- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.652
- 798
- Konu Sahibi Nickimnick
Yalnız tuhaf tuhaf şeyler anlatmayın arkadaşlar, bazı üyeler okuyup korkuyorlar
Kural gereği de yasak zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inanmak isterdim böyle şeylere ama inanmıyorum..abiniz nasıl biri..ruh haliyatı sizce?Aynen canım benim piskolojı de cogu gitti azı kaldı ...
Profiline baktım arkadaşlar HATAY'lıymış
Normaldir sizde :)) Hatay'lılara Rabbim üstün bir güç bahsetmiş..
Neysah...
profiline baktım hatay'lıArkadaş okuyan kullanıcıların arasında bile yok..
Biz daha çok cevap bekleriz![]()
just hatay'lılar reenkarnasyon olaylarını ciddiye alıp neredeyse çocuk çocuk ölüp dirildigine inanır..Tabi bir kısmı böyleya hatayla ne alakası var ben bilmiyorum muhabbetini![]()
just hatay'lılar reenkarnasyon olaylarını ciddiye alıp neredeyse çocuk çocuk ölüp dirildigine inanır..Tabi bir kısmı böyle
Bu tip vakalar oralarda artık sehir efsanesinden çıkmış durumda ünlüdür yani bu konusuyla hatay ondan sorduk
böyle işte canem :)) he deyip geçmek en iyisi.ha sayısal yoğunluktan dolayı yani
ben güneye uzağım da bilmiyordum
tamam![]()
HATAYLIYIM MEMLEKETİM EWET SİMDİYE KADAR MESAJINI GÖRDÜM .Profiline baktım arkadaşlar HATAY'lıymış
Normaldir sizde :)) Hatay'lılara Rabbim üstün bir güç bahşetmiş..Biri de hataylı çıkmasın arkedeş !
Neysah...
Mesela ben. Evden garip garip gaipten sesler geliyor yahu sonraYalnız tuhaf tuhaf şeyler anlatmayın arkadaşlar, bazı üyeler okuyup korkuyorlar
sabri bey favorımdır :d ahahahHataylı olmana hiç şaşırmadımUçan adam Sabri'ye verilen tepki gibi; Bunu, bunu alın buradan diyorum.
![]()
Yok devenin bale papucu artıkkbiraz çıtlatıyım bari, bizim köyde bir kulube gibi yerde hazine varmış zmanında orda duran gürcüler gömmüş diyorlar bu hazineyi malum 3 harfliler koruyormuş lanetlemişler hazineyi almak için bebek kurban etmek gerekiyor yani insan kurban etmek gerek neyse, köyde biri burayı talan etmiş hazineyi çıkarmak için kazmaya başlamış, sonra o kişinin evine taş yağmaya başlamış hemde koca koca taşlar , üstelik 2 metre kar var ve etrafta kimse yok taş bile bulamassın etrafta , korkmuş ev sahibi tabi bu kişide benim annemin amcası , onun oglu talan etmiş orayı, jandarma çagırmışlar hatta kimse inanmıyormuş önce gelip bakıyorlarmış, belirli bir saate eve taş yagıyormuş hatta jandarmalar da görmüş korkmuş kaçmışlar , sonra hocaya gitmişler bir dua vermiş okumuş falanda taş atmayı kesmişler , hala o yerden uzak durulur kimse yanaşamaz yanii
![]()
hatay'lıysan yorum yapmamıza gerek kalmadı zaten demek istiyorum yani :))HATAYLIYIM MEMLEKETİM EWET SİMDİYE KADAR MESAJINI GÖRDÜM .
EEEEE HATAYLIYSAM NE OLMUS BİLGİLERİME BAKIP HATAYLILARDAN CIKIYOR BUNLAR DEMENİZ KOMİK OLMUS.