• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

REGL DISI KANAMA

Lady Guinevere

ne bilim ya…
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Mart 2024
12.631
11.146
218
29
Kızlar günaydın,

Ben 28 eylülde regl oldum. Doğumdan beri (8 aydır) düzenli regl oluyorum. Reglim 5 gün sürdü. 2 ekim reglimin son günüydü. Sonrasında dusumu aldım 2 ekim gecesi.

Dün yani 5 ekimde gece peçeteye sümüksü ve kahverengi akıntı geldi. Daha önce ara kanama yasadım, pcos hastasıyım ama bu farklıydı. 2 kere tuvalete çıktım ikisinde de peçeteye geldi.

Sabah kalktım iç çamaşırıma da hafif gelmis ama çok minik. Peçeteyle silince yine geldi.

Hafif regl sancım oluyor arada ve bel ağrım da var.

Simdi bu eğer ovulasyon kanamasıysa kahverengi olması ve bu kadar erken olması normal mi?

Eğer ovulasyon kanaması değilse de ne bu?

Doğumdan sonra 3 kez kadın doğumcuma gittim rahmimi ve yumurtalıklarımı temiz gördü her seferinde.

bu sekilde ovulasyon kanaması yasayan veya bu sekilde kanama yasayıp sebebini bilen var mı?

Pcos mu ara kanama yapıyor kız kardeşiminde 2 sefer adetinden 15-20 sonra lekelenmesi olmuştu doktor ara kanama demişti ve adetten sonra yumurtlama olabiliyor ondan leke olmuş olabilir

Pcos mu ara kanama yapıyor kız kardeşiminde 2 sefer adetinden 15-20 sonra lekelenmesi olmuştu doktor ara kanama demişti ve adetten sonra yumurtlama olabiliyor ondan leke olmuş olabilir
ara kanama daha önceden yasadım ama bu farklı ya 🥲🥲

döngüm 28 gün. yumurtlama için de erken gibi ne bileyim anlamadım. hala daha peçeteye geliyor 🙄

Back
X