Doğuma Hazırlık Regl dönemine yakın ovulasyon testi pozitif-erken gebelik testi negatif

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

mavi_lik

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2020
41
50
18
Regl dönemine yakın ovulasyon testi pozitif , erken gebelik testi ise negatif çıkıp sonradan hamile olduğunu öğrenenler yazabilir mi?

Böyle şeylerle kafa karıştırmayın. Kan verin.

Regl dönemine yakın ovulasyon testi pozitif , erken gebelik testi ise negatif çıkıp sonradan hamile olduğunu öğrenenler yazabilir mi?
Ya bençmde öyle acaba konuda yardımcı olabilir ler mi normalde benim bugün adet günüm ve dün ovülasyon yaptım elimde bar dige böyle çıktı bugün de yapıcam çinkü gebelik testim yok şuan alamıyorum. Olmazsa yarında artık kan vericem

Hamileliğin habercisi diyorlar bu durum için ama kafa karıştırıcı oluyor ovulasyon testi olduğu için.

Benimkide dün böyle çıkmıştı bugün tekrar yapacağım. Adet dönemine yakın yumurtlayacağımızı zannetmiyorum açıkcası. Bugün yumurtlaa döneminizin kaçıncı günğ acaba ?

Benimkide dün böyle çıkmıştı bugün tekrar yapacağım. Adet dönemine yakın yumurtlayacağımızı zannetmiyorum açıkcası. Bugün yumurtlaa döneminizin kaçıncı günğ acaba ?
Bir önceki adetim 5 şubat günü başlamıştı. Ovulasyon testleri ile yumurtlama takibi yapmıştım ve 25 şubat salı günü yumurtlama görmüştüm. Şu an 34.günümdeyim. Bende PKO olduğu için adetlerim genelde 30-35 günde bir olur. Çok nadir olarak 40 günü bulduğu da olmuştu geçmişte.

Bu testler yanılta biliyo t çizgisi C sen koyu olmalı hamilelik için siz yinele gebelik testi yapın. Adetiniz geçince

Anladım. Ben de aynı durumdayım. Ama bende herhangi bir sorun yoktu. Bende 28-32 günde olurum.
8 şubatta adet oldum
23 şubat yumurtlama
Ve dğn ki testim öyle.
Bence bi tane daha idrar testi yap. Eğer silikte olsa net olmayan yani birşey görürsen kan yaptırırsın. Ama idrar testini idrarın sıkışık yap be sıvı alma

Evet bir de bu şekilde erken gebelik testi yapayım o zaman. En olmadı adet gecikmesini beklicem, yapacak başka da bişey kalmıyor şimdilik. Teşekkürler.

Evet bir de bu şekilde erken gebelik testi yapayım o zaman. En olmadı adet gecikmesini beklicem, yapacak başka da bişey kalmıyor şimdilik. Teşekkürler.
Rica ederim.
İstersen 1 hafta daha bekle çünkü düzensiz oluyorum demiştin ya net sonuç almış oluruz. Geç döllenme de olabilri

Rica ederim.
İstersen 1 hafta daha bekle çünkü düzensiz oluyorum demiştin ya net sonuç almış oluruz. Geç döllenme de olabilri
Çocuk sahibi olmaya karar verince insan sabretmekte zorlanıyor biraz ama sanırım beklemek en iyisi. Belki de adet olucam ve hic bu kadar düşünmeye gerek kalmayacak. İnsallah gebelik vardır da adet olmam.

Çocuk sahibi olmaya karar verince insan sabretmekte zorlanıyor biraz ama sanırım beklemek en iyisi. Belki de adet olucam ve hic bu kadar düşünmeye gerek kalmayacak. İnsallah gebelik vardır da adet olmam.
Umarım canım
Allah herkesşn gönlüne göre versin. Bizlerin de

Yaa benim de böyle adetime var 10 gün daha ovulasyon zsmanimda geçti nie böyle oluyo ki acaba hamilemiyim olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…