Regl 3 gün kala silik çizgi

Merhaba, ikinci çizginiz görünüyor gebelik yeni başlıyor sanırım değerinizden kaynaklı silik çıkmış. Regl e kaç gün var
Reglime çok var ilaç tedavisi alıyorum o yüzden erken yumurtljyorum adetden 5 gün sonra yumurtlama günü yumurta catlamasinin uzerinen bu gün 10 cu gün bazı deyiwik farklıliklar yaşayıb yapdim test

Tamam canım inşallah güzel haber alırım da mutlaka yazarım. Senin belirtilerin nelerdi?
Benim aklımda bu ay hiç yoktu hamile kalacağım o yüzden belirtim var mı diye üstünde durmuyordum ama yine de ufak birkaç şey olunca not almıştım ne olur ne olmaz diye. İlişkiden 9 gün sonra sol kasığıma iğne batar gibi küçük bir kerelik kramp girdi sonra yine ilişkiden 11 gün sonra kabızlık karın şişkinliği başladı ve birkaç gün içinde sanki grip olmuşum gibi yorgun bitkin hissediyordum kendimi, bunları yaşayınca dayanamadım 3 gün kala test yaptım 2 gün kala da kanda doğruladım

Reglime çok var ilaç tedavisi alıyorum o yüzden erken yumurtljyorum adetden 5 gün sonra yumurtlama günü yumurta catlamasinin uzerinen bu gün 10 cu gün bazı deyiwik farklıliklar yaşayıb yapdim test
Anladım canım, istersen yarın testi yenile ama erken gebelik olanlarla yap daha net görürsün, yine ikinci çizgin oluşursa kan verip doğrularsın.

Yaa belirtilerim iz aynı rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıkla. Rabbim bana da sağlıklı bir evlat nasip etmiş olsun inşallah günler geçmiyor inan ya 2 gün kaldı ama 2 yıl sanki

Yaa belirtilerim iz aynı rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıkla. Rabbim bana da sağlıklı bir evlat nasip etmiş olsun inşallah günler geçmiyor inan ya 2 gün kaldı ama 2 yıl sanki
Amin inşallah canım çok sağol inşallah sende güzel haberler verirsin bize ah bilmez miyim günler geçmiyor sanki. Dün ilk muayeneme gittim ultrasonda bakarlar diye bekledim ama 8 haftalık olmadan bakmıyorlarmış Amerikada böyle bir sistem varmış, 3 hafta nasıl bekleyeceğim hiç bilmiyorum, bol dualar edelim hayırlı sağlıklı bi şekilde ilerlesin sürecimiz

İnşAllah canım benim dualarım seninle Sende bana dua et nolur gerçek olsun

Kızlar bu kuruma çizgisi midir bakar mısınız 1 saat sonra çıktı çünkü. Daha önce hiç kuruma çizgisi de görmemiştim. Adete 2-3 gün var

Eklentiler

• IMG_20230202_193806.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 533
Kızlar merhaba adetime 2 gün var erken gebelik testi yaptım gölge gibi bi çizgi çıktığını düşünüyorum sizce hamilemiyimdir çok erken olabilir mi

Teşekkür ederim büyük ihtimalle yanıldım zaten. Olsun napalm her ay beklemeye devam sizin de sonuçlarınız hayırlı olsun darısı başımıza
Siz yine de testi yenileyin hiç belli olmaz bakın benim ilk yaptığım test çok belli belirsiz çıkmıştı :) teşekkür ediyorum siz de en kısa zamanda güzel haberler alırsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…