- 12 Kasım 2020
- 118
- 51
- 13
- Konu Sahibi benimucizem
-
kızlar reglime iki gün var önce erken genelik test yaptım ilk 3 dk da çizgi çıktı sonrasındada normal kaset test yaptım.. benim gördüğümü sizde görüyor musunuz
1. foto erken gebelik 2. ve 3. foto normal kaset test
ya inşallah canım teşekkür ederimvar gibi kan verin:)
inşallah öyledir canım benim ya çok heyecanlandım allah isteyen herkese bu sevinci yaşatsın inşallahallahın izniyle var canım hayırlı olsun
çok teşekkür ederim isteyen herkesin olur inşallahErken gebelik testinde bariz belli
Hayırlı olsun :)
teşekkür ederimmmApaçık belli var yani bence kan verip kesinleştirin
teşekkür ederimmHayırlı olsun ama yine de kan testi yaptırın
testte çıkmış ama yine de ben olsan beklerdim. Gerçi kan testleri gün aralığında tekrarlanıyor değerlerin yükselip yükselmediğini kontrol etmek içinteşekkür ederimmevet sizce reglmin geçmesni yinede beklemelimiyim yoksa hemen kan versem mi
anladım ben o zaman bugün vereyim gidebilirsem zaten bir gün sonrasından çıkıyoe duruma görede dediğiniz gibi varsa inşallah vardır kontrole giderimmtestte çıkmış ama yine de ben olsan beklerdim. Gerçi kan testleri gün aralığında tekrarlanıyor değerlerin yükselip yükselmediğini kontrol etmek için
teşekkür ederimmevet sizce reglmin geçmesni yinede beklemelimiyim yoksa hemen kan versem mi
tamam çok teşekkür ederimm ya ellerim titriyor şu an inşallah olumsuz bişey çıkmazidrarda çıktığına göre kanda da çıkar. Ama 1-2 gün beklerseniz değer daha yüksek gelir tabi daha iyi olur :)
kızlar reglime iki gün var önce erken genelik test yaptım ilk 3 dk da çizgi çıktı sonrasındada normal kaset test yaptım.. benim gördüğümü sizde görüyor musunuz
Gözünüz aydın çizgiler görünüyor sağlıkla ilerler inşaallahkızlar reglime iki gün var önce erken genelik test yaptım ilk 3 dk da çizgi çıktı sonrasındada normal kaset test yaptım.. benim gördüğümü sizde görüyor musunuz
yaa teşekkür ederimmm isteyen hereke nasip olur inşallahcikmisya iste annesi , daha ne istiyooonnnn? ❣
inşallah çok teşekkür ederimmGözünüz aydın çizgiler görünüyor sağlıkla ilerler inşaallah
yaa teşekkür ederimmm isteyen hereke nasip olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?