REENKARNASYON

Mesela ben. Evden garip garip gaipten sesler geliyor yahu sonra :KK17: 9 ay boyunca tekim evde banada yazık. Hem bir keresinde yeni aldığım ve kontrol ettiğim çamaşır makinasının içinden yeşil tesbih çıkmıştı, Hataylılardan sonra bir İzmirli olarak banada geliyorlar galiba :KK48:

bana işlemiyor ya ama yazık şimdi korkanlara :27:
reenkarne falan peeeeeeh

Bir de yapıcı eleştiri olsun saldırma amaçlı değil ama askimesim ben senin mesajlarından hiçbir şey anlamıyorum

Kafan çok mu dağınık

Düşüncelerini belli bir noktada tutamıyorsun sanki o kadar hızlı değişiyor ki fikirlerin yazıya dökerken yarım yamalak döküyorsun gibi

Reenkarnasyon diye birsey yoktur.inananlar ahireti yok sayanlardir. Herkese 1 beden ve 1 ruh verilmiştir. Sacmaliktan baska bisey degildir.

Buyrun aciklamasi izlemek isteyenler icin bu linkte

Bir de yapıcı eleştiri olsun saldırma amaçlı değil ama askimesim ben senin mesajlarından hiçbir şey anlamıyorum
Kafan çok mu dağınık
Düşüncelerini belli bir noktada tutamıyorsun sanki o kadar hızlı değişiyor ki fikirlerin yazıya dökerken yarım yamalak döküyorsun gibi
just konunun giriş gelişme ve sonucu birbiriyle alakasız olunca insan hangisine yazacagını şaşırıyor :D

just konunun giriş gelişme ve sonucu birbiriyle alakasız olunca insan hangisine yazacagını şaşırıyor :D

genel olarak arkadaşın mesajlarında öyle bir durum seziyorum da
belki psikolojik olarak ailece bir kontrolden geçmeliler
(kesinlikle dalga geçmiyorum şimdi bana kızacak belki konu sahibi ama o_O)

Bu konunun dine dayanmaması mümkün değil ki ölümden dirilişten bahsediyoruz sonuçta. Kur'an'da yazar ''onlar tekrar dünyaya gönderilmek isteyecekler ama istekleri kabul edilmeyecektir'' diye. Kur'an'da ayan beyan yazan bir olayın aksi ne zaman çıktı ki şimdi de çıksın?

Kimseye 2. bir hak verilmez. Verilse neden ölüm var?

Bu konunun dine dayanmaması mümkün değil ki ölümden dirilişten bahsediyoruz sonuçta. Kur'an'da yazar ''onlar tekrar dünyaya gönderilmek isteyecekler ama istekleri kabul edilmeyecektir'' diye. Kur'an'da ayan beyan yazan bir olayın aksi ne zaman çıktı ki şimdi de çıksın?

Kimseye 2. bir hak verilmez. Verilse neden ölüm var?

Sen istanbullusunda ne olmus yani
Hayır o neden biliyor musunuz Hatay'da reenkarnasyon kültürün bir parçası yani inanan çok ama bu dmeek değil ki her Hatay lı inanır ve ayrıca Hatay lılar aşağılık ve kötüdür
Arkadaş tahmin edebildi çünkü o bölgede yaygın bir inanış..

Hıh tamam inandık artık, çocuk anlatıyormuş ya hu.
çocuktan al haberi diye boşa dememişler demek ki :))

Konu sahibesi ben hatay'lılar kötü demedim hatay'da bu tip şeyler yaygın dedim...Ne desek bir hatay'lıyı bu konuda ikna edemeyecegimizi az çok bildigim için söyledim..

Bir ara barış manço için ailenin biri öyle diyordu guya çocuk barış manço imiş ve o aile de hatay'lı idi.

Back
X