olması, ama inşallah olmaz. Tedirgin bekleyişim devam ediyor. Allah diğer bebeklerimi korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?