Merhaba,
Ben yaklaşık 1,5 senedir doğum kontrol hapı kullanıyorum.Son bi kaç aydır regl miktarımda çok azalma var ve ilk gün çamurumsu koyu bir akıntı geliyor.2.gün düzelmeye başlıyor ve 3.gün sonunda reglim bitiyor.Normalde 1 hafta sürerken bi kaç aydır bu şekilde oluyor.Bunun nedeni ne olabilir?
Diğer bi sorumda, şuan çocuğum yok fakat başımdan 2 kez kürtaj geçti.İlki düşükle sonuçlandı, 2.ise istemende olsa aldırmak zorunda kaldım.Bebek düşündüğümüzde bu olaylar sorun yaratabilirmi acaba?
Şimdiden çok teşekkür ederim.
merhaba ben 1.5 yıllık evliyim evliliğimin 1 yılı doğum kontrol hapı kullandım ve reglimde azalma oldu.yalnız d.k. hapını 6 aydır kullanmadığım halde reglmde hala azalma devam ediyor.acaba bunun yumurtalıklarımla bir ilgisi var mıdır?şu an için bebek düşünmüyoruz ama düşündüğümüzde bu durum bana olumsuz döner mi? teşekkürler
hocam mrb normalde adetim 1 hafta adet günümde 1 hafta önce gelir bu sefer gelmedi ve adet tarihimden 2 gün gecti bu saba akıntıylan birlikte hafif damla kan lekesi geldi sizce hamilemiyimdir
Gebelik testi yaptırmanızı öneririm...
hocam ama karnımda gurultu var sizce bu ne olabilir arasıra oluyo cok şiddetli olmasada var hisseddiriyo gurultu olması normalde gurultu olur ama hemen adet olurum bu sefer adet olmadım normal düzeyde akıntım var beyaz renginde
iyi gunler doktor bey,ben 1,5 yıllık evlıyım ve 20 yasındayım ılk evlendıgımde yıne adetım dusenlı degıldı,hep 3,5 arası gecıkme oluyor,her regl donemımde,bazen 3,bazen 5,7 gun gecıkıyor,bu sızce anormal mı,normal mı,herhengı bır dogum kontrol hapıda kullanmıyorum.
44 yaşında bir erkeğim ara sıra benim de karnım guruldamaktadır. Gurultu, ağrı, yanma, batma, çekme, akıntı, kaşıntı gibi şikayetler sadece gebe kalan kadında değil herkeste olabilecek şikayetler. Gebelik testi ise GEBELİĞE ÖZGÜ bir test. Yaptırmanızı öneririm...
hocam idrar tahlili yaptım bu akşam negatif cıktı sizce neden cıkmadı hala adette olmadım :uhm:
doktor bey benimde sorum olucak 25 yaşında ve 8 aylık evliyim 3 aydır bebek düşünüyoruz. adetim ilk olduğum yıllar sürekli düzensizdi 4 yıl önce erkeklik hormonu fazla olduğu söylendi ve kirs var dendi ama bu kirsin adet olunca yok olucağı ne kilo ne tüylenme vardı primolut n isminde ilaç kullandum yaklaşık 1. 5 yıl kontrollerde herşey temizdi ve normale dönmüştü. her ay bir ay önceki aydan 1 hafta önce geliyordu ama bebek düşünmeye başlayalıdan beri düzensizleşti geçen ay farmutal kullandım geldi bu ay yine yok acaba yine kirsmi var yada bebek için tedavi olmalımıyım yada herşey psikolojikmi geçen ay 19 adet tarihi bu ay 13 olmalıydı ama gelmedi lütfen yardımcı olun ben anne olmak istiyorum test yapıp testin negatif olması beni çok üzüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?