Regaib kandili

ohh4

Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
217
1
16
Konya
s.a arkadaşlar yarın regaib kandili şimdiden herkesin mübarek olsun..
peki sizler regaib kandilinde neler yapıyorsunuz o gece,o gün biraz sohbet hem de bilgilenmiş olalım...
(ALLAH HEPİNİZİN DUALARINI KABUL,GÜNAHLARINI AFFETSİN)AMİN

tüm islam aleminin regaib kandili mubarek olsun...
rabbim tüm dileklerimizi kabul etsin inşallah...
aminnn....

AMINNN ben oruc tutacagim insallah dayanailirim cunku bizim bura aksam 9 da oluyor sonrada namaz kilip kuran okuyacagim eger oglum uslu durursa RABBIM BU mubarek gecede herkesin kalbinden gonlunden geceni verir insallah

Herkesin şimdiden kandili mübarek olsun.Allah tüm edeceğimizi ibadetlerimizi dualarımızı kabul etsin inşallah.

Ben de nasipse yarın oruç tutacağım.Akşam namazı ile yatsı namazı arasında kılınması gereken bir namaz var nasipse o namazımı kılacağaım.Bol bol peygamber efendimize salavat çekeceğim.Kuranı kerim okuyacağım nasipse.Şimdiden hepimizin ibadetleri kabul olsun inşallah.

AMINNN ben oruc tutacagim insallah dayanailirim cunku bizim bura aksam 9 da oluyor sonrada namaz kilip kuran okuyacagim eger oglum uslu durursa RABBIM BU mubarek gecede herkesin kalbinden gonlunden geceni verir insallah

sabrını ALLAH veriyor cnm ben de düşünüyorum oruç tutmayı inş olur.bende evliyim ama bebiş yok dAHA o yüzden rahatım senin yaramazda inş uslu durur da ibadet edersin.ALLAH KABUL ETSİN ŞİMDİDEN

o namazın adı ne söylermisin net den araştırıp ben de kılayım

sabrını ALLAH veriyor cnm ben de düşünüyorum oruç tutmayı inş olur.bende evliyim ama bebiş yok dAHA o yüzden rahatım senin yaramazda inş uslu durur da ibadet edersin.ALLAH KABUL ETSİN ŞİMDİDEN

cok saol canim seninkinide kabul etsin insallah bu arada bebis istiyorsan tez zamanda verir insallah

cok saol canim seninkinide kabul etsin insallah bu arada bebis istiyorsan tez zamanda verir insallah

sağol ALLAH RAZI OLSUN.yok cnm ya ben 4 sene daha istemiyorum eşim ve ben daha üniversite 1. sınıfız:)doğrusu elimize mesleğimizi alıp bebiş istiyoruz ALLAH OLMAYANLARA VERSİN.Senin yavrunu da ALLAH analı babalı büyütür inş ömrü uzun ve salih bi kul olur inş. bu arada adı ne merak ettim (k.bakma bazen arsız oluyorum işte merak:)

estafurullah canim ya ne alakasi var merak etmek dogal bisey heleki kadinlardaefe adi canim .hmmm iyiymis madem okul var haklisin once okulun bitsin sonra ALLAHIN izniyle olur insallah guzel dileklerin icin cok saol

estafurullah canim ya ne alakasi var merak etmek dogal bisey heleki kadinlardaefe adi canim .hmmm iyiymis madem okul var haklisin once okulun bitsin sonra ALLAHIN izniyle olur insallah guzel dileklerin icin cok saol

ayy efe ismini çok severim ben de eğer 2. erkek bebek olursa efe düşünüyordum ama ilkini taha koymak istiyorum:))))tşk bu arada kadınlar böyle:)))sağol canım inş.

ayy efe ismini çok severim ben de eğer 2. erkek bebek olursa efe düşünüyordum ama ilkini taha koymak istiyorum:))))tşk bu arada kadınlar böyle:)))sağol canım inş.

RABBIM gonlune gore versin canim

o namazın adı ne söylermisin net den araştırıp ben de kılayım

Yatsı ile akşam namazı arasında 12 rekat kılınacak.Her rekatta 1 fatiha,3 kadir suresi,12 kere ihlas suresi okunacak.2 rekatta bir selam verilecek.Namaz bitince de oturduğun yerden 70 kere '' Allahümme salli ala muhammmedinnebiyyil ümmiyi ve ala alihi ve sellim''. Sonra secdeye kapanıp 70 kere '' Sübbühun guddusün rabbül melaiketi verruh''.Secdeden başını kaldırıp yine oturduğun yerde 70 kere '' Rabbigfir verham vetecavez amma talemü feinneke entel azizül azam ''.Sonra tekrar secdeye kapanıp 70 kere birinci secdede söylediğini söyleyeceksin okuyacaksın canım.

Bu namazın fazileti Allahu tealadan ne murat istenirse verilir inşallah.Denizlerin köpükleri,kum taneleri,yağmur damlaları ağaçların yaprakalrı kadar da olsa bütün günahları mağfiret olunur inşallah.Hane halkından 700 kişi hakkında kıyamet günü şefaatçi kılınır inşallah.

Canım nette nerde bilmediğim için kendim yazdım.Anlamadığın bir yer olursa sorarsın bana.

Son düzenleme:

s.a bunlari kagida yazsak ordan bakip okusak olurmu benim ezber sifirda:26:

s.a bunlari kagida yazsak ordan bakip okusak olurmu benim ezber sifirda:26:

a.s secdeye oturupta okunması gerekenleri tabi canım kağıttan bakıpta okuyabilirsin.Namaz içerisinde okunacaklar için ama aynı şeyi söyleyemem.Olmaz diye biliyorum.

hmm o zaman ezberlemem lazimsaol canim

Önemli değil canım.O kadar uzun sureler değil aslında namaz da okunacak sureler zorlanmazsın diye düşünüyorum canım.Kolay gelsin şimdiden

Önemli değil canım.O kadar uzun sureler değil aslında namaz da okunacak sureler zorlanmazsın diye düşünüyorum canım.Kolay gelsin şimdiden

haklisin ben bi an hemen simdi yapicakmisim gibime geldideyarina kadar ezmerlerim tesekkurler

sağol canım..kadir suresi bilmiyorum tühh ezber yapmaya çalışayım şimdiden çok sağol ALLAH RAZI OLSUN

sağol canım..kadir suresi bilmiyorum tühh ezber yapmaya çalışayım şimdiden çok sağol ALLAH RAZI OLSUN

Kadrr suresi de 5 ayet o da kısa bir sure rahatlıkla ezberlesin yarına kadar.Kolay gelsin canım şimdiden.Rica ederim Allah senden de cümlemizden razı olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…