Reflü mü bu ?

mina retriever

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
2.960
1.544
63
Kizlar sanki sirtimdan gelen ve bogazimda siddetli yanma yapan bisey var. Kusacak gibi oluyorum. Bogazim yaniyor yani girtlak kismim. Bu nedir boyle? Nasil gececek ve ben uyuyabilcem? Yardimci olabilcek var mi?

Evet bahsettiğin şey hamilelik reflusu. Benim gebeligimin başından beri var. Oluyorum resmen oturup ağlıyorum. Bazen de Afedersin direk gidip kuşum rahatliyorum. Gaviskon vermişti doktorum ama bazen hiçbir katkısı olmuyor bazen de rahatlstiyor. Malesef benim ilk gebeligimde de vardı ve bunda da var ilkinde doğuma kadar devam etmişti. Umarim seninki çabuk geçer. Geçmiş olsn.

Evet bahsettiğin şey hamilelik reflusu. Benim gebeligimin başından beri var. Oluyorum resmen oturup ağlıyorum. Bazen de Afedersin direk gidip kuşum rahatliyorum. Gaviskon vermişti doktorum ama bazen hiçbir katkısı olmuyor bazen de rahatlstiyor. Malesef benim ilk gebeligimde de vardı ve bunda da var ilkinde doğuma kadar devam etmişti. Umarim seninki çabuk geçer. Geçmiş olsn.
Bende gebelikten once hep mide yanması olurdu gebelikte mide yanması gecti Allah a sukur surunuyodum yerlerde ama geceki cok beter biseydi. Oturarak uyuyakalmisim insan napcagini sasiriyor. Cok sagol yorumun iicin

Bende nerdeyse başından beri çekiyorum bunu son haftalarda daha da arttı. Şurup artık fayda etmiyor. Mide yapısından dolayı sola yatarsan daha az hissedersin geceleri doktorum öle demişti bana. bi de biraz yüksekte yat canım faydası oluyor

Sorma kuzum o ekşi acı karışımı su soluk borumu boğazımı yakıyor . Ben maden suyu içiyorum o zaman biraz rahatlıyorum bir de birkaç sert yastık koyduk yatağa başım yukarıda olunca daha rahat ettim.

Back
X