Doğuma Hazırlık Regl dönemine yakın ovulasyon testi pozitif-erken gebelik testi negatif

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
En slttakini bugün yaptim en üstteki ovulasyon günümdü diğerleri sırayla hergün yaptım

Merhaba. Arkadaşlar. Dün gebelik testi yaptım. Negatifti. Bugün ovülasyon yaptım. Pozitif. Bu ay çok çaba verdim. Hamilelik bekliyorum. Sizce hamile miyim

Merhaba. Arkadaşlar. Dün gebelik testi yaptım. Negatifti. Bugün ovülasyon yaptım. Pozitif. Bu ay çok çaba verdim. Hamilelik bekliyorum. Sizce hamile miyim
Ovulasyon testi maalesef ki kafa karistirmaktan baska bi ise yaramiyor En iyisi adet gecikmesini beklemek ki bu bile kesin sonuc vermiyor hamileyim diyebilmek icin Cunku adetler ay icindeki ruhsal duruma bagli olarak gecikebiliyor Ben gecen ay cok umut etmistim adetim neredeyse 10 gun gecikmisti Ovulasyon testi adet donemine yakin pozitif cikmaya baslamisti Bu sirada yaptigim hamilelik testleri hep negatif cikti 5 tanesi erken gebelik testi olmak üzere toplamda 6 tane gebelik testim negatif cikti
Sonuc olarak artik dusunmemeye karar verdim Herhangi bi test vb.. seyleri yapmayacagim Akisina biraktim Cunku uzerinde dusununce sanirim pskilojik olarak beyin adetin gecikmesi uzerinde etki yaratiyo Ya da olacagi varsa stres kaynakli olmuyo
Ve en son korona sebebiyle bi sure cocuk yapmayi planlamamak lazim Cunku hastanelerin durumu belli degil Gidip hasta olmak da var Keza hamilelik cok ciddi bi durum

Evet haklısınız. Bende kan verdim şimdi. Negatif çıktı. Ovülasyon pozitif çıkmıştı. Ama öğrendiğim iyi oldu. Değerlendirmek açısından.
Ben ara vermeyi düşünmüyorum. Zaten aylar yıllar geçti. Zaman kaybetmek istemiyorum

Insallah hayirlisiyla olur bende 5 aydir deniyorum fakat henuz sonuc alamadik Insallah Allah bize de hayirli bi zamanda cocuk sahibi olmayi nasip eder

Canım benimde öyle oldu ve 1 hafta önce negatifi gördüm simdi hamileyim

Canım benimde öyle oldu ve 1 hafta önce negatifi gördüm simdi hamileyim

Ben hemen kan verdim negatif. Ama adetimin 42. Günü hala adet olmadım. Ciddi anlamda kasık ağrım var. Bir türlü sökülmedi. Acaba hamile miyim diye düşünmeden edemiyorum

Ben hemen kan verdim negatif. Ama adetimin 42. Günü hala adet olmadım. Ciddi anlamda kasık ağrım var. Bir türlü sökülmedi. Acaba hamile miyim diye düşünmeden edemiyorum
Canım bende 1 hafta önce yapmıstım negatifti adetimden sonra 56. Günümde öğrendim normalde 4 5 martta adet olmam gerekirdi sen testlerine devam et negatif cıktıgında benimde ovu testlerim pik cıkıyordu

Canım bende 1 hafta önce yapmıstım negatifti adetimden sonra 56. Günümde öğrendim normalde 4 5 martta adet olmam gerekirdi sen testlerine devam et negatif cıktıgında benimde ovu testlerim pik cıkıyordu

Anladım. Ancak ben kan verdim negatif çıktı. Bu saatten sonra pozitif olmaz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…