Regl düzensizliği

Ay sen gebe olabilirsin lekelenme yaşamışsın koş bi test ql belki geç döllenme vardır
Akintim kötü kokulu değil şeffaf şu gibi işte
Bu arada bazen geceleri kan gelmiyo sabah da öyle öğlene doğru bi bak gelmeye devam edecek mi

Ay sen gebe olabilirsin lekelenme yaşamışsın koş bi test ql belki geç döllenme vardır
Akintim kötü kokulu değil şeffaf şu gibi işte
Bu arada bazen geceleri kan gelmiyo sabah da öyle öğlene doğru bi bak gelmeye devam edec

Karnımın içinde batmalar hissediyorum agri ve batma gibi alt karın taraflarunda

Karnımın içinde batmalar hissediyorum agri ve batma gibi alt karın taraflarunda
bu batmalar daha once oldumu onceki adetinde? Jinekologa gittinmi dha once ki sen? Ben 2 ay once gittim ondan oncede smear testi yapmistim. Adetimiz gelmezse bence yolumuz doktor Yok hala adetim yok dunden beri. Hamilelik bi beklentimde yok aslinda yinede yaparim
aksama kadar beklim biraz telas etmim hemen. Bence sende enfeksion olabilir gibime geldi, kac gun bekliyoruz burda normal degil hala adet ortada yok Google bakim deme sorunlarini yazip. Ben yazinca erken menopoz cikiyor.

Ama akinti benimde vardi su gibi degilde biraz katti. Ped koymak zorunda kalmiyorsun dmi? Adet oncesi akinti genelde normal birsey. Kokulu ve asiri fazla gelirse normal olmiyabilir. Bence 1 ay daha bitmedi mevsimden gecikti gibime geliyor

Batma bi oluyo bi olmuyo şu an yok akintim bazen sarı bazen beyaz bazen şeffaf valla en son geçen sene gittim ama enfeksiyon olduğumda hep idrarda yanma ya da kaşıntı olurdu ama benim akintilarim genelde sarı renktedir kasik ağrılarım var ara ara göğsüm de agriyo bu ara sen evli miydjn

Ama akinti benimde vardi su gibi degilde biraz katti. Ped koymak zorunda kalmiyorsun dmi? Adet oncesi akinti genelde normal birsey. Kokulu ve asiri fazla gelirse normal olmiyabilir. Bence 1 ay daha bitmedi mevsimden gecikti gibime geliyor
Bencede benim bide iki adet arası en az 20 gün du adetim bitti 12 gün sonra diğeri geldi ondan da olabilir

dogum hapi kulaniyormusun? Evet evliyim, sen? Benim tekrar sari akinti basladi yarina kadar beklim bakalim. Bence vucudun dengesini sasmis olabilir adetin gelir bence
Hayır kuşum kullanmıyorum sarı akıntı kasik ağrısı gogus agrisi mide bulantısı yok ama hassasiyeti vad genelde regl öncesi olur benim bende evliyim henüz 5 aylık sen ne kadarlık evlisin

Hayır kuşum kullanmıyorum sarı akıntı kasik ağrısı gogus agrisi mide bulantısı yok ama hassasiyeti vad genelde regl öncesi olur benim bende evliyim henüz 5 aylık sen ne kadarlık evlisin
Bir de yaşınız kaç

Neeeeeeeée be şooooookkkkk ay hayırlı olsuuuunnnn
Abla bende korkmaya başladım yanlış anlamazsan girdiğin ilişkide senin içine bi bosalma oldu mu yoksa benim gibi girip çıkmaylq mi hamile kaldın lütfen cevap ver panik yaptım

Abla bende korkmaya başladım yanlış anlamazsan girdiğin ilişkide senin içine bi bosalma oldu mu yoksa benim gibi girip çıkmaylq mi hamile kaldın lütfen cevap ver panik yaptım
Abla ben sana demiştim lekelenmen olmuş diye ay çok sevindim ailemden biri gibi ay hayırlı olsuuuuunnn

Geri cekilme yöntemi yapiyoruz 8 senedir. icimde bosalmada olmadi. 8 senedir korunmasiz sekilde devam
ettik birsey olmadi allahin isi bence.. Hamile kalma bir planimda yoktu, asiri sekilde sasirdim anlatamam. Yapicak birsey yok artik basa gelen cekilir.

senin adetin gelmedi sanirim hala? Biraz bekle gelmezse bi doktora git bence hormonlarinda belki dengesizlik vardir yasinda daha cok kucuk

normalde lekelenme olurdu bende 1 - 2 gun icinde adetim gelirdi sonra. Bu sefer gelmeyince korktum baya menopoza mi giriyorum
erkenden diye acaba. Ama
goguslerim bu iki haftadir asiri derecede agriyordu ordan suphelendim biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…