• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

REENKARNASYON

Rearkarnasyon diye bi şey varsa kimin ahını aldıysam önceden şimdi burnum pıktan çıkmıyor:KK53:

Şaka bi tarafa ben 2 yaşındkai çocuğun lafıyla haraket eden büyüklere şaşıyorum.Anna babası ayrı,karşıdaki aile ayrı
Şimdi bana biri gelse ben senin aslında ölmüş dedenim dese hadi len ordan derim geçer giderim.Maaşallah oradaki herkes dünden hazırmış.:KK64:

ya hatayla ne alakası var ben bilmiyorum muhabbetini o_O
just hatay'lılar reenkarnasyon olaylarını ciddiye alıp neredeyse çocuk çocuk ölüp dirildigine inanır..Tabi bir kısmı böyle

Bu tip vakalar oralarda artık sehir efsanesinden çıkmış durumda ünlüdür yani bu konusuyla hatay ondan sorduk

just hatay'lılar reenkarnasyon olaylarını ciddiye alıp neredeyse çocuk çocuk ölüp dirildigine inanır..Tabi bir kısmı böyle

Bu tip vakalar oralarda artık sehir efsanesinden çıkmış durumda ünlüdür yani bu konusuyla hatay ondan sorduk

ha sayısal yoğunluktan dolayı yani
ben güneye uzağım da bilmiyordum
tamam :27:

Profiline baktım arkadaşlar HATAY'lıymış

Normaldir sizde :)) Hatay'lılara Rabbim üstün bir güç bahşetmiş..Biri de hataylı çıkmasın arkedeş !

Neysah...
HATAYLIYIM MEMLEKETİM EWET SİMDİYE KADAR MESAJINI GÖRDÜM .
EEEEE HATAYLIYSAM NE OLMUS BİLGİLERİME BAKIP HATAYLILARDAN CIKIYOR BUNLAR DEMENİZ KOMİK OLMUS.

Hatay'da böyle şeyler oluyormuş.Konu sahibinin dediği gibi gidip eski ailesini bulan çocuk örnekleri var.
Bu çocuklar,hiç tanımadıkları aileleri ismen bulup tek tek herkesi tanıyorlar.
Reenkarnasyon konusunda derler ki aslında çoğu kişi küçükken hatırlar ama bir şekilde aileler farketmeden geçiştirir.
Yani çocuğunuz sen benim annem değilsin dese,asıl annen kim demezsiniz.Huysuzlanıyor dersiniz,konuyu değiştirirsiniz.
İşte Hatay'da bu durum kanıksanmış olduğu için,aileler çocuğu konuşturup hatırlamasına,unutmamasına sebep oluyorlarmış.

Yalnız tuhaf tuhaf şeyler anlatmayın arkadaşlar, bazı üyeler okuyup korkuyorlar
Kural gereği de yasak zaten
Mesela ben. Evden garip garip gaipten sesler geliyor yahu sonra :KK17: 9 ay boyunca tekim evde banada yazık. Hem bir keresinde yeni aldığım ve kontrol ettiğim çamaşır makinasının içinden yeşil tesbih çıkmıştı, Hataylılardan sonra bir İzmirli olarak banada geliyorlar galiba :KK48:

biraz çıtlatıyım bari :KK48: , bizim köyde bir kulube gibi yerde hazine varmış zmanında orda duran gürcüler gömmüş diyorlar bu hazineyi malum 3 harfliler koruyormuş lanetlemişler hazineyi almak için bebek kurban etmek gerekiyor yani insan kurban etmek gerek neyse, köyde biri burayı talan etmiş hazineyi çıkarmak için kazmaya başlamış, sonra o kişinin evine taş yağmaya başlamış hemde koca koca taşlar , üstelik 2 metre kar var ve etrafta kimse yok taş bile bulamassın etrafta , korkmuş ev sahibi tabi bu kişide benim annemin amcası , onun oglu talan etmiş orayı, jandarma çagırmışlar hatta kimse inanmıyormuş önce gelip bakıyorlarmış, belirli bir saate eve taş yagıyormuş hatta jandarmalar da görmüş korkmuş kaçmışlar , sonra hocaya gitmişler bir dua vermiş okumuş falanda taş atmayı kesmişler , hala o yerden uzak durulur kimse yanaşamaz yanii:oops:
Yok devenin bale papucu artıkk :KK53: Yok deve yani hiç kusura bakmayın ..

Back
X