Gebeliğe Hazırlık regl 2 gün kala

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tebrikk ederim canim sağa salim kucağina alirsin insallah ben gordum bende de durum boyleydi benim testleri de boyle brakiyorum sizin icin ornek olarak

Eklentiler

• 220D2B09-6139-450E-A9C4-3B72EB6937D1.webp
    119,9 KB · Görüntüleme: 82
Çok güzel bir şey ya inşallah benimde pozitif çıkar
Hadi inşallah canim bu ay sende pozitivi görursun hamile olmama rağmen bidaha hamile kalasim o iki cizgiyi tekrar göresim var aşıri guzel bir duygu allahim isteyen herkeze nasip etsin

Hadi inşallah canim bu ay sende pozitivi görursun hamile olmama rağmen bidaha hamile kalasim o iki cizgiyi tekrar göresim var aşıri guzel bir duygu allahim isteyen herkeze nasip etsin
ya gerçekten şimdi hamile olsamda o iki çizgiyi gördüğüm anı hayal edip duruyorum hep çok güzel bir duygu isteyen herkes yaşar inşallah

ya gerçekten şimdi hamile olsamda o iki çizgiyi gördüğüm anı hayal edip duruyorum hep çok güzel bir duygu isteyen herkes yaşar inşallah
2/3 ugün önce bir arkadaşım hamilelik testini gondermiş 2 nciye hamile valla testi görünce hamile olmama rağmen tekrar hamile olasım geldi valla eşime bile söylediğim doğrunca hemen bitane daha yapalım diyorum gerçekten insan tekrar tekrar yaşamak istiyor o anı rabbim herkeze nasip etsin bu güzel duyguyu inşallah

amiin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…