Regl 10.gün LH Testinde Çok Silik Çizgi

venusunannesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2025
89
65
3
35
Merhaba kızlar,
Regl gününden itibaren 10.gündeyim ve 7.günden beri ovülasyon testi yapıyorum. Ancak kontrol çizgisi dışında çok silik bir T çizgisi var. Reglim düzenlidir her ay 27 veya 28 gün sürer döngüm hiç şaşmaz. Normalde ayın 27sinde yumurtlamam gerekiyorken silik çizgi olması garip değil mi ?

Eklentiler

• IMG_1399.webp
    22 KB · Görüntüleme: 102
Lh vücutta hep olduğu için silik olması norma pik olduğu gün ikiside aynı renk olur yada t daha koyu olur

Bu uygulamanın adı nedir

Lh vücutta hep olduğu için silik olması norma pik olduğu gün ikiside aynı renk olur yada t daha koyu olur
Ama bu günlerde biraz daha koyu olması gerekmiyor mu ? Yoksa silik halinden bir an da peak durumuna mı geçiyor ? Bu test işini ben anlayamadım. Geçen ay doktor 21 mm yumurtan var dediğinde de çift çizgi göremedim ben. Kötü testte kullanmıyorum buradaki yorumlara bakıp iki farklı marka aldım ama yine de çift çizgi görmedim geçen ay bir yer de hata yapıyorum sanırım

Sivi alımına dikkat ediyor musun

Bir şey soracağım müsaadenizle doruk olunca ne demek istiyor

Benim bir anda pik oluyor önceki gün neredeyse yok gibi silik cizgiyken diger gün pik olabiliyor bence yapmaya devam edin

Eklentiler

• 1000098922.webp
    24 KB · Görüntüleme: 86
Uygulamayı indirip ovulasyon testinin görüntüsünü ekledim ve doruk diyor da anlayamadım kusura bakmayın
Siz şu an yumurtluyor olabilirsiniz diye düşünüyorum test görüntünüzü yüklerseniz belki kızlar yorum yapar testinize bir atın buraya bence
Benim bir anda pik oluyor önceki gün neredeyse yok gibi silik cizgiyken diger gün pik olabiliyor bence yapmaya devam edin
O zaman normal demek ki yapmaya devam edeyim

Ayın 27’si yumurtlama günü ise 25-26 civarı ikinci çizgiyi görürsün bence testi yapmaya devam etmelisin. Adetin düzenliyse ve yumurtlama gününden eminsen yumurtlama öncesini de gün aşırı değerlendirmen şansını artırır.

Siz şu an yumurtluyor olabilirsiniz diye düşünüyorum test görüntünüzü yüklerseniz belki kızlar yorum yapar testinize bir atın buraya bence

O zaman normal demek ki yapmaya devam edeyim
Evet evet mutlaka deneyin hatta ben bu pik gününü değerlendiremedim ertesi günü silik haliyle degerlendirip hamile kaldım kimyasal oldu su an ama olsun bu kullandığınız test doğru sonuçlar veriyor

Evet evet mutlaka deneyin hatta ben bu pik gününü değerlendiremedim ertesi günü silik haliyle degerlendirip hamile kaldım kimyasal oldu su an ama olsun bu kullandığınız test doğru sonuçlar veriyor
Benim TSHım da yüksek çıktı ilaç başlamadı doktor henüz rüya gibi geliyor hamiş olmak bakalım hayırlısı

Neden ilaç başlanmadı? Benimde ilk gebeliğimde yüksekti. Belli bir seviyede tutmak için hamilelik öncesi ve hamilelik süresince hep ilaç kullandım.
Pazartesi bir tahlil istedi bugün ultrason çektirdim daha çok yeni çıktı bu durum çarşamba günü kan tahlili yaptırdım. Başlayacak ama süreci bitiremedik henüz. Böyle tsh yüksek hamile kalan oldu mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…