- 5 Ağustos 2014
- 2.444
- 1.382
- 178
- Konu Sahibi Nickimnick
Canım nası yenebilirim filan demişsin , ha uyu uyu
İyi gelir valla bak
İyi gelir valla bak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla senin böyle abin varken zor yenersin ölüm korkusunu..Çocuga bile bulaştırmışBen inanın veya ınanmayın diye bu konuyu acmadım dini karıstıracak olanı da kib lerim acımam
ölüm korkusunu nasıl yene bilirim önerilere acıgım piskolog filan demeyin bana ..
Ben de onu dedim yaa psikolog tanıdığım vardı antropoloji mi ne yüksek lisans yapmışya ama gerçekten garip 2 yasında çougum olsa kendini yırtsa bilmedigim bir aileyle niye görüşeyim yahu ?
Daha sonra çocuk onlardan hiç gelmek istemez ve sürekli kalmak isterse ?
Sürekli çocugun yanında bunlar konuşulmuş demek ki..Bir de bu tip olaylar genel olarak HATAY'dan çıkıyor acaba hatay'lılar mı .)
bak kırılma ama böyle bir konu açarsan din polemik olmaması kolay mı sence? Ayrıca reenkarnasyon olayıyla ölüm korkun arasındaki bağlantıyı anlamadım.Böyle içerikli bir başlık açıp sonunda ölüm korkumu nasıl yenerim dediğinde insanlar doğal olarak çok ilginç olan ve konu içeriğinin çoğunluğunu oluşturan içerik ile ilgili yorum yapıyor.Ben inanın veya ınanmayın diye bu konuyu acmadım dini karıstıracak olanı da kib lerim acımam
ölüm korkusunu nasıl yene bilirim önerilere acıgım piskolog filan demeyin bana ..
ben de merak eettim Hatay'lı mı acaba ?Ben de onu dedim yaa psikolog tanıdığım vardı antropoloji mi ne yüksek lisans yapmış
O demişti o civarda o bir kültür diye anlatmıştı işte...Tabi gerçekliği yok ama yıllardır anlatılıyor o civarda sadece...sizce gerçekliğini sorgulamak için bir gerekçe değil mi konu sahibi arkadaşım?
Reenkarnasyon canım hic duymadını mı?
Mesela şöyle söylüyeyim .
ben kazada öldüm allah korusun ve farklı bır ailede dogdum. 2 yasına gelince böyle öldüm böyle gömüldüm ve ailemde bu bu insanlar diyor o ailede bunu almaya geliyorlar anladın mı?
Ölumden neden korktugunuza bagli. Siz neden korktugunuzu yazarsaniz ben kendi adima yardimci olmaya calisacagim. Mesela ben korkarim cok gunahim var cehenneme gidebilirim diye.. yoksa bilsem cennete gidicem hic korkmam. Onun icin sizinde sebebiniz onemli. Neden korkuyosunuz olumdenBen inanın veya ınanmayın diye bu konuyu acmadım dini karıstıracak olanı da kib lerim acımam
ölüm korkusunu biz yendik mi ki öneri verelim..Ben inanın veya ınanmayın diye bu konuyu acmadım dini karıstıracak olanı da kib lerim acımam
E napalım size hanımefendi? Yemin ederizki ölüp dirilmek yooook valla billa hem ölünce ölüyorsun yani birşeyde hissetmiyorsun bunlar yeterli mi? Benden bukadar en azındanBen inanın veya ınanmayın diye bu konuyu acmadım dini karıstıracak olanı da kib lerim acımam
Psikolog degil psikiyatrist diyorum benBen inanın veya ınanmayın diye bu konuyu acmadım dini karıstıracak olanı da kib lerim acımam
Bizim buralarda da iki komşumuz akşamları hazine aramaya çıkardı, hatta bir tanesi buldu da hamam ve 3 katlı ev yaptırdı.biraz çıtlatıyım bari, bizim köyde bir kulube gibi yerde hazine varmış zmanında orda duran gürcüler gömmüş diyorlar bu hazineyi malum 3 harfliler koruyormuş lanetlemişler hazineyi almak için bebek kurban etmek gerekiyor yani insan kurban etmek gerek neyse, köyde biri burayı talan etmiş hazineyi çıkarmak için kazmaya başlamış, sonra o kişinin evine taş yağmaya başlamış hemde koca koca taşlar , üstelik 2 metre kar var ve etrafta kimse yok taş bile bulamassın etrafta , korkmuş ev sahibi tabi bu kişide benim annemin amcası , onun oglu talan etmiş orayı, jandarma çagırmışlar hatta kimse inanmıyormuş önce gelip bakıyorlarmış, belirli bir saate eve taş yagıyormuş hatta jandarmalar da görmüş korkmuş kaçmışlar , sonra hocaya gitmişler bir dua vermiş okumuş falanda taş atmayı kesmişler , hala o yerden uzak durulur kimse yanaşamaz yanii
![]()
:)Profiline baktım arkadaşlar HATAY'lıymış
Normaldir sizde :)) Hatay'lılara Rabbim üstün bir güç bahsetmiş..
Neysah...
Arkadaş okuyan kullanıcıların arasında bile yok..Ya cevap vermemiş hala HATAY'lı mısınız hanımefendi ?