Reformer Pilates istanbul

ispanakliborek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2012
10.762
12.403
merhaba,

ankilozan spondilit hastasıyım. Omurgayı tutan bir çeşit romatizma. Bu yüzünden bir süredir yüzüyorum. Evde kendi kendime pilates yapmaya çalışıyorum ama zorlanıyorum. Etrafımda sürekli gidebileceğim bir yer de yok.

Biraz araştırınca bu aletli pilates olayı kafama pek yattı. Haftasonu haftada bir gün gitsem yeter gibi. İstanbulda muhit farketmez pek. Haftadabir gün gideceğim için. Bildiğiniz temiz güzel hocaları bilgili bir merkez var mıdır bunu yapabileceğim?

Göktürk'tr var. Bir ara ben de arastirdim. Ama merkez hakkinda pek bilgim yok ama muhit temiz ve elit bir muhit. Bi bakin isterseniz. Göktürk essporyasam diye geciyor.. bi arayip fikir alirsiniz. .

Bilgece her şeyin iyisi de göktürkte. Bütün zenginler göktürke taşınmış heralde :) dur bakayım hemen teşekkür ettim :)

Valla Göktürk cok güzel bir yer. Parayi bulan oraya tasiniyor sanirim :-) :-) Dogayla icice biraz ondan daha cok tercih ediliyor ;-)

O zaman göktürk diyince aklıma geldi sana söyliyim yolun düşerse kardeşler restoran var esnaf lokantası. Kurufasulyesi harika. Göktürkün can damarı :confused:

O zaman göktürk diyince aklıma geldi sana söyliyim yolun düşerse kardeşler restoran var esnaf lokantası. Kurufasulyesi harika. Göktürkün can damarı :confused:

Cok uzak degilim göktürke bi gidelim bakalim. Esim kurufasulyeyi cok sever :-) ben de severim. Ilk firsatta gideriz insallah, sagol oneri icin ;-)

merhaba,

ankilozan spondilit hastasıyım. Omurgayı tutan bir çeşit romatizma. Bu yüzünden bir süredir yüzüyorum. Evde kendi kendime pilates yapmaya çalışıyorum ama zorlanıyorum. Etrafımda sürekli gidebileceğim bir yer de yok.

Biraz araştırınca bu aletli pilates olayı kafama pek yattı. Haftasonu haftada bir gün gitsem yeter gibi. İstanbulda muhit farketmez pek. Haftadabir gün gideceğim için. Bildiğiniz temiz güzel hocaları bilgili bir merkez var mıdır bunu yapabileceğim?

Selamlar Dansmarue
Ben uzun araştırmalardan sonra bahçeşehirde bir studyoya başladım.skolyoz rahatsızlıgım için gidiyorum ben de.Hocam çok pozitif ve bilgili.Eger konum sana uygun olursa istersen bilgi verebilirim.

Selamlar Dansmarue
Ben uzun araştırmalardan sonra bahçeşehirde bir studyoya başladım.skolyoz rahatsızlıgım için gidiyorum ben de.Hocam çok pozitif ve bilgili.Eger konum sana uygun olursa istersen bilgi verebilirim.

Stüdyonun adı ne canım? Bahçeşehir uzak ama böyle hastalıklarda anlayacak iyi bi hoca varsa her yere gidebilirim :)

Stüdyonun adı ne canım? Bahçeşehir uzak ama böyle hastalıklarda anlayacak iyi bi hoca varsa her yere gidebilirim :)
yazmanın sakıncası var mı bilemiyorum ben mia pilatese gıdıyorum acıkcası aksam 7 de dersım vardı beni cok mutlu ediyor hem keyifli hem rahatlatıyor ceren hocayla gorus arzu edersen:)

canım selam, ben bağdat caddesinde birine gidiyorum. gayet memnunum bende hiper lordoz ve skolyoz vardı hem ağrılarım geçti hem duruşum düzeldi. rahatsızlıklarımın derecelerinde de küçülme oldu.

reformer pilates baya etkili birşey ben daha önce bir kaç yere deneme dersine gittim ama fiyatlar beni biraz zorladı.
uzun araştırmalar sonucunda sporcard üzerinden en uygun reformer pilates salonunu buldum üstelik 9 taksitle :)

X