Merhaba  9 şubatta 3 aylık olan kızımın süte alerjisi vardı. 2 aylıkken emzirmeyi bıraktım çok şükür gazı , kakası , cildi , uykuları düzeldi
 9 şubatta 3 aylık olan kızımın süte alerjisi vardı. 2 aylıkken emzirmeyi bıraktım çok şükür gazı , kakası , cildi , uykuları düzeldi  Şimdi de reflü ile boğuşuyoruz..! 2 haftadır mide sancılarından kıvranıyordu doktor Gastrotuss önerdi kullandık ama kusmayı aldı bu defa şiddetli gaz sancıları başladı. Kolik gibi ağlıyor kıvranıyor gaz çıkarırken. Doktora yazdım motis şurup deneyelim dedi. İnternete baktım kimseye yaramamış.. Boşuna almak istemiyorum kimse tavsiye etmemiş. Sizde kullanan oldu mu? Reflüden dolayı mı gaz yoksa ilaçtan mı ? Forbiome probiyotik kullanıyoruz ama onun yapacağını sanmıyorum. Reflüsü olanlar ne zaman geçti?
 Şimdi de reflü ile boğuşuyoruz..! 2 haftadır mide sancılarından kıvranıyordu doktor Gastrotuss önerdi kullandık ama kusmayı aldı bu defa şiddetli gaz sancıları başladı. Kolik gibi ağlıyor kıvranıyor gaz çıkarırken. Doktora yazdım motis şurup deneyelim dedi. İnternete baktım kimseye yaramamış.. Boşuna almak istemiyorum kimse tavsiye etmemiş. Sizde kullanan oldu mu? Reflüden dolayı mı gaz yoksa ilaçtan mı ? Forbiome probiyotik kullanıyoruz ama onun yapacağını sanmıyorum. Reflüsü olanlar ne zaman geçti? 

9 şubatta 3 aylık olan kızımın süte alerjisi vardı. 2 aylıkken emzirmeyi bıraktım çok şükür gazı , kakası , cildi , uykuları düzeldi
 9 şubatta 3 aylık olan kızımın süte alerjisi vardı. 2 aylıkken emzirmeyi bıraktım çok şükür gazı , kakası , cildi , uykuları düzeldi  Şimdi de reflü ile boğuşuyoruz..! 2 haftadır mide sancılarından kıvranıyordu doktor Gastrotuss önerdi kullandık ama kusmayı aldı bu defa şiddetli gaz sancıları başladı. Kolik gibi ağlıyor kıvranıyor gaz çıkarırken. Doktora yazdım motis şurup deneyelim dedi. İnternete baktım kimseye yaramamış.. Boşuna almak istemiyorum kimse tavsiye etmemiş. Sizde kullanan oldu mu? Reflüden dolayı mı gaz yoksa ilaçtan mı ? Forbiome probiyotik kullanıyoruz ama onun yapacağını sanmıyorum. Reflüsü olanlar ne zaman geçti?
 Şimdi de reflü ile boğuşuyoruz..! 2 haftadır mide sancılarından kıvranıyordu doktor Gastrotuss önerdi kullandık ama kusmayı aldı bu defa şiddetli gaz sancıları başladı. Kolik gibi ağlıyor kıvranıyor gaz çıkarırken. Doktora yazdım motis şurup deneyelim dedi. İnternete baktım kimseye yaramamış.. Boşuna almak istemiyorum kimse tavsiye etmemiş. Sizde kullanan oldu mu? Reflüden dolayı mı gaz yoksa ilaçtan mı ? Forbiome probiyotik kullanıyoruz ama onun yapacağını sanmıyorum. Reflüsü olanlar ne zaman geçti? 

Tek sorunum sancı ve gaz
 Tek sorunum sancı ve gaz 

aynı zamanda 3.aydna beri aşırı gaz sancısı yaşıyoruz asla böyle bir bebek değildi çocuğa ne oldu anlamadık kıvranıyor sabaha kadar ağlıyor 3 aydır gaz sorunu olmayan bebek biranda gazlandı Buarada Gastrotuss biz de kullanmıştık ondan sonra başladı ve bıraktık hala geçmiyor bu gaz neyin nesi anlamıyorum sizin gaz düzeldi mi ne kadar sürdü? Reflü gaz yapar mı diye doktoruma sordum yapmaz dedi alerji olabilir dedi bilmiyorum ya
aynı zamanda 3.aydna beri aşırı gaz sancısı yaşıyoruz asla böyle bir bebek değildi çocuğa ne oldu anlamadık kıvranıyor sabaha kadar ağlıyor 3 aydır gaz sorunu olmayan bebek biranda gazlandı Buarada Gastrotuss biz de kullanmıştık ondan sonra başladı ve bıraktık hala geçmiyor bu gaz neyin nesi anlamıyorum sizin gaz düzeldi mi ne kadar sürdü? Reflü gaz yapar mı diye doktoruma sordum yapmaz dedi alerji olabilir dedi bilmiyorum ya Motis deneyelim dedi daha çok kustu
 Motis deneyelim dedi daha çok kustu  şuan 10 aylık olcak. Mama kıvam koyulaştırıcı kullanıyoruz bebelac thickener. Onunla mamayı kusmuyor amaa yemek yedikten sonra çok hareket ederse , su içip anında kucağa falan alınırsa yemeği de kusuyor
 şuan 10 aylık olcak. Mama kıvam koyulaştırıcı kullanıyoruz bebelac thickener. Onunla mamayı kusmuyor amaa yemek yedikten sonra çok hareket ederse , su içip anında kucağa falan alınırsa yemeği de kusuyor