• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

REENKARNASYON

Canım nası yenebilirim filan demişsin , ha uyu uyu
İyi gelir valla bak

Reenkarnasyona inanmam ancak doğaüstü olaylara inanırım.
Her doğaüstü olaya inanana da şizofren, deli ne bileyim psikolojisi bozuk gözüyle bakılmasına da anlam veremiyorum.
Psikolojim çoğu insandan düzgün ancak çok mantıksız şeyler yaşadım, o yüzden hiç bir şeye "asla olamaz" diyerek bakmamayı öğrendim :)

Ben inanın veya ınanmayın diye bu konuyu acmadım dini karıstıracak olanı da kib lerim acımam
ölüm korkusunu nasıl yene bilirim önerilere acıgım piskolog filan demeyin bana ..
valla senin böyle abin varken zor yenersin ölüm korkusunu..Çocuga bile bulaştırmış

ya ama gerçekten garip 2 yasında çougum olsa kendini yırtsa bilmedigim bir aileyle niye görüşeyim yahu ?

Daha sonra çocuk onlardan hiç gelmek istemez ve sürekli kalmak isterse ?

Sürekli çocugun yanında bunlar konuşulmuş demek ki..Bir de bu tip olaylar genel olarak HATAY'dan çıkıyor acaba hatay'lılar mı .)
Ben de onu dedim yaa psikolog tanıdığım vardı antropoloji mi ne yüksek lisans yapmış
O demişti o civarda o bir kültür diye anlatmıştı işte...Tabi gerçekliği yok ama yıllardır anlatılıyor o civarda sadece...sizce gerçekliğini sorgulamak için bir gerekçe değil mi konu sahibi arkadaşım?

etkiye tepki olmus :d bence sen onlarla bu tarz muhabbetlere gırme.
astral seyehatle bır yerlere gıtmek ıstedım yer kalmamıs ahahahaha buzlu ıle gıtmek zorunda kaldım :dd ( tamma iğrenç bir esprıydı)
bır ara arastırmıstım tırstım astral seyehattan yolculuk rahat gecmıyormus :d :KK53:

şaka bır yana çocugun yanında deli deli konusmasınlar
ve bunlar sana oyun oynuyor olmasın? :d

Ben inanın veya ınanmayın diye bu konuyu acmadım dini karıstıracak olanı da kib lerim acımam
ölüm korkusunu nasıl yene bilirim önerilere acıgım piskolog filan demeyin bana ..
bak kırılma ama böyle bir konu açarsan din polemik olmaması kolay mı sence? Ayrıca reenkarnasyon olayıyla ölüm korkun arasındaki bağlantıyı anlamadım.Böyle içerikli bir başlık açıp sonunda ölüm korkumu nasıl yenerim dediğinde insanlar doğal olarak çok ilginç olan ve konu içeriğinin çoğunluğunu oluşturan içerik ile ilgili yorum yapıyor.

2 yaşındaki çocuk konuşmayı bile yeni sökerken nasıl öz ailesine götürüyor ben o kısmı anlayamadım. yani basbayağı bu çocuk o zaman yetişkin kafasıyla düşünüyor demek olur. Yolları nasıl biliyor peki? Ben mi anlayamadım acaba ya :KK35:
Bence şizofreni olabilir sonuçta bu bir başkanı etkileyebilen ve de genetik olan bir hastalık..:KK43:

Ben de onu dedim yaa psikolog tanıdığım vardı antropoloji mi ne yüksek lisans yapmış
O demişti o civarda o bir kültür diye anlatmıştı işte...Tabi gerçekliği yok ama yıllardır anlatılıyor o civarda sadece...sizce gerçekliğini sorgulamak için bir gerekçe değil mi konu sahibi arkadaşım?
ben de merak eettim Hatay'lı mı acaba ?

Reenkarnasyon canım hic duymadını mı?
Mesela şöyle söylüyeyim .
ben kazada öldüm allah korusun ve farklı bır ailede dogdum. 2 yasına gelince böyle öldüm böyle gömüldüm ve ailemde bu bu insanlar diyor o ailede bunu almaya geliyorlar anladın mı?

Simdi siz reenkarnasyon denen şeye hem inaniyorsunuz hem de çocuğunuzu baskasina mi veriyorsunuz?
Yani acaba uzayda hayat var miydi? En sonda oraya gitcem. Yok yok gitcem ben. Şöyle dunyaya en uzak gezegen hangisiyse alcam kocami gitcem. :confused:

Ölumden neden korktugunuza bagli. Siz neden korktugunuzu yazarsaniz ben kendi adima yardimci olmaya calisacagim. Mesela ben korkarim cok gunahim var cehenneme gidebilirim diye.. yoksa bilsem cennete gidicem hic korkmam. Onun icin sizinde sebebiniz onemli. Neden korkuyosunuz olumden

E napalım size hanımefendi? Yemin ederizki ölüp dirilmek yooook valla billa hem ölünce ölüyorsun yani birşeyde hissetmiyorsun bunlar yeterli mi? Benden bukadar en azından :confused:

biraz çıtlatıyım bari :KK48: , bizim köyde bir kulube gibi yerde hazine varmış zmanında orda duran gürcüler gömmüş diyorlar bu hazineyi malum 3 harfliler koruyormuş lanetlemişler hazineyi almak için bebek kurban etmek gerekiyor yani insan kurban etmek gerek neyse, köyde biri burayı talan etmiş hazineyi çıkarmak için kazmaya başlamış, sonra o kişinin evine taş yağmaya başlamış hemde koca koca taşlar , üstelik 2 metre kar var ve etrafta kimse yok taş bile bulamassın etrafta , korkmuş ev sahibi tabi bu kişide benim annemin amcası , onun oglu talan etmiş orayı, jandarma çagırmışlar hatta kimse inanmıyormuş önce gelip bakıyorlarmış, belirli bir saate eve taş yagıyormuş hatta jandarmalar da görmüş korkmuş kaçmışlar , sonra hocaya gitmişler bir dua vermiş okumuş falanda taş atmayı kesmişler , hala o yerden uzak durulur kimse yanaşamaz yanii:oops:
Bizim buralarda da iki komşumuz akşamları hazine aramaya çıkardı, hatta bir tanesi buldu da hamam ve 3 katlı ev yaptırdı.
Çok buldular ama çıkaramadılar.
Reenkarnasyona değil de, bu hazine sahiplenme olaylarına inanıyorum.

Bir tane de ben anlatayım.
Annemin arkadaşının kızı geceleri hazırlanıp düğüne diye çıkıyormuş, gece kapıları açıp eve birilerini davet edip çay demliyormuş ama görünürde kimse yokmuş.
Annesi anlatıyor bunları.
Şimdi gayet iyi, tedavi mi oldu bilmiyorum.

Back