- 9 Eylül 2022
- 104
- 75
- 13
- Konu Sahibi amerikagurbetcisi
-
Merhaba, ikinci çizginiz görünüyor gebelik yeni başlıyor sanırım değerinizden kaynaklı silik çıkmış. Regl e kaç gün varMerhaba bu gün ilk idrarla test yapdim hamilemiyim Eki Görüntüle 3201471 Eki Görüntüle 3201472
Reglime çok var ilaç tedavisi alıyorum o yüzden erken yumurtljyorum adetden 5 gün sonra yumurtlama günü yumurta catlamasinin uzerinen bu gün 10 cu gün bazı deyiwik farklıliklar yaşayıb yapdim testMerhaba, ikinci çizginiz görünüyor gebelik yeni başlıyor sanırım değerinizden kaynaklı silik çıkmış. Regl e kaç gün var
Benim aklımda bu ay hiç yoktu hamile kalacağım o yüzden belirtim var mı diye üstünde durmuyordum ama yine de ufak birkaç şey olunca not almıştım ne olur ne olmaz diye. İlişkiden 9 gün sonra sol kasığıma iğne batar gibi küçük bir kerelik kramp girdi sonra yine ilişkiden 11 gün sonra kabızlık karın şişkinliği başladı ve birkaç gün içinde sanki grip olmuşum gibi yorgun bitkin hissediyordum kendimi, bunları yaşayınca dayanamadım 3 gün kala test yaptım 2 gün kala da kanda doğruladımTamam canım inşallah güzel haber alırım da mutlaka yazarım. Senin belirtilerin nelerdi?
Anladım canım, istersen yarın testi yenile ama erken gebelik olanlarla yap daha net görürsün, yine ikinci çizgin oluşursa kan verip doğrularsın.Reglime çok var ilaç tedavisi alıyorum o yüzden erken yumurtljyorum adetden 5 gün sonra yumurtlama günü yumurta catlamasinin uzerinen bu gün 10 cu gün bazı deyiwik farklıliklar yaşayıb yapdim test
Yaa belirtilerim iz aynıBenim aklımda bu ay hiç yoktu hamile kalacağım o yüzden belirtim var mı diye üstünde durmuyordum ama yine de ufak birkaç şey olunca not almıştım ne olur ne olmaz diye. İlişkiden 9 gün sonra sol kasığıma iğne batar gibi küçük bir kerelik kramp girdi sonra yine ilişkiden 11 gün sonra kabızlık karın şişkinliği başladı ve birkaç gün içinde sanki grip olmuşum gibi yorgun bitkin hissediyordum kendimi, bunları yaşayınca dayanamadım 3 gün kala test yaptım 2 gün kala da kanda doğruladım
Amin inşallah canım çok sağolYaa belirtilerim iz aynırabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıkla. Rabbim bana da sağlıklı bir evlat nasip etmiş olsun inşallah günler geçmiyor inan ya 2 gün kaldı ama 2 yıl sanki
Adetime çokMerhaba, ikinci çizginiz görünüyor gebelik yeni başlıyor sanırım değerinizden kaynaklı silik çıkmış. Regl e kaç gün var
Yaa çok heyecanlıyım inşallah hamileyimAnladım canım, istersen yarın testi yenile ama erken gebelik olanlarla yap daha net görürsün, yine ikinci çizgin oluşursa kan verip doğrularsın.
İnşallah canım hayırlı sağlıklı bir şekilde nasip olmuştur inşallahAdetime çok
Yaa çok heyecanlıyım inşallah hamileyim
İnşAllah canım benim dualarım seninleAmin inşallah canım çok sağolinşallah sende güzel haberler verirsin bize ah bilmez miyim günler geçmiyor sanki. Dün ilk muayeneme gittim ultrasonda bakarlar diye bekledim ama 8 haftalık olmadan bakmıyorlarmış Amerikada böyle bir sistem varmış, 3 hafta nasıl bekleyeceğim hiç bilmiyorum, bol dualar edelim hayırlı sağlıklı bi şekilde ilerlesin sürecimiz
Adınla birlikte duamı yaptım inşallah hepimiz hayırlısıyla sağlıklı evlatlara kavuşuruzİnşAllah canım benim dualarım seninleSende bana dua et nolur gerçek olsun
İnşallah kaç aydı ilaç tedavisi alıyorum polistik over var bende inşallah bu ay hamile kalmiwimdirİnşallah canım hayırlı sağlıklı bir şekilde nasip olmuştur inşallah
İnşallah dualarım seninle güzel haberler verirsin inşallahİnşallah kaç aydı ilaç tedavisi alıyorum polistik over var bende inşallah bu ay hamile kalmiwimdir
İnşallahİnşallah dualarım seninle güzel haberler verirsin inşallah
Çok net değil çizgi ama sanki hafif bi çizgi oluşmuş gibi. Testi yarın yada bekleyebilirsen adet günü yenile bence erken gebelik testiyleKızlar bu kuruma çizgisi midir bakar mısınız1 saat sonra çıktı çünkü. Daha önce hiç kuruma çizgisi de görmemiştim. Adete 2-3 gün var
Teşekkür ederim büyük ihtimalle yanıldım zaten. Olsun napalm her ay beklemeye devamÇok net değil çizgi ama sanki hafif bi çizgi oluşmuş gibi. Testi yarın yada bekleyebilirsen adet günü yenile bence erken gebelik testiyle
Siz yine de testi yenileyin hiç belli olmaz bakın benim ilk yaptığım test çok belli belirsiz çıkmıştı :) teşekkür ediyorum siz de en kısa zamanda güzel haberler alırsınız inşallahTeşekkür ederim büyük ihtimalle yanıldım zaten. Olsun napalm her ay beklemeye devamsizin de sonuçlarınız hayırlı olsun darısı başımıza
Teşekkür ederim büyük ihtimalle yanıldım zaten. Olsun napalm her ay beklemeye devamsizin de sonuçlarınız hayırlı olsun darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?