- 9 Eylül 2022
- 104
- 75
- 13
- Konu Sahibi amerikagurbetcisi
-
Eveeeet sanırım hamilesinizEki Görüntüle 3196382 Testi yeniledim ve koyulaşma var sabah yaptığım testlere göre ve sanırım hamileyim
Gebelik var benceeeeRegle 3 gün var, 2 farklı markadan 3 tane erken gebelik testi yaptım bu şekilde silik çizgi çıktı ilk dakikalarda, yarın kan testi vermeye gideceğim ama çok heyecanlıyım. Sizce gebelik var mıdır? 3 test birden yanıltmış olabilir mi?Eki Görüntüle 3196374 Eki Görüntüle 3196375
Sabah olmasını sabırsızlıkla bekliyorumEveeeet sanırım hamilesinizen net sonucu kan tahlili verir tabiki yinede. Ayyy darısı başıma dua et banaaaa haber ver mutlakaaa
Kan testinden sonra mutlaka haber vericemGebelik var benceeeebize de haber et mutlaka
Kan testinden sonra mutlaka haber vericemGebelik var benceeeebize de haber et mutlaka
ay heyecanlandım yaaaaaaBu şekilde koyulaşma oluyor
Bana sa dua et bana da bana da :) isteyen herkeseee et hattaaaKan testim çıktı kızlarrr 3,5 haftalık hamileyimRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Adınla birlikte duamı yaptım Rabbim en hayırlısında sağlıklı evlat nasip eylesin sana da tüm isteyenlere deBana sa dua et bana da bana da :) isteyen herkeseee et hattaaa
Allah razı olsunAdınla birlikte duamı yaptım Rabbim en hayırlısında sağlıklı evlat nasip eylesin sana da tüm isteyenlere de
Canım bu testleri adetten kaç gün önce yaptın sırasıyla. Çünkü şuan adete 2 gün kaldı benim testim senin en baştaki testin gibi dünde bugünde aynıydı. AnlayamadımBu şekilde koyulaşma oluyor
Ben adetten 3 gün önce yaptım ama bütün testleri o gün yaptım her 2 saatte bir yaptım neredeyse ve çizgi gittikçe koyulaşmaya başlamıştı canım, sende de çizgi görünüyor ama bilemedim, inşallah bebeğin seninledirCanım bu testleri adetten kaç gün önce yaptın sırasıyla. Çünkü şuan adete 2 gün kaldı benim testim senin en baştaki testin gibi dünde bugünde aynıydı. Anlayamadım
Aminn canım inşallah artık cumartesi gününü bekliycemBen adetten 3 gün önce yaptım ama bütün testleri o gün yaptım her 2 saatte bir yaptım neredeyse ve çizgi gittikçe koyulaşmaya başlamıştı canım, sende de çizgi görünüyor ama bilemedim, inşallah bebeğin seninlediradet gününe az kalmış bekle günün geçerse testi yenile koyulaşma oluyorsa kan testi verirsin
Güzel haberlerini bekliyoruz canım buraya da yazAminn canım inşallah artık cumartesi gününü bekliycem
Tamam canım inşallah güzel haber alırım da mutlaka yazarım. Senin belirtilerin nelerdi?Güzel haberlerini bekliyoruz canım buraya da yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?