- 28 Haziran 2022
- 144
- -23
- 16
- 22
- Konu Sahibi Milkyshinee
-
Abla bizim geri çekilme de değildi daha ilk başta girdi 30 saniye sonra falan çıktı kondom taktık öyle devam ettikGeri cekilme yontemi yapiyorsan yapma birdaha direk korun bi sekildebenim gibi suprizlerle karsilasma.
Abla bizim geri çekilme de değildi daha ilk başta girdi 30 saniye sonra falan çıktı kondom taktık öyle devam ettik
Abla kasik agrim bugün artti 15 ine kadar olmazsam test yapıcam sonuca göre doktora gidicem ay daha yeni evliyim beeennn dua et olmasınnsenin adetin gelmedi sanirim hala? Biraz bekle gelmezse bi doktora git bence hormonlarinda belki dengesizlik vardir yasinda daha cok kucuk
Abla kasik agrim bugün artti 15 ine kadar olmazsam test yapıcam sonuca göre doktora gidicem ay daha yeni evliyim beeennn dua et olmasınn
Abla nerelisin sen valla arkadaş burda ahahahaKondomla korunuyorsan bence hamile degilsin. 1 dkkada korunmasiz sekilde icine girdiyse hamile degilsin bence, bosalma olmadiysa. Yinede belli olmaz ya ben sasirdim artik. Ama Bence hormonlarinda sorun var, 2 hafta arayla adetin gelmis. bende gecen ayin 4 de gelmisti sonra 28 de. 24 gun arayla. Sende 14 gun arayla biraz cok erken gelmis. Tabiki doktor degilim. mevsimdende olabilir, stresstende. Yinede bi git doktora bence icin rahat olsun. Bu ayin bitmesine daha var. gelir mutlaka, yasin dha cok genc.
Buranın özel mesaj yerine yok mu yaAbla nerelisin sen valla arkadaş burda ahahaha
Buranın özel mesaj yerine yok mu ya
Isparta bendeBen burayi pek anlamiyorum ya sorunum olursa girerim buraya hep ahahhahaKonyaliyim ya sen?
Abla bende hamileyim sanirimIsparta bende
ciddimisin? test yaptinmi??Abla bende hamileyim sanirim
ciddimisin? test yaptinmi??
Hamileyimayy wala merak ettim, haber et
ayyy cok sevindimmHamileyim
Hemde 6 yani ben gecen ay nasıl regl oldum inanamıyorum demektir regl olunca da gebelikHamileyim
Evet abla İlk bebeğim 5 aylık evliyim ben ama abla 2 aylık hamileymişim ben geçen ay regl oldum nasıl oldu bu iş anlamadım gittiayyy cok sevindimmTebrik ederim.
konu adet duzensizliginden hamilelige kadar gitti ikimizininSaskinligini atlatabildinmi? ben yeni yeni kabuleniyorum artik olan oldu yapicak bsy yok. 1 cocugun galiba ozmn. benim 2 ci olucak
Hemde 6 yani ben gecen ay nasıl regl oldum inanamıyorum demektir regl olunca da gebelik
Evet abla İlk bebeğim 5 aylık evliyim ben ama abla 2 aylık hamileymişim ben geçen ay regl oldum nasıl oldu bu iş anlamadım gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?