Çocuk Hastalıkları Reflülü çocukların anneleri burdan yazışalım.....

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Arkadaşlar benim oğluma izmirdeki prof onZyd verdi onu kullandıgım gün itibariyle kusması durdu.. Doktora bi danışın kullanabilirseniz iyi olur bence çocugum kusa kusa çok zayıflamıştı şimdi düzeltmeye çalışıyoruz. 16 aylık bu arada oğlum. Herkese rabbim kolaylık versin zor bişe insanın psikolojisi bozuluyor. Evlatlarımıza sağlık versin Rabbim

Arkadaşlar sırf danışmak için üye oldum. Benim kızım 5 aylık. Şimdiye kadar neredeyse hiç kusma sorunumuz yoktu. Bu soralar kusmaya başladı. Çok yedirmeye çalışıyorum aceba ondan mı yoksa reflü mü bilemedim. İştahında sorun yok. Kilo alımı çok fazla olmasa da normal aralıklarda.

Geceleri beslemiyordum normalde. Dün gece uyanınca yedirdim. İki kere boğulacak gibi oldu fırlayıp yan çevirdim. Ama beni ürküttü bu durum. Reflü mü bu ?

Arkadaşlar sırf danışmak için üye oldum. Benim kızım 5 aylık. Şimdiye kadar neredeyse hiç kusma sorunumuz yoktu. Bu soralar kusmaya başladı. Çok yedirmeye çalışıyorum aceba ondan mı yoksa reflü mü bilemedim. İştahında sorun yok. Kilo alımı çok fazla olmasa da normal aralıklarda.

Geceleri beslemiyordum normalde. Dün gece uyanınca yedirdim. İki kere boğulacak gibi oldu fırlayıp yan çevirdim. Ama beni ürküttü bu durum. Reflü mü bu ?
Ek gıdaya geçdiniz mi?
Çok yediriyorum demişsinz acaba çocuk fazlasını mı çıkarıyor?

Merhaba arkadaşlar benim oğlum üç aylık ve süt alerjisi var aynı zamanda reflü sorunumuz da var emziriyorum ancak sütüm az olduğu için mamaya başladık neocate mama verdim mamayı yapıp yapıp döktüm oğlum içmek istemedi şimdide ne mama istiyor ne beni emiyor uyanıkken beslemek mümkün değil uyusunda emzirryim diye bekliyorum emerken sürekli kafasını geri atıyor kilo da almıyor bu arada üç aylık beş buçuk kilo benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa yazsın nasıl başa çıktılar bu durumla çok üzülüyorum yardım edin

Merhaba arkadaşlar benim oğlum üç aylık ve süt alerjisi var aynı zamanda reflü sorunumuz da var emziriyorum ancak sütüm az olduğu için mamaya başladık neocate mama verdim mamayı yapıp yapıp döktüm oğlum içmek istemedi şimdide ne mama istiyor ne beni emiyor uyanıkken beslemek mümkün değil uyusunda emzirryim diye bekliyorum emerken sürekli kafasını geri atıyor kilo da almıyor bu arada üç aylık beş buçuk kilo benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa yazsın nasıl başa çıktılar bu durumla çok üzülüyorum yardım edin
Öncelikle Allah kolaylık versin bende yaşadığım için neler çektiğini anlıyorm
Benmkide emmedi.kafasını geri geri atar dövmüşüz gibi ağlardı:110:
Sütümü sağıp vermeye çalıştm hep dediğin gibi döküldü zamanla süt de gitti zaten... mama verelim bari dedik ama bu da hiç kolay değildi.Abartmıyorm nerdeyse bütün mamaları denedik belki severde içer diye tabi hep uykuda.uyanıkken mümkün değil saatler geçsede.reflüsü var benmkininde kusmasıda cabası.şimdi şükürler olsun 6 aya ulaştk hala yemesi sorunlu oyunla yedirioz canı isterse ama şükürler olsun eskiye göre daha iyiyiz sana tavsiyem uyurken bile olsa emzir

Bizimde var reflümüz yazık kuzum emdikten sonra sürekli yüzünü buruşturuyo midesi bulanıyo sürekli yalanıyo. Çok üzülüyorum. :(

Back
X