- 9 Eylül 2022
- 104
- 75
- 13
- Konu Sahibi amerikagurbetcisi
-
Kızlar merhaba adetime 2 gün var erken gebelik testi yaptım gölge gibi bi çizgi çıktığını düşünüyorum sizce hamilemiyimdir çok erken olabilir mi Eki Görüntüle 3201716
Kuruma çizgisi olabilir mi, yaptıktan ne kadar süre sonra gördünüz çizgiyi. Ben bu zamana kadar kuruma çizgisinden yalancı çizgilerden çok çektim bazen yanıltabiliyor testler, isterseniz 2 gün sonra yenileyin inşallah hamilesinizdirKızlar merhaba adetime 2 gün var erken gebelik testi yaptım gölge gibi bi çizgi çıktığını düşünüyorum sizce hamilemiyimdir çok erken olabilir mi Eki Görüntüle 3201716
İlk çıktığı 2 dakikadan ben bi gölge gördüm bu şekil ama biraz zaman geçtikten sonra bu çektiğimi görmüştümKuruma çizgisi olabilir mi, yaptıktan ne kadar süre sonra gördünüz çizgiyi. Ben bu zamana kadar kuruma çizgisinden yalancı çizgilerden çok çektim bazen yanıltabiliyor testler, isterseniz 2 gün sonra yenileyin inşallah hamilesinizdir
Testi yenileyin o halde eğer gebelik varsa çizgide koyulaşma olacaktır, hayırlı güzel haberler alırsınız inşallahİlk çıktığı 2 dakikadan ben bi gölge gördüm bu şekil ama biraz zaman geçtikten sonra bu çektiğimi görmüştüm
İnşallah çok teşekkür ederimTesti yenileyin o halde eğer gebelik varsa çizgide koyulaşma olacaktır, hayırlı güzel haberler alırsınız inşallah
İkinci çizginiz çok net belli gebelik var gibi görünüyor hayırlı olsunEki Görüntüle 3202166
Kızlar benim testime de bakın nolur bugün bat günüm
Kan testi verdiniz miiİnşallah öyledir ya
Bende aynı durumdayım dört gün var ve dayanamadım test yaptım iki gün sonra tekrarlayacağım sonra kan vermeye gideceğim daha önce kimyasal geçirdim erken sevinmek istemiyorumEki Görüntüle 3196382 Testi yeniledim ve koyulaşma var sabah yaptığım testlere göre ve sanırım hamileyim
İnşallah sağlıklı bir şekilde tutunur ve hayırlısıyla kucağına alırsınBende aynı durumdayım dört gün var ve dayanamadım test yaptım iki gün sonra tekrarlayacağım sonra kan vermeye gideceğim daha önce kimyasal geçirdim erken sevinmek istemiyoruminşallah hayırlısıyla güzel haberler alırız
Merhaba, testinizi yenilediniz mi son durum ne merak ettimAminn canım inşallah artık cumartesi gününü bekliycem
Canım yeni gördüm mesajınıMerhaba, testinizi yenilediniz mi son durum ne merak ettim
Bende ayni şekilde umutluyum. Bizimde ikinci ay denememiz. Adetime 10 gun var. Kasıklarım adet oncesi olduğu gibi, goguslerim sancilaniyor. Adetten mi hamilelik varmi bunu suan bilememek cok kotuGözünüz aydın. Allah sağlıkla kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin. Bana da dua edin bizde 2 aydır deniyoruz bu ayda baş dönmesi ve yorgunluk hissi dışında hiçbir belirti yok ama reglime 1 hafta var insan yine de umutlanıyor. Dualarınızı bekliyorum
Ayy maşallah süper bi haber bu tebrik ederim hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallahCanım yeni gördüm mesajınıevet doktora gittim kanda verdim 5 hafta 4 günlük hamileyim
Hayırlısıyla en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğiniz olur inşallahGözünüz aydın. Allah sağlıkla kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin. Bana da dua edin bizde 2 aydır deniyoruz bu ayda baş dönmesi ve yorgunluk hissi dışında hiçbir belirti yok ama reglime 1 hafta var insan yine de umutlanıyor. Dualarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?