Regl 3 gün kala silik çizgi

Kızlar merhaba adetime 2 gün var erken gebelik testi yaptım gölge gibi bi çizgi çıktığını düşünüyorum sizce hamilemiyimdir çok erken olabilir mi Eki Görüntüle 3201716
Kızlar merhaba adetime 2 gün var erken gebelik testi yaptım gölge gibi bi çizgi çıktığını düşünüyorum sizce hamilemiyimdir çok erken olabilir mi Eki Görüntüle 3201716
Kuruma çizgisi olabilir mi, yaptıktan ne kadar süre sonra gördünüz çizgiyi. Ben bu zamana kadar kuruma çizgisinden yalancı çizgilerden çok çektim bazen yanıltabiliyor testler, isterseniz 2 gün sonra yenileyin inşallah hamilesinizdir

İlk çıktığı 2 dakikadan ben bi gölge gördüm bu şekil ama biraz zaman geçtikten sonra bu çektiğimi görmüştüm

Eki Görüntüle 3196382 Testi yeniledim ve koyulaşma var sabah yaptığım testlere göre ve sanırım hamileyim
Bende aynı durumdayım dört gün var ve dayanamadım test yaptım iki gün sonra tekrarlayacağım sonra kan vermeye gideceğim daha önce kimyasal geçirdim erken sevinmek istemiyorum inşallah hayırlısıyla güzel haberler alırız

Eklentiler

• 279DA100-5F1F-4F60-9414-8D2B2DB5FC26.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 222
İnşallah sağlıklı bir şekilde tutunur ve hayırlısıyla kucağına alırsın

Gözünüz aydın. Allah sağlıkla kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin. Bana da dua edin bizde 2 aydır deniyoruz bu ayda baş dönmesi ve yorgunluk hissi dışında hiçbir belirti yok ama reglime 1 hafta var insan yine de umutlanıyor. Dualarınızı bekliyorum

Bende ayni şekilde umutluyum. Bizimde ikinci ay denememiz. Adetime 10 gun var. Kasıklarım adet oncesi olduğu gibi, goguslerim sancilaniyor. Adetten mi hamilelik varmi bunu suan bilememek cok kotu Hamile olanlar iliskiden kac gun sonra belirtileriniz çıktı?

Hayırlısıyla en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğiniz olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…