- 28 Haziran 2022
- 144
- -23
- 16
- 22
- Konu Sahibi Milkyshinee
-
Regl oldun mu ben hala olamadımbenimde gecen ay 1 ayda 2 kere geldi adetim. suan benimde gecikti anlamadim
gitti
Regl oldun mu ben hala olamadım
Bende daha olmadım 5 gün geciktim akıntım sarımsı kasık ağrım var ama regl ol acaba bi önceki 1 hafta erken geldiği için ki gecikiyoHayir olmadim. Hamilelik testi bile yaptim negatif cikti. Goguslerim agridan patlicak resmen. gelsede rahatlasam sistim iyice. Noldu bize boyle yaaa. mevsimden mi acaba?
Ben de test yaptım negatif yani 5 gün gecikmeden çıkar diye düşünüyorum kekik çayı papatya çayı içiyorum sürekli bide sabah akşam maydanoz çayı aç karnaHayir olmadim. Hamilelik testi bile yaptim negatif cikti. Goguslerim agridan patlicak resmen. gelsede rahatlasam sistim iyice. Noldu bize boyle yaaa. mevsimden mi acaba?
aynen akinti benimde var. Bir kac gun gelmezse tekrar yapmayi dusunuyorum testi. Gercekten gogus agrim anormal. asiri agriyor. Hani gelicekse adetim rahatlicam. Regl nasil bir nimetse gelmesini dua ediyoruzBende daha olmadım 5 gün geciktim akıntım sarımsı kasık ağrım var ama regl ol acaba bi önceki 1 hafta erken geldiği için ki gecikiyo
Vallaha kız benimde anı çaylar falan içiyorum daha benim bugün göğsüm ağrımaya basladiakinti bende normalde hep olur adeten bir kac once gelir. Bekliyorum bekliyorum gelmiyor. kac gun gecti nerdeyse 10 gun olucak. vucut dengeyi sasirdi sanirim
gelir yaa, dert etme. gelmeyip nolucakVallaha kız benimde anı çaylar falan içiyorum daha benim bugün göğsüm ağrımaya basladi
Ay hamile de değilim test yaptım diye böyle anlamıyorum yüzüm de sis gibi geliyogelir yaa, dert etme. gelmeyip nolucakErken yasta menopoza giricek degiliz ya
Vallaha kız benimde anı çaylar falan içiyorum daha benim bugün göğsüm ağrımaya basladi
Ay hamile de değilim test yaptım diye böyle anlamıyorum yüzüm de sis gibi geliyo
Off deme öyle ya vallahi göğsüm ağrımaya başladı kasıklarımda aynı akıntı devam vajinal enfeksiyon olsa idrarda yanma falan olurdu dimibende tekrar suphelenmeye basladim. yarina test almayi dusunuyorum tekrardan. bence sende yap nolur nolmaz, belki erken test yaptik cikmadiBirseyler anormal gidiyor vucuta hayirlisi
Off deme öyle ya vallahi göğsüm ağrımaya başladı kasıklarımda aynı akıntı devam vajinal enfeksiyon olsa idrarda yanma falan olurdu dimi
Evet 2 gündür ağrıyo senin kaç gün geciktikten sonra geldi daha yeni ağrımaya başladı ama benim senin Bayadır agriyodubenim bugun adetim gelmeye basladi. Insallah seninde gelir bi an once. gogus agrin varsa yoldadir
Kız şu gibi bi akinti şeffafYok bazen enfeksion yanma gibi belirti olmaz. Akinti genelde adeten once gelen akinti yani normal. adetin gelmesine yaklastin bence.
Evet 2 gündür ağrıyo senin kaç gün geciktikten sonra geldi daha yeni ağrımaya başladı ama benim senin Bayadır agriyodu
Ay sen gebe olabilirsin lekelenme yaşamışsın koş bi test ql belki geç döllenme vardır11 gun geciktim ya . 2 haftadir gogus agrisi cekiyorum hala aciyor asiri derece dokunamiyorum. Adetim geldimi bilmiyorum ya kahverengi akinti geldi sadece sabah karsi sonra kesildi. off offnolucak simdi bilmiyorum. Hormonlarim alt ust oldu.
akintinda pis koku varsa enfeksion olabilir, yada cok idrara cikiyorsanda. En son nzmn gitmistin jinekologa bu arada?
hakkimizda hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?