Reflü ve gaz? Acil?

sssilaaa3

Guru
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2013
269
163
303
35
İçel Mersin
Merhaba 🌸 9 şubatta 3 aylık olan kızımın süte alerjisi vardı. 2 aylıkken emzirmeyi bıraktım çok şükür gazı , kakası , cildi , uykuları düzeldi 🙏🏻 Şimdi de reflü ile boğuşuyoruz..! 2 haftadır mide sancılarından kıvranıyordu doktor Gastrotuss önerdi kullandık ama kusmayı aldı bu defa şiddetli gaz sancıları başladı. Kolik gibi ağlıyor kıvranıyor gaz çıkarırken. Doktora yazdım motis şurup deneyelim dedi. İnternete baktım kimseye yaramamış.. Boşuna almak istemiyorum kimse tavsiye etmemiş. Sizde kullanan oldu mu? Reflüden dolayı mı gaz yoksa ilaçtan mı ? Forbiome probiyotik kullanıyoruz ama onun yapacağını sanmıyorum. Reflüsü olanlar ne zaman geçti? 🥺

forbiome doktor bize de verdi ve ne zaman kullansak bebeğim gaz konusunda aşşıırıı sorun yasıyor. o yüzden ben vermiyorum artık 🥲🥲 sizde de bu ilaç yüzünden midir bilmem ama bizde olumsuz etkisi oldu

Bize gaviscon infant vermişti bayada kesmişti reflüyü ama yinede sıfırlamadı. 6. Ay ek gıdayla birlikte bitti kilo alımı alt sınırda gezdi hep çok şiddetli kusuyordu bitince çok rahatlamıştım.

Forbiome minies’i bebeğim alerjik olduğunu anlamadan önce doktor tavsiyesi ile gaz için kullanmıştım, bence daha da çok arttırmıştı.

Merhaba 🌸 9 şubatta 3 aylık olan kızımın süte alerjisi vardı. 2 aylıkken emzirmeyi bıraktım çok şükür gazı , kakası , cildi , uykuları düzeldi 🙏🏻 Şimdi de reflü ile boğuşuyoruz..! 2 haftadır mide sancılarından kıvranıyordu doktor Gastrotuss önerdi kullandık ama kusmayı aldı bu defa şiddetli gaz sancıları başladı. Kolik gibi ağlıyor kıvranıyor gaz çıkarırken. Doktora yazdım motis şurup deneyelim dedi. İnternete baktım kimseye yaramamış.. Boşuna almak istemiyorum kimse tavsiye etmemiş. Sizde kullanan oldu mu? Reflüden dolayı mı gaz yoksa ilaçtan mı ? Forbiome probiyotik kullanıyoruz ama onun yapacağını sanmıyorum. Reflüsü olanlar ne zaman geçti? 🥺
Merhaba reflü düzeldi mi? Benim oplum da 2 aylıkken biranda mamayı reddetmeye başladı sadece uykuda yedi şuan 3 buçuk aylık 10 gündür uykuda da yemiyor çok zorlandım ve midesi bulanıyor çğürüyor kusmuyor ama biz de doktora gittik reflü dedi Motis ve lansor verdi onların üstüne biraz daha istekli içmeye başladı ama yine çok az içiyor yine şükür diyorum🙏aynı zamanda 3.aydna beri aşırı gaz sancısı yaşıyoruz asla böyle bir bebek değildi çocuğa ne oldu anlamadık kıvranıyor sabaha kadar ağlıyor 3 aydır gaz sorunu olmayan bebek biranda gazlandı Buarada Gastrotuss biz de kullanmıştık ondan sonra başladı ve bıraktık hala geçmiyor bu gaz neyin nesi anlamıyorum sizin gaz düzeldi mi ne kadar sürdü? Reflü gaz yapar mı diye doktoruma sordum yapmaz dedi alerji olabilir dedi bilmiyorum ya

Bize bi süreden sonra gastrotuss da fayda etmedi 🫠 Motis deneyelim dedi daha çok kustu 🙄 şuan 10 aylık olcak. Mama kıvam koyulaştırıcı kullanıyoruz bebelac thickener. Onunla mamayı kusmuyor amaa yemek yedikten sonra çok hareket ederse , su içip anında kucağa falan alınırsa yemeği de kusuyor 😔 Hala reflü geçmemiş yani .. Bıktım 😭

Back
X