- 22 Mayıs 2025
- 640
- 545
- 18
- Konu Sahibi venusunannesi
-
Benim hep bir tiroid sorunum vardı. Ama hamilelik öncesinde de bebek düşünmezken de ilaçla belli bir seviyede doz ayarlamıştık. O şekilde yaşıyordum. Gebe kalırken de normal seviyelerdeydi. Hamilelikte baya bir yükseldi ilaç kullanmama rağmen, sonra doktor kontrolünde birkaç defa dozum yükseltildi. Hormonlar çok garip herşey etkiliyor yumurtlamayı ve gebe kalmayı. İnşallah senin de gönlüne göre olurPazartesi bir tahlil istedi bugün ultrason çektirdim daha çok yeni çıktı bu durum çarşamba günü kan tahlili yaptırdım. Başlayacak ama süreci bitiremedik henüz. Böyle tsh yüksek hamile kalan oldu mu acaba
İnşallah hepimizin gönlüne göre olsunBenim hep bir tiroid sorunum vardı. Ama hamilelik öncesinde de bebek düşünmezken de ilaçla belli bir seviyede doz ayarlamıştık. O şekilde yaşıyordum. Gebe kalırken de normal seviyelerdeydi. Hamilelikte baya bir yükseldi ilaç kullanmama rağmen, sonra doktor kontrolünde birkaç defa dozum yükseltildi. Hormonlar çok garip herşey etkiliyor yumurtlamayı ve gebe kalmayı. İnşallah senin de gönlüne göre olur
Bu şekildeydi ama bugün adet günümdü normalde. Psikolojik olarak mı iteledim gününü anlayamadımSiz şu an yumurtluyor olabilirsiniz diye düşünüyorum test görüntünüzü yüklerseniz belki kızlar yorum yapar testinize bir atın buraya bence
O zaman normal demek ki yapmaya devam edeyim
Gebelik testi yaptınız mı hiç ?Bu şekildeydi ama bugün adet günümdü normalde. Psikolojik olarak mı iteledim gününü anlayamadım
Yapmıştım birkac gün önce ama çok çok silikti prodoctor kuruma çizgisi demişlerdi buraya atmıştımGebelik testi yaptınız mı hiç ?
Birebir aynıyız sizinle. 10.gündeyim döngü sürem 26-27 gün ve benim de uygulama 27 sinde yumurtlama gösteriyor. Ama ovülasyon testlerim aşırı silik. Hiç koyulaşmadığını görünce hafiften tadım kaçtı ama burda gördüğüm kadarıyla bir anda pik yapabiliyormuş. Bu tarz yorumları okuyunca biraz rahatladım. Teste devam… İnşallah yakalayacağızMerhaba kızlar,
Regl gününden itibaren 10.gündeyim ve 7.günden beri ovülasyon testi yapıyorum. Ancak kontrol çizgisi dışında çok silik bir T çizgisi var. Reglim düzenlidir her ay 27 veya 28 gün sürer döngüm hiç şaşmaz. Normalde ayın 27sinde yumurtlamam gerekiyorken silik çizgi olması garip değil mi ?
Evet gerçekten benim de tadım kaçtı umarım pik görürüzBirebir aynıyız sizinle. 10.gündeyim döngü sürem 26-27 gün ve benim de uygulama 27 sinde yumurtlama gösteriyor. Ama ovülasyon testlerim aşırı silik. Hiç koyulaşmadığını görünce hafiften tadım kaçtı ama burda gördüğüm kadarıyla bir anda pik yapabiliyormuş. Bu tarz yorumları okuyunca biraz rahatladım. Teste devam… İnşallah yakalayacağız
Bir kaç gün daha bekleyip kan tahlili mi verseniz acaba bilemedim ben çok yeniyim bu işlerde sizi yanlış yönlendirmek istememYapmıştım birkac gün önce ama çok çok silikti prodoctor kuruma çizgisi demişlerdi buraya atmıştım
Ayy birkaç gün daha olmayayım da kan testi veririm inşallah aminn teşekkür ederimBir kaç gün daha bekleyip kan tahlili mi verseniz acaba bilemedim ben çok yeniyim bu işlerde sizi yanlış yönlendirmek istemem
Hepimizde malesef sorunlar varEvet gerçekten benim de tadım kaçtı umarım pik görürüzbenim bir de tsh sorunu olunca çok umutsuzluğa kapıldım
Amin inşallah hepimizin gönlünden geçen olsunHepimizde malesef sorunlar varAma umutsuzluğa kapılmayın Allahım hepimize nasip etsin inşallah hayırlısıyla Gelişme olursa haberdar edin
Siz hamile olabilirsiniz benim hamileyken böyle çıkmıştı umut vermek istemem ama kan verin benceBu şekildeydi ama bugün adet günümdü normalde. Psikolojik olarak mı iteledim gününü anlayamadım
Fotoğrafı var mı testinizin inşallah çok teşekkür ederim sizeSiz hamile olabilirsiniz benim hamileyken böyle çıkmıştı umut vermek istemem ama kan verin bence
Bu şekilde lh çıktığında hamileydim canımFotoğrafı var mı testinizin inşallah çok teşekkür ederim size
Teşekkür ederim sağolun inşallah ben de mutlu haber alırım hayırlı olsun inşallah size deBu şekilde lh çıktığında hamileydim canım
Her ay düzenli regl olmanız, her ay düzenli yumurtladığınız anlamına gelmiyor maalesef. Reglle rahim dokusu da atılabiliyor sadece. İlla yumurta da olması gerekmiyorMerhaba kızlar,
Regl gününden itibaren 10.gündeyim ve 7.günden beri ovülasyon testi yapıyorum. Ancak kontrol çizgisi dışında çok silik bir T çizgisi var. Reglim düzenlidir her ay 27 veya 28 gün sürer döngüm hiç şaşmaz. Normalde ayın 27sinde yumurtlamam gerekiyorken silik çizgi olması garip değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?